?>?> تحریمها یا تدبیرها کدامیک مقصراند؟ | سیاست روز
سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۷
کد مطلب : 105992
نگاهی به رویکرد مغرضانه منتقدین توان دفاعی کشور

تحریمها یا تدبیرها کدامیک مقصراند؟

تحریمها یا تدبیرها کدامیک مقصراند؟

این روزها در حالی که شلیک نیروهای موشکی سپاه به مواضع تروریست ها موجب مباهات و افتخار مردم ایران شده و حکایت از توان و قدرتمندی کشور در این زمینه دارد، شاهد هستیم که برخی از افراد و حتی جناحهای سیاسی ، مسائل و کمبودهای اقتصادی کشور را که وظیفه بخش اداری و اجرایی کشور است را به حساب سیاستهای کلی و دفاعی نظام گذاشته و مدعی هستند که با وجود این توانمندی ها باز هم کشور نمی تواند مشکلات پیش روی خود را حل کند و باید رویکرد نگاه به سوی غرب را در پیش گیرد.
این گروه با استفاده از رسانه های جمعی خود تلاش می کند که اینگونه به مردم القا کنند که ما این روزها توان ساخت موشک را داریم اما نمی توانیم برای کودکان کشورمان پوشک تهیه کنیم. آنها همصدا با برخی از معاندان و دشمنان ایران موضوع کمبود پوشک را بهانه ای برای حمله به توان موشکی و قدرت دفاعی کشور قرارداده و فارغ از اینکه تکرار گزنده و مغرضانه این دو کلمه در کنار هم برای مردم ایجاد سوال می کند، مانند گذشته برای رسیدن به هدف خود از هر وسیله ای استفاده می کنند .
در حقیقت طرح این موضوع تکرار همان مسئله ای است که در گذشته برخی با حمله به توانمندی های هسته ای کشورمان از آن استفاده می کردند و مشکلات معیشتی را در کنار موضوع هسته ای قرار داده و آن را تاکیدی بر مذاکره با غربی می دانستند.
آنها همراستا با شیفتگان و دلدادگان غرب در عملیاتی روانی و رسانه ای اینگونه عنوان می کردند که این دو مسئله کاملاً به یکدیگر وابسته بوده و برای حل آن باید با طرف غربی به نتیجه رسید.
این گروه در حقیقت نقاط قوت ملی کشور را به معیشت مردم گره می زنند و می خواستند از این میان برای خود ماهی بگیرند.
این درحالی است که مردم فراموش نکردند که بعد از امضای توافق هسته ای اعلام شد که تمام مشکلات اقتصادی از جمله بیکاری، رکود ، گرانی و حتی مشکل آب خوردن مردم حل می شود اما حالا آنها می بینند که دلار ۳۵۰۰ تومانی آنها در سال ۹۴ به دلار ۱۵ هزار تومانی آنها در سال ۹۷ رسیده است.

هدف از طرح دروغ
همانگونه که بارها اشاره شد بسیاری از مدعیان این ایده در دو جهت تلاش می کنند . یکی از این راهها که اصلاح طلبان نیزبا آن همراه هستند این است که بار حمایت از دولت را دوش خود خالی کنند و مسئولیت خسارت های ناشی از برجام را به عهده نگیرند .
از سوی دیگر برخی از حامیان دولت نیز با این روش تلاش می کنند تا دولت را در این زمینه ناکارآمدی های اقتصادی خود نجات دهند و دهان منتقدان را نیز ببندند.
این دو راه در حالی پی گیری می شود که دشمن در حال حاضر علنا ً جنگ اقتصادی را با کشورمان آغاز کرده و تهدیداتش همچنان ادامه دارد. اما مردم با تجربه ای که در زمان ۸ سال دفاع مقدس داشتند به این واقعیت پی برده اند که اگر کشور مجهز به توانمندی های دفاعی نباشد، قادر نخواهد بود از اقتدار کیان خود دفاع کند.
اینکه تا کنون دشمنان ایران نتوانسته اند حتی اندیشه تعرض به ایران را به ذهن راه دهند و آن را در برنامه های خود بگنجانند ناشی از همین توان دفاعی کشور از جمله توانمندی ساخت ادوات نظامی و موشکی در کشور است.
در این میان آنها می دانند که غفلت از این توانمندی موجب تحریک و گستاخی دشمن شده و دلیل حمله دولت به این تفکر نیز همین امر است. همچنان که مقامات امریکایی بارها عنوان کرده اند که به این موضوع توجه دارند.

منکر واقعیت ها نیستیم
در این میان اگرچه هیچک از دلسوزان و مسئولان کشور منکر واقعیت یاد شده نیستند اما نباید فراموش کرد که در کشور مشکلاتی نیز وجود دارد، که یکی از آنها تامین نیازمندی ها اساسی و روزمره مردم است .
البته طرح دو مسئله دفاعی در کنار مسائل اقتصادی، اجتماعی و معیشتی مردم از این بابت هم خوانی دارد که باید گفت مسبب اصلی کاستی ها در کشور طرحی برای زیر سوال بردن توان دفاعی کشور است.
در این میان این سوال مطرح می شود که مسبب اصلی این مسائل چه کسانی هستند و آیا ناکارآمدی اقتصادی و ا جرایی در کشور است که این شرایط را ایجاد کرد یا توانمندی موشکی و آمادگی در برابر دشمن.
سوال اینجاست مسئولیت اقتصادی کشور به دوش چه کسانی است؟ آیا بی عملی، ناکارآمدی ، عدم تدبیر و کرختی برخی از دولتمردان و تصمیم گیری های اشتباه در حوزه اقتصادی باعث نشده که کمبود پوشک به عنوان مسئله ای در کشور مطرح و سوژه ای برای رسانه های غربی شود.
موضوعی که راه حل آن پیشتر ارائه شد و کلیه کارشناسان اقتصادی بر آن تاکید داشتند.
اگر راهکارهای اقتصاد مقاومتی به دقت انجام و از ظرفیت های داخلی کشور بهره گیری و نقدینگی به شکلی صحیح مدیریت می شد هیچگاه شاهد چنین شرایطی در کشور نبودیم.
کشورهای غربی و دشمنان ایران پیشتر موضوع هسته ای را زیر ذره بین خود قرار داده بودند و حالا توان موشکی را عامل مشکلات کشور معرفی می کنند.
وقتی مسئولی دولتی می گوید که به دلیل تحریمها حتی نمی توانیم کارت ملی هوشمند صادر کنیم و یا اینکه مواد پوشک از خارج وارد می شود دشمن حتماً از این شرایط استفاده می کند.
طرفداران این نظریه هیچگاه به مردم نگفتند که آنها و پیاده نظام دشمن همان کسانی هستند که عامل ایجاد کمبودهای مقطعی در کشور بود و برخی نیز برای رسیده به سوده اندک با آنان همراهی می کنند و حتی به کودکان کشورشان نیز رحمی ندارند. آنان به مردم نمی گویند، تقدم منافع فردی و جناحی ، فرصت طلبی رانت خواران و جنگ اقتصادی دشمن دست به دست یکدیگر داده و آشفتگی ها را رقم زده است.

موشک سازان
اما وخیم تر از این دروغ پردازی ها ایجاد جنگ رسانه ای و استفاده از قابلیت های فضای مجاز ی در این زمینه است .
در حالی که مقامات نظامی کشورمان بارها از آمادگی خود برای کمک به بخش های مختلف کشور و دولت سخن گفته اند، جای دریغ است که هیچگاه این آمادگی ها مورد توجه قرار نگرفت و حتی موجب گله گذاری آنان از نامه های بی پاسخ شد. شاید تحریمها درصدی در شرایط کشور موثر باشد اما تدبیرها چه ؟ چرا نیروهای مسلح باید برای اینکه کارشان را دست انجام دادند مورد انتقاد قرار بگیرند ؟ آیا بی انصافی نیست که توسعه توانمندی دفاعی کشورمان را به دلیل ناهماهنگی بخش های دیگر مورد انتقاد قرار دهیم.
در این میان توسعه می شود که اگر دولت نمی تواند خود گره از مشکلات کشور بگشاید و به مدیریت امور بپردازد از نیروهای جهادی و کارشناسان و دلسوزان نظام کمک بگیرد تا همانطور که در زمینه های نظامی و قابلیت های موشکی نشان دادیم که پیشرو هستیم در بخش های دیگر نیز پیشروی کنیم.

https://siasatrooz.ir/vdcdnk0fxyt0zn6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی