?>?> جنایت‌های سازمان‌یافته علیه روهینگیا | سیاست روز
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۷
کد مطلب : 101456
عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای بر جنایات ارتش میانمار اذعان کرد

جنایت‌های سازمان‌یافته علیه روهینگیا

جنایت‌های سازمان‌یافته علیه روهینگیا

عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف سرکوبگری‌ها علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار شد و اعلام کرد که جنایت‌های سازمان یافته‌ای علیه این اقلیت در جریان است.
سازمان عفو بین‌الملل با صدور بیانیه‌ای خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف جنایتها علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار شد. این سازمان در بیانیه خود آورده است: وقت آن رسیده است که همکاری‌های نظامی با مسئولان نقض حقوق بشر در میانمار قطع شود.
عفو بین‌الملل همچنین تصریح کرد: افزون بر این، باید تسلیح مسئولان اقدامات ضد حقوق بشری در میانمار متوقف و تحریم‌های مشخصی علیه آنها در نظر گرفته شود. این نهاد حقوق بشری بین‌المللی در ادامه یادآور شده است: گفته‌های افراد نجات یافته از میانمار و همچنین شواهدی که از طریق تصویربرداری‌های ماهواره‌ها به دست آمده است به خوبی گویای این واقعیت است که یک سلسله جنایت‌های غیرانسانی سازمان یافته برای بیرون راندن اقلیت روهینگیا از میانمار در جریان است. فو بین‌الملل در پایان بیانیه خود آورده است: جنایت‌ها علیه مسلمانان روهینگیا در سطوح گسترده ادامه می‌یابد و شکنجه و قتل و تجاوز جنسی به آنها را شامل می‌شود.
براساس آمار اخیر سازمان ملل، از روز بیست و پنجم اوت تاکنون، ۵۸۲ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از خشونت‌های ارتش میانمار گریخته و به بنگلادش پناه برده‌اند.
عفو بین‌الملل تاکید کرد وقت آن رسیده است تا جامعه جهانی همکاری‌های نظامی خود را با دولت میانمار متوقف کند و این کشور را مورد تحریم تسلیحاتی قرار دهد. این نهاد غیردولتی همچنین تحریم آن دسته از مسئولان میانمار را خواستار شد که در نقض حقوق بشر در این کشور دست دارند. عفو بین‌الملل با استناد به عکس‌های ماهواره‌ای اعلام کرد اسناد دیگری در دست دارد که از جنایات سازمان یافته علیه اقلیت روهینگیا حکایت دارد.
تیرانا حسن، از کارشناسان عفو بین‌الملل اظهار داشت مقامات میانمار با این گمان که می‌توانند از محاکمه بگریزند، دست به کشتار مسلمانان در مقیاس بزرگ می‌زنند. وی مقامات میانمار را به مخفی کاری در تحقیق در مورد بدرفتاری و جنایت علیه مسلمانان روهینگیا متهم کرد و از فرمانده ارتش این کشور خواست سریعا از نیروهایش بخواهد از اقدامات بی‌رحمانه خود دست بر دارند.
سازمان ملل به درخواست میانمار از انتشار گزارش خود درباره بحران غذایی آوارگان روهینگیایی خودداری کرد.
سازمان ملل متحد به درخواست میانمار از انتشار گزارش خود درباره بحران غذایی آوارگان روهینگیایی خودداری کرد. در این گزارش درباره بحران غذایی که بین آوارگان روهینگیایی شایع است و روز به روز بر شدت آن افزوده می‌شود، هشدار داده شده است.
گزارش‌هایی که در اختیار روزنامه گاردین قرار گرفته است، نشان می‌دهد، پس از آنکه دولت میانمار از آژانس کمک غذایی سازمان ملل متحد خواست گزارش حساسی را که از کمبود شدید مواد غذایی میان روهینگیایی‌ها خبر می‌داد، منتشر نکند، این سازمان از این اقدام خودداری کرده است. در بررسی‌های ماه ژوئیه برنامه جهانی غذا هشدار داده شده بود بیش از ۸۰ هزار کودک زیر ۵ سال که در مناطق مسلمان نشین زندگی می‌کنند، در حال تلف شدن هستند.این گزارش ۶ صفحه‌ای جای خود را به یک بیانیه داد که در آن آمده است میانمار و برنامه جهانی غذا درحال همکاری با یکدیگر هستند.
افشای این مطلب که سازمان ملل از انتشار گزارش خود صرف نظر کرده است، به انتقادهای دیگری که از این نهاد بین‌المللی می‌شود مبنی بر این که دولت میانمار را برای رعایت حقوق ۱/۱ میلیون روهینگیایی به اندازه کافی تحت فشار قرار نمی‌دهد، افزوده شده است. بنابر گزارش آژانس امور پناهندگان سازمان ملل از روز یکشنبه ۵۰ هزار نفر دیگر به بنگلادش رسیده‌اند. این افراد کسانی بودند که قصد ترک روستاهایشان را نداشته‌اند و به علت حمله‌های هفته اخیر و به آتش کشیده شدن خانه‌هایشان مجبور شدند به بنگلادش پناه ببرند.
فلتمن اظهار کرد که تلاش برای بازگشت امن آوارگان به روستاها و شهرهایشان باید ادامه پیدا کند و هر چه سریع‌تر به امدادگران سازمان ملل اجازه دسترسی به این مناطق داده شود. استفان دوژاریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل هم در کنفرانس خبری دیروزش گفت: به علت اینکه به آقای فلتمن اجازه دسترسی به بسیاری از مناطق داده نشده و به ایشان فقط اجازه بازدید هوایی داده اند، آمار مشخصی از تعداد کشته‌شدگان در میانمار به دست نیامده است.

https://siasatrooz.ir/vdcenz8zpjh87ei.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی