دوشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۹
کد مطلب : 114371

سناریوهای پیش روی حادثه نطنز

پس از حوادثی که در خجیر و نطنز افتاد، رسانههای خارجی سعی کردند تا آن را به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ایران ارتباط دهند...

پس از حوادثی که در خجیر و نطنز افتاد، رسانه های خارجی سعی کردند تا آن را به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ایران ارتباط دهند. شاید این جمله بسیار تکراری باشد که از این دست اتفاقات در همه دنیا میافتد و اتفاقاً به خاطر تکراری بودن آن باز هم باید تکرار شود، چرا که رسانههای دنیا بدون آن که به حوادث مشابه در کشورهای دیگر که پیشرفته و دارای تکنولوژی قوی هستند، به حوادثی که در ایران اتفاق میافتد، توجه ویژه دارند و آن را حتی وارونه هم جلوه میدهند.
اکنون حادثه خجیر را به حملات هواپیماهای اف ۳۵ رژیم اسرائیل مربوط میدانند و ادعا میکنند که چند فروند از این نوع هواپیما برق آسا به منطقه خجیر حمله هوایی انجام داده بدون آن که با مشکلی روبرو شود بمباران کرده و بازگشته است. اتفاقی هم که در نطنز افتاده است گاهی به حملات رژیم اسرائیل مرتبط میکنند و گاهی نام یک گروه از جوانان ایران به نام یوزپلنگان وطن را به میان میآورند که در نطنز خرابکاری کرده است. ساخت چنین گروههایی خیالی از سوی رسانه های غربی دور از واقعیت است چرا که دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی کشور قطعاً زودتر از رسانه هایی چون بی بی سی متوجه حضور این گروه های نو ساز خواهند شد.
علاوه بر آن خرابکاری در یک مرکز حساسی چون خجیر و نطنز اگر نگوییم کاری محال اما بسیار دشوار و در واقع نشدنی است.
مرکزی چون سایت هسته ای نطنز به شدت کنترل می شود و ورود بمب به این مکان غیر ممکن است چرا که سیستم امنیتی هیچگاه در این زمینه ضعف از خود نشان نمی دهد. پس نمی توان یک بمب را به داخل سایت هسته ای نطنز برد، آن را کار گذاشت و منفجر کرد. در حادثه ای هم که در خجیر اتفاق افتاد رسانه های خارجی سعی کردند تا این انفجار را خرابکاری یا حتی حملات هوایی رژیم اسرائیل جا بیندازند. رسانه هایی چون رویترز سابقه طولانی در انتشار اخبار دروغ درباره جمهوری اسلامی ایران در کارنامه خود دارند. هدف اصلی رسانه هایی چون رویترز، بی بی سی و دیگر رسانه های همسو در بزرگنمایی اتفاقات یچون خجیر و نطنز این است تا بتوانند طرف مقابل ایران را قدرتمند و قوی نشان دهند. این که در اخبار و گزارش های خود سعی دارند این دروغ را واقعی جلوه دهند که بمب افکن های رژیم اسرائیل وارد حریم هوایی ایران شده و منطقه خجیر را بمباران کرده اند، دروغ بزرگی است که سعی دارد با آن افکار عمومی داخلی را تحت تأثیر خود قرار دهد. توانایی سامانه های موشکی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بسیار بالا است و نمی توان از یگانه های موشکی چند لایه ایران که در مناط زیادی از کشور مستقر است، عبور کرد. علاوه بر آن سیستم های راداری پیشرفته کشور این فرصت را از هر پرنده ای می گیرد که بخواهد وارد حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران شود. یگان های موشکی و راداری نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران آزمایش خود را بارها به خوبی پس داده اند و در هدف قرار دادن هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی بر فراز خلیج فارس توانایی بالای پدافند موشکی و راداری کشور را نشان می هد.
رسانه های معلوم الحال قصد دارند تا در شرایط کنونی از حوادثی که در ایران اتفاق می افتد بهره برداری خاص خود را داشته باشند و از این فرصت استفاده کرده و خود را قدرتمند نشان دهند و ضعف را به ایران نسبت دهند. آیا مراکز و مکان های مهمتر و حساس تر از خجیر و نطنز در ایران وجود ندارد؟ اگر دشمن توانایی انجام عملیات در این دومکان را دارد بدون آن که مانعی بر سر راه خود داشته باشد، چرا نباید به مراکز حساس تر حمله نکند؟ رژیم اسرائیل به خوبی می داند که اگر اثبات شود آنها در حوادث اخیر نقش داشته باشند، پاسخ ایران بی درگ داده خواهد شد و این پاسخ ویرانگتر از اقداماتی خواهد بود که احتمال میرود آنها انجام داده باشند. اکنون این احتمالات است که در فضای رسانه ای بازی میکند، اخباری از این دست که ادعا میکند انفجارهای خجیر و نطنز خرابکاری یا حمله هوایی بوده است، از یک جهت برای ایران مثبت ارزیابی می شود چرا که رسانه های خارجی همچون بی بی سی ، رویترز و رسانه های همسو آن را منتشر کرده اند و این سیاست باعث میشود تا جمهوری اسلامی ایران با دقت بیشتر به تحقیقات خود بپردازد. به هر حال احتمال حمله هوایی و یا حتی اقدام خرابکارانه در مراکز مهمی چون نطنز و خجیر صفر است، اما ایران همه احتمالات را در نظر دارد و بر اساس آنها عمل خواهد کرد. 

نویسنده: محمد صفری

https://siasatrooz.ir/vdcefe8zzjh8zxi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی