?>?> سازمان بیلدربرگ، جزیره اسرارآمیز | سیاست روز
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۹
کد مطلب : 109259

سازمان بیلدربرگ، جزیره اسرارآمیز

گروه بیلدربرگ یا یک سازمان مخوف و ناشناخته است یا اینکه خود را اینگونه جلوه می‌دهد تا فضای سردرگمی همراه با وحشت را در دنیا ایجاد کند. هر ساله شهرهایی در برخی کشورهای دنیا برگزیده می‌شود تا شاهد برگزاری سری ترین، محرمانه ترین و مخفی ترین نشست دنیا باشد.
گروه بیلدربرگ، سازمانی است که در آن هر سال از برخی شخصیت‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی دعوت می‌شود که برخی از آنها پای ثابت این نشست هستند و برخی نیز به تازگی به این تیم دعوت می‌شوند. امسال نشست بیلدربرگ در سوئیس و در یکی از گران قیمت ترین هتل‌های مونترو این کشور به مدت چهار روز برگزار شد. مونترو و پیرامون هتل برگزاری نشست بیلدربرگ به شدت امنیتی بود، به گونه‌ای که رفت و آمدها در این منطقه ممنوع و محدود گشته بود و به شدت تحت کنترل نیروهای امنیتی و اطلاعاتی قرار داشت.
نشست بیلدربرگ فوق‌سری و فوق محرمانه برگزار می‌شود و تاکنون از محتوای این نشست‌ها هیچ گزارشی منتشر نشده و هیچ خبرنگار و رسانه‌ای نیز برای پوشش خبری این نشست اجازه حضور در آن را ندارد، حتی درباره دستور نشست نیز هیچ گزارشی به بیرون درز نمی‌کند.
مخالفین گروه بیلدربرگ اعتقاد دارند که شرکت‌کنندگان در این نشست که از سیاستمداران و شخصیت‌های تأثیر گذار در صحنه جهانی هستند، تصمیمات محرمانه خود را در دنیا پیگیری و پیاده می‌کنند. در نشست اعضای گروه بیلدر برگ چه مسائلی به گفت‌وگو و مذاکره گذاشته می‌شود که هیچ خبرنگاری اجازه حضور در این نشست را ندارد و هیچگاه از سوی سازمان بیلدربرگ نیز گزارشی درباره گفت‌و‌گوهای اعضای این سازمان منتشر نمی‌شود؟
ترکیب نشست این دوره سازمان بیلدر برگ نشانه‌هایی را در خود دارد که می‌توان گمان برد چه در سر داشته و دارند.
جَرِد کوری کوشنر تاجر، سرمایه‌گذار در املاک و مستغلات و ناشر آمریکایی و مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و همچنین داماد او است، میهمان سازمان بیلدربرگ بود. کوشنر مورد اعتمادترین مشاور ترامپ است و به پدر زنش «وفاداری تزلزل‌ناپذیری» دارد.
دیگر میهمانان این سازمان مخفی و ناشناخته ساتیا نادلا مدیر ‌‌اجرایی مایکروسافت، اریک اشمیت مدیر سابق گوگل، پیتر تیل میلیاردر و مؤسس پی‌پال و هنری کیسینجر وزیر خارجه سابق آمریکا هستند.
یکی از معروفترین و مشهورترین اشخاصی که در نشست بیلدربرگ حضور دارد و در نشست‌های گذشته نیز حاضر بوده است هنری کیسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا است.
او اکنون گرچه دوران پیری را می‌گذراند اما همچنان یک تئوریسین قوی و نظریه پرداز ماهر در ایالات متحده است که دیدگاه‌های او هنوز هم از سوی دولت‌های آمریکا با توجه روبرو شده و اجرا می‌شود. کیسینجر یک یهودی صهیونیست است که بر اساس آرمان‌های صهیونیستی گام بر می‌دارد و سعی دارد تا آنها را در آمریکا پیگیری کند و حضور او در سازمان بیلدربرگ نیز محوریت کیسینجر را در چنین گروهی به اثبات می‌رساند.
تحلیلگران و مخالفین سازمان بیلدربرگ اعتقاد دارند که در نشست این گروه، هم سیاست‌هایی که قرار است برای دنیا پیاده شود، اتخاذ می‌شود و هم توطئه‌هایی که در دنیا باید تدارک دیده شود پیگیری می‌گردد. برخی جنگ‌هایی که در دنیا اتفاق میافتد حاصل تصمیمات این سازمان می‌دانند. در واقع این سازمان آنچه که از برآیند آن دیده می‌شود، سازمانی تصمیم گیر و تصمیم ساز برای اعمال سیاست‌هایی است که از سوی لیبرال سرمایه داری حاکم در دنیا نشأت گرفته است. میهمانان و اعضای بیلدربرگ هر یک خود مهره‌های اصلی و تأثیر گذار دنیای لیبرال سرمایه داری غرب هستند.
مخالفین سازمان بیلدربرگ اعتقاد دارند بحران‌هایی که در دنیا از هر جنسی ایجاد میشود، پشت پرده آن این سازمان را مقصر و تصمیم گیر آن می‌دانند. اگر بحرانی اقتصادی همه دنیا یا بخشی از آن را درگیر می‌کند، باعث این اتفاق را تصمیمات بیلدربرگ می‌دانند حتی درگیری و جنگ را نیز یکی از خروجی‌های سازمان بیلدربرگ می‌دانند.
بیلدر برگ به مانند یکی از داستان‌های تخیلی ژولورن به نام جزیره اسرار آمیز می‌ماند که باید راهی برای نفوذ به درون آن پیدا کرد تا متوجه شد در دل این جزیره اسرار آمیز و سازمان محرمانه و ناشناخته چه می‌گذرد. حتی برخی اعتقاد دارند که نتایج مذاکرات نشست اعضای گروه بیلدربرگ در نهادها و سازمان‌های اقتصادی همچون بانک جهانی، سازمان تجارت جهانی صندوق بین‌المللی پول و برخی دیگر از نهادهای اقتصادی تأثیر گذار است و اجرا می‌شود.
اینکه چنین اقداماتی بزرگنمایی برای سازمان بیلدربرگ باشد یا نه، اما دور از ذهن نیست زمانی که جمعی از سیاستمداران و سرمایه داران نظام لیبرال سرمایه داری در چنین نشست‌هایی حضور می‌یابند، تنها برای گپ و گفت و نوشیدن چای یا قهوه و خوردن شامی شاهانه باشد.
مایک پومپئو وزیر خارجه آمریکا که یکی از میهمانان نشست بیلدربرگ در سوئیس بوده است، روز گذشته شروط ایالات متحده که برای ایران تعیین کرده بود برداشت و گفت: آمریکا آمادگی تعامل با رژیم ایران را بدون پیش‌رط دارد.
آیا در نشست این سازمان درباره جمهوری اسلامی ایران نیز بحث و تبادل نظر شده است؟ آیا تصمیمی درباره ایران هم در این نشست گرفته شده که مایک پومپئو در یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای از شروط خود بازگشته و بدون شرط حاضر به مذاکره با ایران است؟
رسانه آمریکایی فاکس نیوز درباره سازمان بیلدربرگ نوشته است؛ این سازمان از اهرم‌هایی چون سازمان ملل، بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول، سازمان تجارت جهانی و ناتو استفاده كرده و مناسبات نظامي همچون جنگ‌های مختلف و شرايط اقتصادی مانند قیمت نفت و طلای هر سال را تعیین می‌کند.
فرانسوآ فیون نخست‌وزیر سابق فرانسه که از سوی نیکولا سارکوزی رئیس‌جمهور پیشین فرانسه در ۱۷ مه ۲۰۰۷ به این سمت گمارده شد و تا ۱۵ مه ۲۰۱۲ در این سمت باقی ماند، هنگامی که از وی سوال کرده بودند چرا در همایش سالانه بیلدربرگ شرکت کرده بود، اعتراف کرده که «آنها ما را اداره می‌کنند.»

https://siasatrooz.ir/vdcdkn0fnyt0zx6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی