يکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۸
کد مطلب : 90357

عبور آرام از فتنه

عبور آرام از فتنه

۱۶ آذر گذشت اما بهانه‌اي شد تا برخي از افراد به بهانه اين روز فرصت يافته و تحركاتي در حمايت از فتنه انجام دهند با اين وجود نه دولت نه وزارت علوم هيچ يك واكنشي به اين امر نداشته‌اند و سكوت معناداراي در پيش گرفته‌اند.
مراسم روز دانشجو با حضور رئیس‌جمهور در دانشگاه علوم پزشکی ایران در حالی برگزار شد که عده‌ای از دانشجویان شعارهایی را در حمایت از سران فتنه سر دادند.
اين درحالي بود كه سخنرانان بسياري از جمله هادي غفاري اين مجال را يافتند تا در حمايت از سران فتنه سخن گويند و از سوي ديگر اجازه سخنراني به بسياري از نيروهاي ارزشي در اين مراسم داده نشد.
حتي در بسياري از دانشگاه‌ها دانشجويان كه نسبت به چنين موضوعاتي اعتراض كردند مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و با واكنش عواملي خاص حتي در بيرون از دانشگاه‌ها مواجه شدند.
چنين شرايطي در حالي ايجاد شد كه شهريور‌ماه امسال بود كه رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیأت دولت، نسبت به خلط جناح‌بندی‌های سیاسی با خط قرمز نظام نسبت به فتنه هشدار دادند و تأکید کردند: «علایق اعضای دولت به برخی جناح‌های سیاسی اشکالی ندارد، اما دولت و اعضای آن نباید اسیر جناح‌بندی‌ها شوند... در موضوع جناح‌بندی‌های سیاسی همواره تأکید بر رفاقت و انس با یکدیگر است، اما در برخی موارد مسأله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند. مسأله فتنه و فتنه‌گران از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله‌گذاری با آن تأکید کردند همچنان بر آن پایبند باشند».
صراحت کلام مقام معظم رهبری در مورد اینکه "مسأله فتنه و فتنه‌گران از مسائل مهم و از خطوط قرمز است"؛ از یک‌سو بیانگر ضرورت توجه به اهمیت تأثیر این حادثه تلخ در روند تحولات سیاسی گذشته، و از سوی دیگر نشانگر ضرورت هوشیاری نسبت به تلاش طیفی از فعالان سیاسی کشور برای حفظ واحیای ظرفیت اجتماعی با تأکید بر بقایای فتنه است که به رغم نتیجه انتخابات سال ۹۲ می‌تواند زمینه‌ساز چالش‌های آینده در فضای سیاسی و اجتماعی کشور باشد.

چرا سران فتنه حصر شدند
نبايد فراموش كنيم درحالي كه اين روزها صحبت از ناديده گرفتن حصر سران فتنه مي‌شود هيچ گاه دليل آن عنوان نمي‌شود كه چه شد كه سران فتنه حصر شدند. اگر چه سران فتنه در برابر نظام ايستادند اما صبر و تحمل نظام بيش از اين بود كه در همان ابتدا و نهم دي‌ماه اين اقدام را در برابر سركشي هاي اين افراد انجام دهد. اين درحالي بود كه اين افراد در بقیه روزهای سال ۸۸ و در ۱۱ ماه اول سال ۸۹ به اقدامات خود ادامه دادند که البته نظام اسلامی هم آنها را تحمل ‌کرد. تدبیر نظام این بود که مردم و به ویژه رأی‌دهندگان به نامزدهای شکست‌خورده نسبت به روند تحولات سیاسی کشور آگاهی لازم را یافته و از آنها فاصله بگیرند كه اين اتفاق هم افتاد و بسياري از افراد به تدريج از آنها فاصه گرفتند. اما در ماه‌های پایانی سال ۸۹ سران فتنه متأثر از حرکت بیداری اسلامی در منطقه و در راستای راهبرد دشمنان نظام اسلامی تلاش کردند سناریویی را در کشور پیاده کنند که بعداً نمونه آن در سوریه دیده شد و همین اقدام خائنانه آنها برای تبدیل عرصه کشور به جنگ و درگیری داخلی سبب حصر آنان شد.
حادثه روز ۲۵ بهمن‌ماه سال ۸۹ را که در‌پی فراخوان موسوی و کروبی طراحی و به اجرا در آمد را می‌توان به عنوان نقطه اوج هماهنگی سران داخلی فتنه با بیگانگان تلقی کرد؛ چراکه در این روز قدرت‌های استکباری با هدایت عوامل جاسوسی خود برای صدور بیانیه درخواست تجمع و انتخاب زمان و مکان آن و پوشش گسترده رسانه‌ای و پس از آن حمایت آشکار و علنی در قبل و بعد از تجمع می‌خواستند به زعم خود با مدل‌سازی حوادث در ایران، مسائل مصر و تونس را تحت‌الشعاع قرار دهند؛ زیرا پس از اوج‌گیری نهضت‌های انقلابی مردم مصر، تونس و... آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به شدت در منطقه دچار بحران و سردرگمی شده بودند.
این نگرانی اگرچه از یک بعد معطوف به ناتوانی در حفظ عوامل دست‌نشانده در کشورهای منطقه بود، اما نگرانی اصلی آنها اوج‌گیری حرکت‌های انقلابی بود که همگی آنها نشان از الگوگیری از انقلاب اسلامی ایران داشت و این امر و پیامدهای آن می‌توانست بزرگ‌‌ترین تهدید برای منافع نظام سلطه باشد. به چالش کشیده شدن نقطه کانونی بیداری اسلامی یعنی ایران فرصتی ذی‌قیمت برای نظام سلطه بود.
فراخوان میرحسین موسوی و کروبی برای کشاندن مردم به خیابان‌ها در ۲۵ بهمن ۸۹ اگرچه با پشتیبانی و حمایت شخص رئیس جمهور آمریکا و دیگر سران کاخ سفید همراه شد، اما به رغم تصور و برنامه‌ریزی آنها با اقبال مردم در داخل مواجه نشد. در آن روز و در حالی‌که هنوز معدود مزدوران فتنه در کوچه پس‌کوچه‌های غرب تهران در حال فرار بودند، کلینتون وزیر خارجه آمریکا در شام روز ۲۵ بهمن پشت دوربین خبرنگاران قرار گرفته و حمایت آمریکا را از آرمان‌های آنها اعلام کرده و می‌گوید: «آنچه ما امروز در ایران شاهد هستیم، نشانه شجاعت مردم ایران است».
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا نیز بعد از تجمع محدود فتنه‌گران با صدور بیانیه‌ای ضمن حمایت از آنها، اقدامات گذشته آمریکا از فتنه‌گران را کافی ندانسته و تأکید می‌کند: یکی از راه‌هایی که ما از طریق آن می‌توانیم و باید از مردم ایران حمایت کنیم، این است که ‌از تمام راه‌ها و ابزار موجود برای تحریم ایران استفاده کنیم. پس از این ماجرا و نگرانی از تبعات و پیامدهای امنیتی آن سبب شد که شورای عالی امنیت ملی مصلحت نظام را در حصر سران فتنه ببیند.

بي‌تفاوتي به فتنه‌گري
سران و عوامل فتنه و حاميانشان هيچ‌گاه نخواستند از فرصت‌هايي كه نظام براي آنها و براي جبران اشتباهاتشان ايجاد كرد، استفاده كنند و اکنون و به رغم گذشت بیش از ۴سال از آن زمان موضوع حصر بیشتر به عرصه‌ای برای بهره‌برداری برخي از جريانهاي سياسي مبدل شده است. اصرار بر معرفی یکی از عوامل مؤثر در "فتنه"برای تصدی وزارت علوم که به بی‌ثباتی در مدیریت یکی از وزارتخانه‌های مهم و تأثیرگذار در دولت یازدهم در یک‌ونیم سال گذشته انجامیده است، نشان‌دهنده این است که این جریان هنوز به رغم تحولات سال‌های اخیر به این ضایعه مهم در تاریخ سیاسی کشور به عنوان یک "سرمایه اجتماعی" نگاه کرده و تلاش دارد به هر قیمتی آن را برای بهره‌گیری در انتخابات آینده حفظ کنند.
اين درحالي است كه اين روش و سكوت دولت در برابر آن از سوي بسياري از صاحبنظران سياسي مورد انتقاد قرار گرفته است. حجت‌السلام سید‌محمد‌باقر عبادي نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی نسبت به فضای سیاسی اخير در دانشگاه‌ها هشدار داد و عنوان کرد: باید مسئولان مرتبط پاسخگو باشند که چرا فضای سخنرانی دانشگاه‌ها شده حمایت از فتنه و فتنه‌گران و آیا این با هشدارهای مقام معظم رهبری در سال ۸۸ در تناقض نیست؟
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مگر دانشگاه حزب سیاسی است که عده‌ای بخواهند در آن از مسببان فتنه ۸۸ حمایت کنند و در مقابل برنامه‌های نیروهای ارزشی لغو شود. این نماینده مجلس به برنامه‌های روز دانشجوی امسال در دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: برخی به جای حمایت از نیروهای ارزشی و مومن، برنامه‌های آنان در دانشگاه‌ها را حذف کردند.
از سوي ديگر دبیرکل حزب مؤتلفه با بیان اینکه حمایت از سران فتنه نوعی باز تولید فتنه است گفت: برخی می‌خواهند قبح وطن‌فروشی، جاسوسی و فتنه‌گری را از بین ببرند.
محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در مورد اظهارات رئیس‌جمهور در مراسم ۱۶ آذر گفت: رئیس‌جمهور به جای پاسخگویی به نقد منتقدین هر بار آنها را با عبارتی تمسخر و تحقیر می‌کند.
وي افزود: آقای رئیس‌جمهور قبلاً منتقدین را با گفتن «بروید به جهنم»، «بی‌سواد»، «ناآگاه»، «بی‌شناسنامه» نامیده بود و این بار با عبارت «تازه به دوران رسیده» نواخته‌اند.
حبیبی با اشاره به شعارهای موهنی که در این مراسم از سوی برخی حضار دست‌چین شده داده شده بود، یادآور شد: حمایت از سران فتنه نوعی باز تولید فتنه است. این رویکرد با امنیت و منافع ملی نمی‌خواند و آقای رئیس‌جمهور نباید در این مورد سکوت می‌کردند.
وی اظهار داشت: برخی می‌خواهند قبح وطن‌فروشی، جاسوسی و فتنه‌گری را از بین ببرند و مطالبه وفاداران و دلسوزان انقلاب از آقای رئیس‌جمهور پاسخ قاطع به اینگونه افراد است. مردم هوشیار و با بصیرت ایران این حرکات را رصد می‌کنند و در موقع خود واکنش نشان خواهند داد.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: به برخی از رجال سیاسی و شخصیت‌های فرهنگی اجازه سخنرانی در دانشگاه داده نشد، این نوعی خفقان خود ساخته است. دانشگاه یک محل برای تضارب آراء است. تشخیص اینکه یک حرف و سخن درست است یا نادرست با دانشجویان است، سانسور رجال سیاسی و مذهبی در دانشگاه رویکرد درستی نیست و با اعتدال و قانون هم نمی‌خواند.
از سوي ديگر عباس ذوالعلی پدر شهید فتنه ۸۸ در اين‌باره گفت: انتظار نداریم رئیس دولت افراد فعال در فتنه را در مسئولیت‌ها منصوب کند. ادامه حصر سران فتنه کمترین خواسته ماست. وي افزود: سران فتنه آتش زیر خاکستر هستند و منتظر هستند تا موقعیت دیگری پیدا کنند.

https://siasatrooz.ir/vdcd5s0n.yt0zk6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

متاسفم که همان حرف‌های تکراری هشت سال گذشته را که نخنماو پوسیده است تکرار میکنید!!
مهدی
سران و عوامل فتنه و حاميانشان هيچ‌گاه نخواستند از فرصت‌هايي كه نظام براي آنها و براي جبران اشتباهاتشان ايجاد كرد، استفاده كنند ...
اشتباه؟آیا نظام مقدس تر از قرآن، اشتباه نکرد؟برای جبران نظام چه کرد؟ بازهم کسی یکنفره به قاض رفت