سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶
کد مطلب : 92201
وزير بهداشت:

آب تهران فعلا استاندارد است

آب تهران فعلا استاندارد است

وزیر بهداشت از اعلام آمادگی این وزارتخانه برای تغییر کاربری بیمارستان‌های تهران خبر داد.
دکتر سیدحسن هاشمی در پاسخ به واکنش اعضای شورای شهر به نطق پیش از دستورش، بار دیگر پشت تریبون شورا قرار گرفت و با بیان اینکه امیدوارم با دعای خیر مردم بتوانیم طرح تحول را اجرا کنیم، به صحبت‌های صابری درباره عذرخواهی وزارت بهداشت از مردم به دلیل پرونده خون‌هاي آلوده اشاره کرد و گفت: طبیعی است که عذرخواهی صورت گیرد و با کمال افتخار این عذرخواهی را انجام خواهیم داد. وی افزود: از ایازی، قائم‌مقام مشارکت‌های وزارت بهداشت درخواست دارم تا جلسه‌ای با پیگیران این پرونده گذاشته شود و به این ترتیب هیچ حقی از افراد ضایع نشود.

درباره آب تهران چیزی برای مخفی کردن نداریم
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت آب تهران گفت: هیچ نکته‌ای قابل مخفی‌کردن درخصوص آب تهران وجود ندارد و اخلاقا، انصافا، قانونا و شرعا چیزی نیست که از مردم آن را مخفی کنیم. هرچند که معتقدم نیازی نیست که دائما مردم را آزرده‌خاطر کنیم،‌ چراکه مردم مشکلات را می‌بینند و سوهان کشیدن به روح و روان مردم درست نیست.
هاشمی با بیان اینکه وضعیت آب تهران بهتر از سال گذشته است، اظهار کرد: وزیر نیرو نیز حساسیت بیشتر از ما دارند و با توجه به اضافه شدن آب ماملو وضعیت نیترات آب تهران فعلا در حد استاندارد است و امیدوارم شهروندان نیز در مصرف آب اصراف نکرده تا مشکلاتی درخصوص نیترات به وجود نیاید. وی با بیان اینکه وزارت بهداشت به طور مستمر وضعیت سلامت آب را رصد می‌کند، گفت: باید در این زمینه همدلی و اتحاد ایجاد شود، چراکه مردم خسته هستند و همه مشکلات را به پای کم‌کاری حکومت می‌نویسند و اگر همدلی ایجاد شود، اوضاع روبه‌راه می‌شود. وزیر بهداشت با بیان اینکه در شمال تهران سفره‌های آب خوب و سالم وجود دارد، گفت: وزارت بهداشت چاه‌های آلوده را پلمب کرده و ما درخصوص آب جدی و مصمم هستیم.

طلب یاری از شهرداری برای ساماندهی زباله‌های خطرناک کلینیک‌ها و مراکز جراحی محدود
هاشمی با اشاره به موضوع پسماندهای بیمارستانی نیز با بیان اینکه طبق دستورالعمل محیط زیست دولت قبل رقم‌های زیادی را برای ایمن‌سازی زباله‌ها هزینه کرده‌ایم، گفت: با این حال میزان زباله‌های بیمارستانی بسیار زیاد است و زباله‌های کلینیک‌ها و مراکز جراحی محدود مخاطره‌آمیز هستند و شهرداری باید کمک کند تا بتوانیم امسال این موضوع را سامان دهیم. وی در مورد وضعیت اورژانس کشور نیز گفت: باید در کل کشور مدیریت حوادث و فوریت‌ها یکپارچه باشد و نباید من‌درآوردی کاری را انجام داد. وزیر بهداشت با بیان اینکه اورژانس تهران از زمان اعلام تا سر رسیدن به صحنه حادثه ۸ دقیقه زمان لازم دارد، گفت: این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که باید تعداد آمبولانس‌ها سه برابر افزایش یابد و ما در زمینه نیروی انسانی مشکل داریم؛ چراکه بعضا افرادی در اورژانس فعالیت می‌کنند که ۵۰۰ ساعت کار در ماه انجام داده‌اند و این در حالی است که نیروی انسانی به ما نمی‌دهند.

چرا برای ساخت بیمارستان سوانح و سوختگی کمک نمی‌کنید؟
هاشمی درخصوص گلایه‌های احمد دنیا‌مالی درباره بیمارستان سوانح و سوختگی گفت: چرا کمک نمی‌کنید؟ شما که اهل کار هستید؟ مسجد ارک هنگامی که آتش گرفت به بیمارستان مطهری کمکی ارائه شد و از آن زمان هیچ کمکی به این بیمارستان نشده است. آیا باید منتظر بمانیم که عده‌ای بسوزند و بعد به این بیمارستان کمک کنید؟
وی با بیان اینکه اگر کسی در اسلامشهر می‌سوزد باید به تنها بیمارستان سوانح و سوختگی در میدان ونک ارجاع داده شود، گفت: اولین باری که از آنجا بازدید کردم، آسانسور و دستگاه‌های تهویه هوا کار نمی‌کردند و تصور کنید بیماری سوخته و باندپیچی شده و با این حال باید دمای ۵۰ درجه بیمارستان را تحمل کند.

به دلیل نبود تخت، بیماران روانی رها شده‌اند
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حوزه بیماران روانی در تهران مشکل داریم، گفت: بسیاری از افرادی که مشکلات روانی دارند، به دلیل نبود تخت خالی رها شدند. هاشمی با بیان اینکه آمار اختلالات اعصاب و روان در تهران کم نیست، گفت: جهت ارائه خدمات به این بیماران در تهران تنها منطقه امین‌آباد و بیمارستان روزبه را داریم که باید این تعداد افزایش یابد.

پاسخ وزیر بهداشت به حافظی و دبیر
وی با اشاره به سخنان حافظی درخصوص پس گرفتن پیشنهاد واگذاری خدمات درمانی به شهرداری گفت: این مساله چه اشکالی دارد؟ بیمارستان‌ها املاک ما هستند و چه اشکالی وجود دارد که این بیمارستان‌ها تغییر کاربری دهند؟
وزیر بهداشت با بیان اینکه از نظر پدافند غیرعامل این بیمارستان‌ها نیز ناایمن هستند گفت: برخی بیمارستان‌ها در زمان قاجار تاسیس شده‌اند و حالا با گسترش شبکه بزرگراهی در قلب ترافیک گیر کرده‌اند و حتی هنگامی که حادثه‌ای رخ دهد، نمی‌توان از آن بیمارستان استفاده کرد. چه اشکالی دارد که نسبت به تغییر کاربری آن اقدام شود. اول بیمارستان را بسازید و بعد نسبت به تغییر کاربری آن اقدام کنید.
هاشمی با بیان اینکه ما به مدیریت یکپارچه شهری معتقد هستیم، در پاسخ به انتقادات علیرضا دبیر به بیمارستان‌های فیروزآبادی و شهدای هفتم تیر، گفت: همین جا اعلام می‌کنم که این زمین تحویل شما و بیایید در این ۱۷ هکتار زمین بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی بسازیم.

https://siasatrooz.ir/vdcdfx0n.yt0xz6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی