سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵
کد مطلب : 105975

آفت‌های جمهوری اسلامی

انقلاب اسلامی از زمانی که پیروز شد، آفت‌هایی داشته و هنوز هم دارد، ابتدای انقلاب آفت منافقین گریبان کشور را گرفت و...

انقلاب اسلامی از زمانی که پیروز شد، آفت‌هایی داشته و هنوز هم دارد، ابتدای انقلاب آفت منافقین گریبان کشور را گرفت و التقاطاتی که باعث شد برداشت‌های بسیار غلطی از اهداف انقلاب اسلامی به وجود بیاید.
انقلاب اسلامی به خاطر ماهیت مکتبی خود که مبارزه با ظلم و ستم بنا شده، از سوی قدرت‌های جهانی همواره با تهدیدات جدی روبه‌رو بوده است، اما در طول ۴۰ سال عمر خود توانسته است با همه این دشمنی‌ها و تهدیدات مقابله کند و آنها را پشن سر بگذارد.
آفت‌های جمهوری اسلامی ایران روز به روز با تغییرات زیاد ادامه داشت، حتی در درون سازمان نظام جمهوری اسلامی افراد و گروه‌هایی نقش داشتند که با نفوذ خود در بدنه نظام به قدرت رسیدند و از این قدرت برای ضربه زدن به نظام اسلامی بهره بردند.
انقلاب اسلامی به خودی خود یک روند اصلاحی را باعث شده بود که با تغییرات ساختاری براساس آموزه‌های فقه شیعه بذر آن کاشته شد، انقلاب برای اصلاح امور در ایران به وجود آمد، اموری که تا پیش از این در دست رژیمی وابسته و سر سپرده بود.
اما با وجود روند اصلاحی در انقلاب اسلامی، تفکری سیاسی وارد عرصه سیاسی کشور شد که شعار اصلاحات سر داد.
تفکر اصلاحات را می‌توان آفتی برای جمهوری اسلامی دانست، چراکه از زمانی که مطرح شد و حتی توانست قدرت را در مجلس شورای اسلامی دوره ششم و دولت اصلاحات به دست گیرد، تصمیمات و اقداماتی خلاف جهت آرمان‌های انقلاب اسلامی انجام داد.
هر چند ضعف و حضور کمرنگ جناح سیاسی حامی انقلاب و انقلابیون نیز فضا را برای حضور و نفوذ تفکر اصلاح‌طلبی فراهم کرد و باعث شد تا آنها از این ضعف و حضور کمرنگ بهره ببرند، اما با این وجود انقلاب به راه خود ادامه داده است.
نمونه بارزی که می‌توان از آفت بودن سیاست‌های اصلاح‌طلبان نام برد، مجلس شورای اسلامی دوره ششم است، نمایندگان این دوره از مجلس که اکثریت آن را اصلاح‌طلبان تشکیل می‌دادند، اقداماتی انجام دادند که باعث بروز مشکلات زیادی برای کشور شد. اقدام به آبستراکسیون، استعفای دسته‌جمعی نمایندگان اصلاح‌طلب، نوشتن نامه به رهبری نظام اسلامی برای پذیرفتن جام زهر دیگر، برپا کردن فتنه و اغتشاشات سال ۷۸ که در دولت اصلاحات به وجود آمد، تنها گوشه‌ای از آفت‌هایی بود که آنها به جان انقلاب اسلامی انداختند.
عوامل و افرادی در درون دولت اصلاحات حضور داشتند و برخی شخصیت‌ها نیز از بیرون و پشت پرده، سیاست‌های خود را اعمال می‌کردند که باعث آشوب‌های سال ۷۸ شد.
فتنه ۸۸ را نیز اصلاح‌طلبان به پا کردند و آن آشوب و اغتشاش را باعث شدند. هزینه‌های این دو فتنه برای جمهوری اسلامی ایران و مردم بسیار سنگین بود.
ماجرا اینجا جالب می‌شود که همان آفت‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی که خود علیه انقلاب اقدام کرده‌اند، اکنون با فرار رو به جلو، جمهوری اسلامی ایران را آفت زده معرفی می‌کنند و از تعبیر «این جامعه لجن است» بهره می‌برند. در حالی که خود نقش اصلی و اساسی را در آفت‌زدگی انقلاب و نظام اسلامی بازی کرده‌اند.
آقای تاج‌زاده از مجرمین فتنه ۸۸ که یکی از مسببان تفکرات اصلاح‌طلبانه این طیف سیاسی است، گفته است، جمهوری اسلامی ایران آفت زده است.
به جرأت می‌توان گفت اگر این تفکر انحرافی که اکنون یک طیف افراطی از درون آن شکل گرفته وجود نداشت، قطعاً مسیر انقلاب اسلامی در ادامه آرمان‌های خود با مشکلات بسیار کمتری روبه‌رو بود.
همین تفکر اصلاحات بود که اعتقاد داشت و هنوز هم دارد می‌توان و باید با آمریکا کنار آمد، به شرطی که تن به خواسته‌های کاخ سفید بدهیم.
اعتقاد این طیف افراطی بر این است که جمهوری اسلامی ایران باید برای ماندگاری خود دست از مخالفت و مبارزه با آمریکا، رژیم اسرائیل و هر آنچه که از نظر آنها باعث ایجاد مشکل برای کشور می‌شود بردارد.
چنین تفکری باعث شد تا هسته‌ای به شرایط کنونی برسد. طیف افراطی اصلاح‌طلب که اکنون خود را شکست خورده در تحقق برنامه‌ها و اهداف خود می‌بیند برای برون رفت از فشار افکار عمومی، خود را در مقام مصلح قرار می‌دهد و دیگران را آفت جمهوری اسلامی معرفی می‌کند.
در قاموس چنین ایدئولوژی، داشتن موشک‌های بالستیک که قدرت آنها بار دیگر در هدف قرار دادن پایگاه ضد انقلاب در خاک کردستان عراق به نمایش درآمد، اشتباه است و باید به خاطر خواسته آمریکا آنها را نابود کرد. 
از نظر این گروه که آفت واقعی انقلاب هستند، حضور و نفوذ ایران در جهان اسلام که در سوریه، عراق، لبنان، بحرین و یمن ظهور یافته باید پایان یابد، در حالی که حضور و نفوذ ایران در منطقه یک عامل بازدارنده مقابل همه تهدیداتی است که از سوی دشمنان علیه ایران تدارک دیده شده است. اگر نبود نقش آفرینی ایران در بحران غرب آسیا، بدون تردید شرایط ایران اسلامی بسیار وخیم تر از اوضاع سوریه و عراق می‌بود.
تفکر برخی اصلاح طلبان که در قالب این تفکر افراطی مطرح می‌شود، براندازانه است، آنها اعتقادی به نظام جمهوری اسلامی ایران ندارند، ولایت فقیه را که جایگاه حساسی برای نظام اسلامی است، قبول ندارند و درصدد تخریب و تضعیف رهبری نظام هستند.
لجن دانستن جامعه اسلامی نه به خاطر دلسوزی برای آرمان‌های انقلاب اسلامی است بلکه به خاطر التقاطی است که درون اندیشه‌های چنین افرادی در طیف افراطی اصلاح طلب به وجود آمده است. مردم آفت‌های جمهوری اسلامی را به خوبی شناسایی کرده‌اند و به زودی این آفت‌ها نیز سرانجام نامبارکی خواهند داشت.

نویسنده: سیاوش کاویانی

https://siasatrooz.ir/vdcefn8znjh87oi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی