پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۲:۵۲
کد مطلب : 89700
آيت الله آملي لاريجاني:

اجازه نمی دهیم فتنه‌گران دوباره سر برآورند و فتنه‌گری کنند

اجازه نمی دهیم فتنه‌گران دوباره سر برآورند و فتنه‌گری کنند

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی نیز ایستادگی در برابر فتنه‌ها را دستور کار خود قرار داده است و در این راه از هیچ ملامتی خوفی ندارد، گفت: فتنه‌گرانی که می‌خواهند قد علم کنند بدانند که نخواهیم گذاشت دوباره سر برآورند و فتنه‌گری کنند. قوه قضاییه از هجمه‌هایی که دائماً هم تشدید می‌شود واهمه‌ای ندارد؛ هجمه‌ها ما را در مسیری که می‌پیماییم قاطع‌تر و جازم‌تر می‌کند زیرا راهی را که انتخاب کرده‌ایم بر‌اساس عقیده و بصیرت بوده است و در این راه با استواری قدم گذاشته‌ایم.
به گزارش ميزان، آیت‌الله صادقی آملی‌لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با تسلیت ارتحال آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی، رئیس مجلس خبرگان رهبری، اظهار کرد: ایشان از یاران «صدیق» حضرت امام‌(ره) و مقام معظم رهبری و از «سابقون» در انقلاب به شمار می رفتند و شخصی فاضل، بصیر و اهل تهجد و اهل معنا بودند. چنین عالمانی گوهر نورافشانی هستند که همواره برای امت اسلامی منشأ خیر و برکت بوده‌اند و باقیات الصالحات آنان برای همیشه به جا خواهد ماند.
رئیس دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنانش با توجه به در پیش بودن ماه محرم، غرض اصلی از اقامه مصائب حضرت ابا‌عبدالله الحسین‌(ع) و برگزاری مراسم سوگواری را علاوه بر ابراز ارادت به خاندان نبوت و مقام شهادت، دنبال کردن هدف مقدس ابا‌‌عبدالله الحسین سلام‌الله علیه یعنی زدودن تحریف از چهره اسلام معرفی کرد و افزود: بصیرتی که مقام معظم رهبری در موارد مختلف مطرح کردند نیزدر همین راستاست زیرا شناختن هر فتنه‌ای از جمله فتنه داعش که امروزه به دنبال تحریف اسلام است، به بصیرت نیاز دارد.
آیت‌الله آملی‌لاریجانی از خطبایی که در ایام محرم در مجالس عزاداری سخنرانی می کنند، خواست که در منابر معانی توحیدی برخاسته از قرآن و کلمات اهل‌بیت سلام‌الله علیهم را تذکر بدهند و تأکید کرد: اگر چنین معارفی برای مردم تبیین شود، ملتی بیمه شده خواهیم داشت که در راه خدا از ملامت ملامت‌کنندگان نمی هراسند.
وی اظهار کرد: آنچه در حادثه کربلا رخ داد فقط شهادت امام حسین‌(ع) و یاران با وفایش نبود، بلکه زدودن تحریف از وجه اسلام حدیث مهم داستان عاشوراست که همیشه به عنوان برنامه زندگی شیعیان مطرح است.
رئیس دستگاه قضا، اسلام را در هر زمانی با خطر «تحریف و وارونگی» روبه رو دانست و یادآور شد: امروز هم می‌بینیم که از یک‌سو اسلام آمریکایی در همه دنیا تبليغ می‌شود و از سوی دیگر اسلام داعشی را که خود آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها خلق کردند ترویج می‌دهند. واقعاً چه نسبتی میان عملکرد این گروه‌ها و اسلام واقعی وجود دارد؟ آنچه اینها به اسم اسلام مطرح می‌کنند جز مخدوش کردن چهره اسلام و سیاه کردن تعالیم و معارف اسلامی نیست.
آیت‌الله آملی‌لاریجانی با تأکید بر اینکه اسلام در بسیاری مواقع برای زدودن تحریف از چهره‌اش نیاز به «فداکاری و ایثار» دارد اظهار کرد: بر این اساس حضرت ابا‌عبدالله‌(ع)، پای حرف حق ایستاد و هر چه در عالم داشت یعنی نفسش، مالش و اهلش را فدا کرد تا اسلام وارونه شده را به جای خود برگرداند. حضرت امام خمینی(ره) در چند مورد به این مسئله اشاره کردند که به شهادت رساندن حضرت ابا‌عبدالله(ع) یکی از جرایم یزید بوده است و جرم عظیم‌تر او و معاویه تحریفی بود که در اسلام ایجاد و اسلام طاغوتی و سلطنتی درست کرده بودند. این اسلام اگر جا می‌افتاد دین حق تعالی محو شده و از بین رفته بود و این چیزی است که ابا‌عبدالله(ع) در مقابل آن ایستادگی کرد.
رئیس قوه قضائیه گفت: تحریف دین حق همیشگی است و تا زمانی که شیطان و شیطان‌صفتان هستند، تحریف دین هم وجود دارد و کسانی که تابع شیطان هستند به اسم دین کارهایی انجام می‌دهند تا برای خودشان وجهه‌ای بخرند. تا هنگامی که این تحریف‌ها و این هجمه‌ها علیه اسلام حقیقی و ناب هست مسیر ابا‌عبدالله(ع) هم ادامه دارد.
آیت‌الله آملی لاریجانی خطاب به بزرگان، خطبا، اهل منبر وکسانی که اهل تذکر و توصیه به مردم هستند اظهارکرد: بسیار مناسب است توجه شود که کلمات توحیدی قرآنی و کلمات توحیدی در معارف اهل‌بیت‌(ع) مطرح بشود تا پیوند مردم با حق تعالی پیوند قوی تر و مستحکم تری شود. اگر کسی با خداوند انس و محبت پیدا کرد و حق متعال را قاهر فوق عباد و مسیطر بر همه عوالم دید، از هیچ کسی جز خدا نمی ترسد.
آیت‌الله آملی‌لاریجانی همچنین حکم اخیر مقام معظم رهبری درباره دوره جدید فعالیت شورای عالی انقلاب فرهنگی را مورد توجه قرار داد و گفت: نکات مطرح شده در این فرمان بیانگر اهمیت فرهنگ در انقلاب اسلامی است. مقام معظم رهبری و شهید مطهری از معدود کسانی بودند که در اول پیروزی انقلاب و حتی بیش از آن فرهنگ را اساس انقلاب می‌دانستند و در برابر کسانی که به دنبال سیاست‌زده کردن انقلاب بودند، ایستادگی کردند.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه «معتقدیم دین ما عین سیاست است»، افزود: سیاست‌زدگی غیر از سیاست داشتن است. مقام معظم رهبری ازکسانی بودند که از اول انقلاب می‌فرمودند انقلاب ما انقلابی فرهنگی است و به دنبال احیای ارزش‌های اسلامی و انسانی است؛ ایشان در سال‌های اخیر شبیخون فرهنگی را مطرح و تأکید کردند که ما برای حفظ انقلاب به جهاد فرهنگی نیاز داریم.

https://siasatrooz.ir/vdcdz50j.yt0nz6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی