سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۷
کد مطلب : 85894
گلایه‌های رئیس جمهور و معاون اول رئيس جمهور

ويژگي منتقدان ژنو؛ كم سواد و حسود

ويژگي منتقدان ژنو؛ كم سواد و حسود

رئيس جمهور منتقدان توافق هسته‌اي را يك عده معدود كم سواد خواند كه از جاي خاص تغذيه مي‌شوند. معاون اول او هم در مراسم توديع محمد علي نجفي رئيس مستعفي سازمان ميراث فرهنگي گفت؛ «مخالفت‌هايي كه در موضوع سياست خارجي با اقدامات دولت مي‌شود يا از روي حسادت است و يا اين كه گروهي به هر دليلي دوست دارند از رئيس جمهور انتقاد كنند.»
نمي‌دانيم از كدام يك از مسائل و مشكلاتي كه اكنون وجود دارد بنويسيم!؟ از برفي كه باريده است و موجبات برخي گرفتاري‌ها شده است بنويسيم يا از سبدي كه باعث شده است عيار دولت محك زده شود؟ يا از مديريت قابل قبول و تصميم‌گيري سريع و به جاي وزارت آموزش و پرورش در تعطيل كردن مدارس تهران كه مردم را سردر‌گم كرد و بچه‌ها را تا دم در مدارس كشاند؟
رئيس جمهور در حالي از منتقدان توافق هسته‌اي انتقاد مي‌كند و آنها را كم سواد مي‌داند كه كشور در چند روز گذشته با بي‌تدبيري برخي مسئولان و وزرا سبد مشكلات را افزوده است به جاي اين كه سبد كالا به مردم بدهد!
مردم استان‌هاي شمالي كشور چند روز است كه با مشكلات زيادي به خاطر بارش برف شديد دست و پنجه نرم مي‌كنند آنگاه مسئولان دولتي از منتقدان گلايه مي‌كنند.
رئيس جمهور بارها بر آزادي بيان و آزادي مطبوعات تأكيد كرده است. او در جمع دانشجويان گفته بود؛ «نقد دانشجویان همان‌قدر زیباست که حمایت آنان؛ مگر نقد حمایت نیست؟ نقد از دولت و دولتمردان نعمت بزرگی است که باید در برابر آن با کمال تواضع سر فرود آوریم و بدانیم نقد دلسوزانه و سازنده نه تنها برای دولت که برای کشور می‌تواند ثمرات بسیار ارزشمندی را به همراه داشته باشد.»
آقاي روحاني در ۲۵ اسفند ۹۲ نيز در دیدار جمعی از فرهنگیان و نخبگان دانشگاهی، گفته بود؛ «دستیابی به پیشرفت و توسعه جامع و پایدار بدون آزادی اظهار‌نظر، غیرممکن است. آزادی بیان و مطبوعات و سایر رسانه‌ها عامل مهمی برای جلوگیری از فساد است.»
گلايه‌هاي رئيس جمهور روز گذشته در جمع رؤساي دانشگاه‌ها سر باز كرد و تنها به منتقدين توافق هسته‌اي ختم نشد كه جناح‌هاي سياسي از اين گلايه‌ها مصون نبودند.
روحاني انگار روز گذشته دل پري داشت و در اين همايش سعي كرد تا پاسخ برخي از انتقادات را بدهد، اما درباره آنچه كه بر سر سبد كالا آمد چيزي نگفت و حتي نسبت به واكنش ضعيف دولت به برف شديد استان‌هاي شمالي هم سخني به ميان نياورد.
سپاه و ارتش وارد عمل شدند و مردم برف‌زده را ياري رساندند. حتي پس از گذشت چند روز از اين اتفاق يك وزير هم به استان‌هاي برفي سفر نكرد تا از نزديك با مشكلات مردم آشنا شود.
همه مي‌دانند كه دولت روزهاي سختي را سپري مي‌كند. اينگونه كه دولت گمان مي‌كند برخي منتقدين دولت كم سواد يا حسود هستند، نيست. به گفته آقاي رئيس جمهور «آزادی بیان و مطبوعات و سایر رسانه‌ها عامل مهمی برای جلوگیری از فساد است.»
كار دولت در اداره كشور سخت و دشوار است. مسائل و مشكلات وجود دارد، اما دولتمرد بايد در مقابل سختي‌ها و ايضاً انتقادات شكيبايي پيشه كند. تنها ۶ ماه از دوران رياست جمهوري دولت يازدهم گذشته است و همگان از دولت انتظار دارند همانگونه كه در شعارهاي انتخاباتي خود تأكيد مي‌كرد همان‌ها را پياده كند.
اگر سنگ‌اندازي و كار‌شكني از سوي برخي گروه‌ها و افراد وجود دارد بحث ديگري است كه بايد جلوي آنها را گرفت اما نقد و انتقاد كارشناسي و رسانه‌اي را آيا مي‌شود تعطيل كرد!؟
رئیس‌جمهور در کتاب دیپلماسی هسته‌ای و امنیت ملی می‌گوید: «باید انتقاد به یک معروف و کار شایسته تبدیل شود و انتقاد کننده در انتظار تشویق باشد و نه تنبیه.»
اما رئيس جمهور روز گذشته چه گفت كه اكنون به خاطر آن چنين مي نويسيم؟
او از جناح‌ها انتقاد کرد، از آنها خواست که به فکر کشور و مردم باشند. همچنین از آنهایی که نسبت به توافق هسته‌ای ژنو انتقاد می‌کنند گلایه کرد و از اساتید دانشگاه‌ها خواست تا در این زمینه خاموش نباشند. البته منتقدان توافق هسته‌ای ژنو را یک عده معدود کم سواد که از جای خاص تغذیه می‌شوند معرفی کرد.
دکتر حسن روحانی که در همایش روسای دانشگاه ها و پارک‌های فناوری که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد سخنرانی کرد و در سخنان خود با اشاره به اینکه ما باید نسبت به آشنایی دانشجویان با فضای جهانی تلاش کنیم افزود: به چه مناسبت من باید برای این حزب یا آن حزب و این جناح یا آن جناح تلاش کنم، جناح سر جای خودش، بروید یک ساختمان با پول خودتان و از جیب مبارک درست کنید، چرا از جیب بیت‌المال؛ از جیب خودتان بروید ساختمان درست کنید، آنجا جمع کنید و تبلیغ کنید و هر کاری می خواهید بکنید؛ خیلی هم خوب است، اشکالی ندارد و ما هم استقبال می کنیم و دولت هم لازم باشد کمک می‌کند.
و البته كه اين سخن رئيس جمهور را بسياري مي‌پذيرند كه حزب نبايد وامدار دولت باشد و قطعا نشر رئيس جمهور هم همين است و مورد تأييد است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با انتقاد از برخی جریان‌های سیاسی کشور، افزود: یک عده متولی مردم شدند؛ شما چه کاره‌اید که متولی مردم شده‌اید؟
رئيس جمهور اشاره‌اي به اين يك عده نكرد كه چگونه متولي مردم شده‌اند؟ اي كاش نام آنها را مي‌برد تا همگان چنين افرادي را بشناسند.
روحاني در بخش ديگر سخنانش با اشاره به برخی انتقادات از توافق ژنو گفت: چرا فقط یک عده معدود کم سواد از جای خاص تغذیه می‌شوند باید از توافق ژنو حرف بزنند اما اساتید دانشگاه‌های ما خاموش اند و درباره این اتفاق بزرگ بین‌المللی حرف نمی‌زنند؟ چرا با مردم همراه نمی شوید؟
حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در ادامه سخنانش در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری انتقادي هم از دانشگاه‌ها كرد و دانشگاه ايده‌آل را اينگونه توصيف كرد؛ دانشگاه‌ها باید استقلال و آزادی آکادمیک خود را باز یابند. تحقیق، آزادی، توسعه علمی و آزادی همواره دست در دست یکدیگر دارند و علم و تحقیق بدون داشتن محیط آزاد ممکن نیست.
روحانی ادامه داد: ما به محیطی امن در دانشگاه‌ها نیاز داریم اما به محیط امنیتی نیاز نداریم، دانشگاه باید فضایش فضای علم باشد نه سیاست‌زدگی، فضای دانشگاه باید فضای آرام باشد اما نه فضای خاموش.
وی گفت: ما در‌پی دانشگاهی نیستیم که در کنجی تحقیق کند و نتایج آن به جامعه بازنگردد، ما در‌پی تحقیق فقط تا تدوین مقاله نیستیم؛ چرخه علم و فناوری در دانشگاه ما باید کامل شود.
روحانی گفت: از اینکه بشنوم ۴۰ هزار دانشجوی دکتری داریم بسیار خرسند می‌شوم اما باید دانشگاه‌های بزرگ دنیا را دید و بررسی کرد که چند نفر دانشجوی دکتری دارند. وی افزود: آیا در سال یک دانشگاه بزرگ آمریکایی و اروپایی چند نفر دکتری تحویل می‌دهد، آمار را بررسی کنید، من از بسیاری از این آمار مطلع هستم.
وی گفت: خیلی مطلوب است که همه دکتر شوند «و ما به هر کسی می‌رسیم ظاهراً همه دکتر هستند و مدرک دکتری دارند!» چه خبر است؟ البته ما که افتخار می‌کنیم همه دارای PHD باشند و تحقیق کرده و مراحل علمی را پیموده باشند، اما آیا کیفیت لازم هم وجود دارد؟ اگر شما اعلام کنید که هست، بنده خوشحال می‌شوم و قضاوت شما را می‌پذیرم، شما رؤسای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها هستید، شما مدیران و مسئولان پارک‌های علم و فناوری هستید و بنده از شما می‌پذیرم. وی تأکید کرد: کمیت با کیفیت باید توازن داشته باشد.
وی افزود: شما به یک محیط امن نیاز دارید تا بتوانید حرفتان را بزنید و نظرتان را بگویید و دانشگاه باید به بهبود زندگی در جامعه منتهی شود.
وی افزود: البته که همه استادان و دانشجویان ما انقلاب و کشورشان و فرهنگشان و اسلامشان را دوست دارند، عده‌ای متولی شدند و همه مردم شدند مشکوک، همه مورد تردید و شک، شما چه کاره هستید که خود را متولی می‌دانید؟ با یک شعار و چهره و قیافه آدم متولی می‌شود؟ به چه مناسبت شما دلسوزتر از دیگران هستید؟
رئیس جمهور گفت: بگذارید محیط باز ایجاد شود، مردم ما عاشق کشور، اسلام، انقلاب و امام هستند، قانون اساسی را قبول دارند، رهبری نظام را قبول دارند، چرا به همه شک می‌کنیم و طرف هم هر چه قسم می‌خورد قبول نمی‌کنیم؟
روحانی گفت: برخی‌‌ها دانشگاه، استاد و دانشجو را مسئله می‌دانند و می‌خواهند این مسئله را حل کنند؛ آن‌ وقت می‌رسیم به ستارگان آسمان و اینها، دانشجوی ستاره‌ای از آنجا شروع می‌شود.
رئیس جمهور با بیان اینکه برخی‌ها دانشگاه و دانشجو را تهدید می‌دانند و نه فرصت گفت: از نظر دولت تدبیر و امید، دانشگاه مسئله نیست و دانشگاه راه‌حل است.

https://siasatrooz.ir/vdcdoj0j.yt0kn6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

محمدلطفی
منظوررییس جمهورمحترم ازکم سواد سوادسیاسی وسوادهسته ای است است آقای بذرباش وقتی تیترروزنامه اش مینویسدهولوکاست هسته ای وازآن طرف رهبری مخالفتی باتوافقنامه نکرده یا حسین شریعتمداری درروزنامه اش هرچی دلش میخواه برعلیه توافق هسته ای وتیم مذاکره کننده برخلاف نظررهبری مینوسدآیااین نقداست یاسنگ انداختن وتخریب زحمات دولت
ناشناس
شما اجازه بدهید کمی ابرها کنار برود آنوقت اگر بخواهی بفهمی خواهی فهمید که نوشته های شریعتمداری حرف حق و واقعیت است یا سنگ اندازی اصلا مگر با نوشتن یک مقاله در یک روزنامه میتوان در مورد یک قرارداد بینالمللی سنگ اندازی کرد.البته ببخشید من از منتقدین بی سوادم قبل از اینکه شما شناسائی کنید خودم میگویم تا زحمت شما کمتر شود