سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۴
کد مطلب : 101310

پاسخگویی به مردم یا جناح مقابل؟!

برخی از مسئولان کشور انگار فراموش کرده‌اند که انتظار مردم شنیدن پاسخ قانع‌کننده درباره...

برخی از مسئولان کشور انگار فراموش کرده‌اند که انتظار مردم شنیدن پاسخ قانع‌کننده درباره اعمال و رفتار و عملکرد و در عین حال نتایج وعده‌هایی است که به آنها داده‌اند نه جدال در رسانه‌ها و دادن پاسخ‌های هم‌‌ردیف‌های خود در تریبون‌های عمومی!
وقتی مردم مشتاق شنیدن سخنانی چون اقدامات انجام شده در زمینه رفع معضلات بیکاری، پیگیری وعده مسکن مهر، حل اختلافات بین‌المللی برای رسیدن به مطالبات ما از تعهد برجام و یا حتی پیگیری وعده رئیس‌جمهوری در زمینه رفع همه تحریم‌های ظالمانه نظام بین‌الملل هستند! دلشان نمی‌خواهد زمانی که رسانه‌‌ها را برای رسیدن به پاسخ سوالاتشان زیر و رو می‌کنند تنها چیزی که بیایند پاسخ به دستگاه هم‌ردیف یا رئیس قوه دیگری باشد! دلشان نمی‌خواهد از روحانی به جز اینها سخنانی درباره قصور یا اختلافات قوه قضاییه بشنوند.
در عین حال این را هم باید دید که مردم از قوه ‌قضاییه هم انتظاراتی دارند، مثلا انتظار دارند که درباره پیگیری حقوق‌های نامشروع، بازگشت بیت‌المال از دست سوء‌استفاده‌کنندگان از آن و گرفتن مجرمان و مختلاسان و دوتابعیتی‌ها صحبت شود و مطالبی در باب هشدار و آگاهی بخشی در زمینه‌های جرایم عمومی و یا حتی فضای سایبر بشوند نه پاسخ آیت الله آملی‌لاریجانی را به حجت‌الاسلام روحانی! و انتقادهای جدیدی درباب رفتار قوای دیگر!!
مردم دنبال پیگیری مطالباتی هستند که آرامش و امنیت را برایشان به ارمغان آورد نه سخنانی که ذهنشان را دچار اختلال کرده و تشویشی برایشان ایجاد کند که حتی روی انجام دقیق کارهای روزانه‌شان هم تاثیرات شگرف بگذارد.
مردم دلشان خوش است که رهبری تاکید می‌کنند که مسئولان خود را در قبال مردم پاسخگو دانسته و از جدال‌هایی که به نفع دشمنان تمام می‌شود پرهیز کنند اما آنچه در عمل از این توصیه رهبری به مسئولان مشاهده می‌کنند گاهی خلاف انتظاراتشان است.
مسئولان دلسوز در نظام جمهوری اسلامی ایران باید توجه کنند که هر سخن و هر رفتاری از آنها به زودی در صدر اخبار جهان مخابره می‌شود و بر همین اساس حق ندارند که براساس هیجانات و حتی دلخوری‌ها و رفتارهای معمولی که فردی عادی انجام ‌می‌دهد، رفتار کنند، آنها باید حواسشان جمع باشد و سخنان و رفتاری در شان مسئول در نظام جمهوری اسلامی ایران داشته باشند تا خدایی نکرده از این حیث آسیبی به وجهه کشور وارد نکرده و مردم را رنجیده خاطر نگردانند.
پرواضح است که مسئولان در نظام جمهوری اسلامی تمایلی به انجام اقداماتی خلاف انتظار جامعه و خلاف توصیه مقام معظم رهبری ندارند و گاهی شرایط به گونه‌ای رقم می‌خورد که رفتاری را از خود بروز می‌دهند که حتی خودشان هم بعدا از این اقدام دلخور می‌شوند و عنوان می‌کنند که مطلوبشان نبوده است اما مهم این است که در بزنگاه‌های مهم و در نقاط عطف آنها بتوانند بازی دشمن را و تحرکات آن را خوانده و اسیر احساسات و مسایل دیگری که بر مصلحت سایه می‌افکندنشده و خود را در چاله‌ای که توسط منافقان و دشمنان و برخی عوامل نفوذی کنده‌اند نیندازند تا هم خودشان آن ارج و قرب و ابهت را در نزد افکار عمومی از دست ندهند و هم کشور و منافع مملکتی را اسیر حواشی‌ای بی‌اهمیت نکنند. رئیس قوه قضاییه و رئیس‌جمهور تاکنون به خوبی توانستند که مسایل خود را در جلسات هماهنگی بین قوا حل کنند اما هر از گاهی مثل مورد اخیر اتفاقی غیرقابل انتظار رخ می‌د‌هد که باید مدیریت شود.
البته اگر بخواهیم از انصاف نگذریم در چند سال اخیر اختلافاتی از دل سه قوه که به صدر رسانه‌ها راه یافته کمتر از دوره قبلی ریاست جمهوری بوده است اما انتظاری که از مسئولان در نظام جمهوری اسلامی می‌رود باعث می‌شود که احساس کنیم همین مقدار اختلاف هم نباید علنی شود. 

نویسنده: سوشیانت آسمانی

https://siasatrooz.ir/vdcdff0fzyt0zs6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی