دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۶
کد مطلب : 95578
صدر اعظم آلمان با ادعای حمایت از پناه‌جویان پروژه ضدسوری منطقه حائل را تکرار کرد

دلسوزی‌ به سبک مامان مرکل

دلسوزی‌ به سبک مامان مرکل

در اقدامی که ادامه سیاست غرب برای ایجاد منطقه حائل برای تحرکات گسترده علیه سوریه است،«آنگلا مركل» صدراعظم آلمان گفت، برای ایجاد مناطق ویژه امن در سوریه در نزدیكی مرز تركیه تلاش می كند كه پناهندگان بتوانند در آنجا اسكان یابند.
این روزها صدر اعظم آلمان تلاتش نموده تا نقش مادری را برای پناه‌جویان ایفا نماید که به دنبال حل مشکلات آنان است در حالی که طرح‌های وی با محوریت رویکرد به ترکیه و ایجاد منطقه امن یا همان پرواز ممنوع و امن در مرزهای سوریه ابهامات بسیاری را در صداقت رفتاری وی ایجاد کرده است. مركل كه به تركیه سفر كرده بود، در كنفرانس خبری با حضور مقامات این كشور و اتحادیه اروپا در «غاری آنتپ» تركیه گفت: بار دیگر خواستار داشتن مناطقی شدم كه آتش بس در آنجا اجرا شود و سطح مهمی از امنیت در آنجا تضمین شود. مركل و مقامات اتحادیه اروپا در مرز سوریه، از اردوگاه‌های آوارگان بازدید كردند.
این چهارمین سفر مركل به تركیه در ۶ ماه اخیر است.مركل و توسك در شهر مرزی غازی آنتپ با «احمد داوداوغلو» نخست وزیر تركیه دیدار و گفت و گو كردند.محور اصلی گفت وگوهای مركل با سران تركیه، اعطای كمك سه میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به آنكارا و عبور آوارگان از تركیه به اروپاست.
برخی رسانه‌های آلمانی سفر مرکل به ترکیه و بازدید وی از یک اردوگاه پناهندگان در این کشور را دیداری سمبولیک و بیشتر نمایشی دانستند. اکثر رسانه‌های آلمانی با انتشار عکسهای زیبا و نمایشی که مرکل همراه با پناهندگان گرفته بود دیدی بیشتر انتقادی به این سفر داشتند.صدراعظم آلمان تحت شدیدترین تدابیر امنیتی از یک اردوگاه پناهندگان در جنوب شرقی ترکیه بازدید کرد. وی در این اردوگاه می‌خواست نتایج توافق ترکیه با اروپا درباره مسئله پناهندگان را مورد ارزیابی قرار دهد.روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان از دیدار صدراعظم آلمان از اردوگاه پناهندگان در مرز سوریه با ترکیه به‌عنوان دیداری با زمان کم و سمبولیک بالا یاد کرده است.چهار دختربچه در لباس‌های سنتی یک کمیته پذیرش را ساخته بودند و به بازدید کنندگان از برلین دسته‌گل دادند."تاگس اشپیگل" سفر مرکل را یک سفر نمایشی پر از تصاویر و پیام‌ها ارزیابی کرده است.
سفر مرکل به ترکیه در شرایطی انجام شد که بسیاری از مقامات و سیاستمداران و شهروندان آلمانی انتقاد زیادی به آن داشته و توافق با ترکیه در مسئله پناهندگان را رد کرده بودند.به‌نوشته "تاگس اشپیگل"، مرکل با این سفر خود می‌خواست این پیام را ارسال کند که توافق ترکیه با اتحادیه اروپا به‌خوبی جریان دارد.
در این دیدار فقط پنج‌ساعته از اردوگاه پناهندگان همچنین مراسم افتتاح یک مرکز حمایت از کودکان پناهنده که با کمکهای مالی اتحادیه اروپا تأسیس شده بود نیز انجام شد.وی همراه با رئیس شورای اروپایی نقش ترکیه در بحران پناهندگان را تمجید کرده گفت: ترکیه با پذیرش حدود ۳ میلیون مهاجر بیشترین سهم را برای مقابله با هجوم پناهندگان دارد.نخست وزیر ترکیه هم در دیدار با مرکل تصریح کرد که اگر ترکیه به‌عنوان بخشی از یک خانواده اروپایی دیده شود می‌توان درباره همه چیز و همچنین آزادی مطبوعات هم گفت وگو کرد.
وی در عین حال هشدارهای اتحادیه اروپا درباره لزوم احترام به آزادی مطبوعات در کشورش را رد کرده گفت: ما نمی‌توانیم بپذیریم که از بالا و از خارج مورد ارزیابی قرار گیریم.داود اوغلو همچنین در چارچوب توافق ترکیه با اتحادیه اروپا مسئله آزادی ویزا برای شهروندان ترک را ضروری دانست.
تحرکات تبلیغاتی مرکل در حالی صورت می‌گیرد که اروپا همچنان محلی ناامن برای پناه‌جویان است چنانکه وزارت کشور انگلیس با استفاده از قانونی برای پذیرش پناه‌جویان، به ازای پذیرفتن ۲۰ کودک مهاجر تعداد ۷۴۰ پناه‌جو را اخراج کرد.به نوشته گاردین، وزارت کشور انگلیس به دلیل رفتار بی‌شرمانه و استفاده از توافقی برای اعطای پناه‌جویی به کودکان نیازمند که به ازای آن ۷۴۰ پناه‌جو را اخراج کرد، مورد انتقاد قرار گرفت.وزارت کشور انگلیس تنها به ۲۰ کودک پناه‌جوی ساکن در جنگل کاله اجازه ورود به این کشور را داد و ما به ازای آن ۷۴۰ پناه‌جوی دیگر را اخراج کرد.با وجود آنکه در ماه ژانویه بر اساس حکم دادگاه قرار شد انگلیس روند به هم رسیدن اعضای خانواده‌های مهاجر را تسهیل بخشد اما وزارت کشور انگلیس تنها ۲۰ کودک ساکن در کاله را پذیرفته است.
آن دسته از فعالان انگلیسی که موافق پذیرش مهاجران هستند هشدار دادند دولت باید برای پذیرش مهاجران با سرعت بیشتری عمل کند چراکه کودکان حاضر در جنگل‌های کاله شرایط سختی را تحمل می‌کنند.بنیاد نجات کودکان در انگلیس تخمین زده است ۲۴ هزارکودک پناه‌جو در اروپا حضور دارند و سهم انگلیس برای پذیرش، ۳ هزار نفر است. امروز پارلمان انگلستان برای پذیرش یا عدم پذیرش ۳ هزار کودک پناه‌جو تصمیم‌گیری می‌کند.

https://siasatrooz.ir/vdcdjk0n.yt0k56a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی