سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۱
کد مطلب : 105235
رئیس کمیته امداد:

۳۰ هزار پشت نوبتی وارد چرخه حمایت شدند

۳۰ هزار پشت نوبتی وارد چرخه حمایت شدند

نشست خبری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) روز گذشته برگزار شد.
پرویز فتاح در این نشست خبری درباره مستمری مددجویان کمیته امداد، اظهار داشت: براساس تصویب دولت میزان مستمری و حقوق پرداختی به مددجویان دوسوم حداقل حقوق دریافتی مردم عادی است و بر این اساس از سوی دولت ماهانه برای یک خانواده دو نفره ۲۱۵ هزار تومان، سه نفره ۲۸۹ هزار تومان و خانواده‌های سه نفره ۳۸۴ هزار تومان و ۵ نفره و بیشتر ۴۱۶ هزار تومان پرداخت می‌شود و همچنین کمیته امداد نیز مانند گذشته علاوه بر این مبلغ برای خانواده یک نفره ۵۰ هزار تومان و ۵ نفره ۱۰۰ هزار تومان پرداخت می‌کند و در مجموع با در نظر گرفتن میزان یارانه هر خانواده، درآمدشان حدود دوسوم حداقل حقوق مصوب می‌شود.
وی به درآمد کمیته امداد از مشارکت‌های مردمی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون میزان درآمدها به نسبت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد رشد داشته است.
رئیس کمیته امداد اظهار داشت: بودجه ۳ ماه اول سال مصوب دولت صد درصد پرداخت شده که برای سه ماه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است.

ساختمان سوهانک را به بالاترین رقم فروختیم
فتاح درباره فروش سوهانک نیز گفت: بعد از دو سال و نیم توانستیم سوهانک را بفروشیم.
وی تأکید کرد: قرار بود هزار میلیارد تومان سوهانک به فروش برسد که ۹۰۰ میلیارد تومان فروخته شد و تمامی تخلفات زیربنایی و هزینه اخذ پایان کار و تغییر کاربری به آن اضافه و قرار شد خریدار آن را پرداخت کند.
فتاح با اشاره به اینکه تاکنون ۳۰۰ میلیارد تومان قیمت فروش به امداد پرداخت شده است، یادآور شد: براساس قرارداد ظرف سه سال و در چندین قسط مابقی هزینه به ما پرداخت خواهد شد.
رئیس کمیته امداد خاطرنشان کرد: پول حاصل از فروش سوهانک را در صندوق امداد ولایت و برای پرداخت وام ضروری مددجویان سپرده‌گذاری می‌کنیم که ۳۰۰ میلیارد اولیه به این صندوق منتقل شده است و با توجه به مبلغ جدید طی سه ماه آینده در صندوق ولایت هیچ پشت نوبتی برای وام ضروری نخواهیم داشت و اقشار نیازمند و مددجویان می‌توانند وام ضروری خود را از صندوق دریافت کنند.

ساخت ده هزار مسکن برای مددجویان روستایی با مشارکت سپاه
رئیس کمیته امداد از تفاهم‌نامه با سپاه پاسداران و ستاد اجرایی فرمان امام خبر داد و گفت: براساس این تفاهم‌نامه سه‌جانبه در طی سه ماه ۱۰ هزار واحد مسکن روستایی در ۱۴ استان محروم کشور در طی سه ماه احداث می‌شود و مزیت این تفاهم‌نامه این است که برای ساخت واحدهای روستایی از هیچ وام دولتی و بنیاد مسکن استفاده نمی‌کنیم ضمن اینکه تمام خانه‌ها نیز ضد زلزله ساخته می‌شود.
وی همچنین تأکید کرد: در بودجه سال ۹۷، ۵۰ هزار واحد مسکونی را قرار است دولت و وزارت مسکن تکمیل کنند که ظرف دو روز گذشته آیین‌نامه آن در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب شد و به صحن می‌رود و بعد از تصویب و ابلاغ، اجرای آن به سرعت آغاز می‌شود و برای تکمیل این واحدها نیز از وام و کمک دولت استفاده نخواهیم کرد.
فتاح در مورد واحدهای مسکونی مددجویان زلزله کرمانشاه نیز تصریح کرد: در ۷ شهرستان کرمانشاه، سه هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده بودند که خانه‌هایی که ترک خورده بودند نیز به این آمار اضافه شد و در مجموع قرار شد ۵ هزار و ۴۰۰ واحد در این استان تکمیل و تجهیز شوند که تمامی این واحدهای مسکونی از وام روستایی ۳۰ میلیون تومانی، شهری ۳۵ میلیون تومانی و ۵-۶ میلیون بلاعوض بهره‌مند می‌شوند.
رئیس کمیته امداد گفت: در سفر دو هفته قبل‌مان به کرمانشاه ۵۰۰ واحد را افتتاح کردیم و تا پایان مهرماه ۱۵۰۰ واحد دیگر را تحویل می‌دهیم و بقیه واحدها را نیز تا پایان سال تحویل مددجویان خواهیم داد.
وی یادآور شد: هیچ‌یک از مددجویان تحت پوشش ما در کرمانشاه، هیچ پولی برای منازلشان پرداخت نمی‌کنند و تماماً با کمک‌های مردمی و هزینه‌های امداد احداث خواهد شد.
وی به وام اشتغال اشاره و خاطرنشان کرد: ۲۵۰۰ میلیارد تومان از محل توسعه روستایی، ۱۴۰۰ میلیارد تومان از محل تبصره ۱۶ پرداخت می‌شود و در مجموع ۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال می‌دهیم که از این محل‌های اعتباری می‌توانیم در سال‌جاری به بیش از ۲۰۰ هزار نفر وام اشتغال اعطا کنیم که تمامی وام‌ها قرض الحسنه است و بدون نوبت پرداخت می‌شود.
فتاح درخصوص سخت‌گیری در پرداخت وام تأکید کرد: در گذشته برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان ۲ ضامن نیاز بود اما براساس تفاهم انجام شده در حال حاضر ۲۰ میلیون تومان را با یک ضامن پرداخت می‌کنیم و معوقات ما کمتر از دو درصد است و در کشور اول هستیم و اگر سخت‌گیری نکنیم برای خود مددجویان مشکلاتی ایجاد می‌شود.
فتاح درخصوص رفع فقر و اقدامات کمیته امداد گفت: در این خصوص در محدوده قانون عمل می‌کنیم و کمک‌های مردمی و دولتی نیز استفاده می‌شود. در سال‌جاری مستمری و کمک دولت در سه ماه به طور کامل پرداخت شد و مردم کمک‌های موثری داشتند و با توجه به اینکه شرایط نیازمندان سخت تر شده بیشتر کمک کرده اند.
وی با اشاره به اینکه در اشتغال ضعف داریم گفت: اشتغال باید رونق پیدا کند و بیشتر به آن توجه شود.
رئیس کمیته امداد در مورد تورم ماه‌های اخیر توضیح داد و گفت: مستمری‌ها ۱۴ درصد افزایش پیدا کرده است و ۳۰ هزار پشت نوبتی وارد چرخه حمایت شده‌اند که این‌روند ادامه پیدا می‌کند.
وی گفت: درخصوص رفع فقر و کمک به نیازمندان و اقشار محروم جلسات متعددی در دولت تشکیل شده به طوری که مسئولان نظام از نیازمندان غافل نیستند و ما نیز از بخش‌های تخصصی درخواست کردیم میزان تورم مددجویان را مشخص کنند.
فتاح با تاکید بر اینکه دوسوم خانوار مددجویان ما زن سرپرست هستند، گفت: خوشبختانه طی دو سال و نیم گذشته ۱۵ درصد از تعداد خانوارهای تحت پوشش ما کم شده است و ۲۷۴ هزار خانوار از چرخه حمایت خارج شده اند.
رئیس کمیته امداد در مورد اعتراض برخی از مددجویان برای خروج از پوشش کمیته امداد افزود: معاون حمایتی کمیته امداد در ابلاغیه‌ای به تمامی استان‌ها اعلام کرده که مجددا خانواده‌هایی که از چرخه حمایت خارج شده‌اند مورد بررسی قرار گیرند تا اگر اشتباهی رخ داده جبران شود.

نویسنده:‌محسن رجبی

https://siasatrooz.ir/vdcdsk0fkyt0zx6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی