دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۵
کد مطلب : 101852
تکرار مواضع دشمن از زبان خودی‌ها

مذاکرات موشکی تهدید امنیت ملی

مذاکرات موشکی تهدید امنیت ملی

این روزها شاهد هستیم که فعالیتی از سوی اصلاح‌طلبان و رسانه‌های آنها صورت می‌گیرد که دانسته یا ندانسته همسو با برنامه‌های غرب است.
به نظر می‌رسد در اظهارنظرها و مقالاتی که از سوی این جریان منتشر می‌شوند آنها تلاش می‌کنند که مطابق با نظر غرب بار دیگر به مانند موضوع فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان، مذاکره در مورد موضوع فعالیت‌های دفاعی و موشکی ایران را فعال کنند. این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پیش از این نیز شاهد بودیم برخی از افراد صراحتا از برگزاری رزمایش‌های موشکی در کشور انتقاد کرده بودند.
جالب آنجاست که اصلاح‌طلبان که در صف مدافعان برجام قرار داشتند این روزها نیز تأکید دارند که دستاوردهای برجام تنها در صورت ادامه مذاکرات و مثلا مذاکره در مسئله موشکی هویدا خواهد شد. این گروه تلاش می‌کنند تا مذاکرات موشکی غرب با ایران را معقول و منطقی و در مقابل رد این مذاکرات را اقدامی غیرعقلانی و توجیه ناپذیرجلوه دهند.
چنین اظهاراتی در حالی مطرح می‌شود که ایران بارها حتی قبل از مذاکرات برجامی نیز اعلام کرده بود که تنها در مورد موضوعات هسته‌ای با کشورهای غربی مذاکره می‌کند و به هیچ‌وجه به مذاکره درباره مواردی چون سیاست منطقه‌ای، تروریسم، فعالیت‌های موشکی، حقوق بشر و... که مستمسکی برای امتیازگیری از کشورمان است وارد نخواهد شد. در عین حال ایران همواره تاکید کرده است که قابلیت‌های دفاعی و نظامی‌اش هیچ کشوری را در منطقه تهدید نمی‌کند.

نظرات اصلاح‌طلبان
اصلاح‌طلبان خوب می‌دانند که حساسیت مردم به روی پرونده موشکی آنقدری هست که نتوانند به راحتی آنها را با اهداف خود همسو کنند. بر همین اساس چونان پرونده هسته‌ای ذره ذره در تلاشند تا قدم به قدم حساسیت مردم را نسبت به مذاکره موشکی کاهش دهند.
در این زمینه احمد نقیب‌زاده، استاد اصلاح‌طلب و از فعالان این جریان سیاسی در مقاله‌ای در یکی از روزنامه‌های اصلاح‌طلب با عنوان «اروپایی‌ها خواهان مذاکرات موشکی» نوشت: مواضع اروپایی‌ها تا حدی خردمندانه به‌نظر می‌رسد. هم می‌خواهند که هیاهوی آمریکایی‌ها را ساکت کنند و هم نمی‌خواهند موضوع موشکی ایران به یک بحران غیر قابل بازگشت تبدیل شود. البته ‌ایران هم در موقعیت خوبی قرار دارد و به اهداف خودش رسیده و قادر است که‌این برنامه‌ها را در همین نقطه کنونی متوقف کند. برد بیش از دوهزار کیلومتر در برنامه‌های ایران نیست. بهتر است که ما هم با آغاز مذاکره خطر جنگ و تحریم را از سر بگذرانیم. اگر مذاکره نکنیم ممکن است که اروپایی‌ها مواضع تند و تیز آمریکایی‌ها را در این مورد همراهی کنند.
او همچنین در ادامه مطلب خود تأکید می‌کند: عربستان هم از مذاکرات احتمالی در این زمینه خشنود خواهد شد. این استاد اصلاح‌طلب، همچنین با ایجاد هراس در افکار عمومی می‌افزاید: آمریکایی‌ها برای احتمال به نتیجه نرسیدن مذاکرات برنامه داشتند و موشک‌های فوق پیشرفته خود که قادر بود ۲۰۰ متر در بتن نفوذ کند و سپس منفجر شود را از انبارهای خود خارج کردند و مورد آزمایش قرار دادند و خواب و خیال‌هایی برای ایران دیده بودند. با این وجود توافق هسته‌ای همه این خواب و خیال‌ها را از بین برد.

ادامه سیاست غرب
چنین اظهاراتی در ادامه برنامه‌های غرب بیان می‌شود. آمریکا، اروپا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی همواره در تلاش بوده و هستند تا گام به گام مولفه‌های قدرت راهبردی ایران را محدود و از بین ببرند.
همین امر بود که آنها از ابتدای مذاکرات هسته‌ای زمزمه‌هایی مبنی بر ادامه این مذاکرات در دیگر موضوعات را در سخنان خود مطرح می‌کردند و در تلاش بودند تا پس از توافق هسته‌ای پرونده چالشی دیگر برای ایران را باز کنند.
شاهد بودیم که پس از روی کار آمدن ترامپ، طرح این موضوع از سوی رئیس‌جمهور امریکا و کنگره این کشور شدت گرفت و آنها خواستار اضافه شدن پیوست موشکی به برجام یا شروع مذاکرات جدید در زمینه محدودسازی برنامه موشکی کشورمان شدند.
به دنبال این درخواست‌ها مقامات کشورهای اروپایی علی‌الخصوص فرانسوی‌ها نیز با آنها هم صدا شدند و شاهد بودیم امانوئل ماکرون در جریان سفرش به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس گفت که برنامه موشکی بالستیک ایران نگران‌کننده است و باید مذاکرات درباره موشک‌های این کشور آغاز شود.
همچنین دیدیم که دفتر نخست‌وزیری انگلیس بیانیه‌ای را منتشر کرد که از توافق آلمان، فرانسه و انگلیس مبنی بر لزوم همراهی جامعه بین‌الملل برای توقف فعالیت‌های موشکی ایران سخن گفته است.
وزیر خارجه انگلیس نیزبا بیان اینکه ‌حمایت از توافق هسته‌ای به معنی این نیست که ما «نباید علیه رفتارهای مخرب ایران در حوزه‌های دیگر، از جمله برنامه موشک بالستیک و بازداشت ناعادلانه شهروندان دو تابعیتی بریتانیا انتقاد کنیم ‌»‌به خوبی از همراهی بریتانیا با امریکا در قبال پرونده موشکی ایران پرده برداشت.
رهبر معظم انقلاب نیز با پیش‌بینی چنین برنامه‌ای از سوی غرب به صراحت تاکید کردند که طرح مسائلی مثل برجام ۲،۳،۴، برجام منطقه‌ای و... را در راستای تفکر تزریقی آمریکا به نخبگان کشور مبنی بر کوتاه آمدن در برابر آمریکا است.
ایشان فرمودند: «آنها در صدد هستند "وانمود کنند ملّت ایران بر سر یک دوراهی قرار دارد و چاره‌ای ندارد جز اینکه یکی از این دو راه را انتخاب کند. آن دوراهی عبارت است از اینکه یا باید با آمریکا کنار بیایند، یا باید به‌طور دائم فشارهای آمریکا و مشکلات ناشی از آن را تحمّل کنند». مقام معظم رهبری این دوگانه را یک دوگانه غلط دانستند که نتیجه پذیرشش کنار آمدن با آمریکا «به‌معنای قبول تحمیل‌های آن دولت» خواهد بود.

تاکیدات مقام معظم رهبری بر منع مذاکره موشکی
از سوی دیگر رهبر معظم انقلاب اسلامی صریحاً تاکید کردند که جمهوری اسلامی ایران هیچ مذاکره‌ای در زمینه تسلیحات دفاعی خود با غرب نخواهد داشت.
ایشان با تاکید بر اینکه امروز هم روزگار موشک است و هم روزگار مذاکره، خاطر نشان کردند: «اینکه بگویند فردای دنیا، فردای مذاکره است، دنیای موشک نیست، این اگر از روی ناآگاهی گفته شود که ناآگاهی است؛ اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.»
مقام معظم رهبری نیز در بخش از بیاناتشان با یادآوری اینکه پرداختن به بحث موشکی ایران احمقانه است اظهار داشتند: «اگر موشک نداشته باشیم دیگر برای برخورد نظامی با ما مکث نمی‌کنند و این موشک‌ها است که دشمن را سر جایش نشانده. البته آن‌ها آمدند دست گذاشتند که این موشک‌ها باید از بین برود.»
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین در دیدار با فرماندهان سپاه افزودند: «هر چه می‌توانید روی موشک کار کنید؛ ببینید دشمن چقدر روی موشک حساس است، پس بدانید که چقدر کارتان مهم است.» رهبر انقلاب افزودند: «آنهایی که موشک و سلاح اتمی دارند ملت ایران را از داشتن موشک ۲ یا ۳ هزار کیلومتری نهی می‌کنند، این موضوع و دیگر مسائل مربوط به ایران به شما چه ربطی دارد؟»

احساس خطر
طرح موضوع مذاکره موشکی نه تنها فایده‌ای بر کشورمان نخواهد داشت بلکه موجب سقوط کشورمان به ورطه خلع سلاح که مورد نظر جهان امریکا، اسرائیل و دشمنان ایران است، خواهد شد.
لازم است در مقابل طرح چنین اظهاراتی پاسخ‌های لازم و به موقع داده شود و سکوت در این امر تنها تایید اینگونه اظهار است. اگر پیشتر به زمزمه‌هایی در این مورد واکنش نشان داده می‌شد امروز شاهد طرح بی‌عیب بودن مذاکرات موشکی نبودیم.
درمقابل این گونه افکار باید تاکید کرد که مذاکره موشکی تنها توطئه‌ای برای محدود کردن مرحله به مرحله قدرت ایران است، کشورهای غربی مخصوصاً امریکایی‌ها در برجام نشان دادند که به تعهدات خود پایبند نیستند و می‌بینیم که بسیاری از تعهدات مالی، بانکی و اقتصادی برجام محقق نشده است. در این صورت چه لزومی دارد که کشور در این زمینه دوباره به غربی‌ها اعتماد کند و درباره توان دفاعی خود را که لازمه قدرت و امنیت کشور است مذاکره کند.
غربی‌ها درحالی که با انواع قراردادهای تسلیحاتی کشورهای منطقه را انبار سلاح‌های پیشرفته تبدیل کرده‌اند، از کشورمان برای توانائی‌های دفاعی‌اش انتقاد می‌کنند و آن را خطری برای صلح و امنیت می‌دانند.
این درحالی است که آنها رژیم صهیونیستی را با انواع سلاح‌های متعارف و غیرمتعارف مسلح کردند و کوچکترین انتقادی به سیاست‌های جنگ‌طلبانه و آتش‌افروزانه این رژیم در منطقه ندارند؟
از سوی دیگر در حالی که امریکا بارها از گزینه‌های روی میز سخن گفته و اسرائیل همواره کشورمان را تهدید می‌کند و حتی برخی از گروههای تکفیری و تروریستی به نیابت از برخی از کشورهای منطقه همواره برنامه‌هایی را علیه کشورمان در دستور کار دارند برخی در داخل با غربی‌ها همنوا شده و موضوع مذاکره موشکی و خلع سلاح ایران ارائه می‌دهند؟
همچنین اصلاح‌طلبان همواره مذاکره نکردن در بحث موشکی را موجب وارد شدن ایران به جنگ می‌دانند و تاکید می‌کند که سایه جنگ بر سر کشورمان افراشته شده است. چنین استدلالی در مذاکرات هسته‌ای موجب شد تا کشورمان امتیازات بسیاری را بی‌جهت به طرف غربی واگذار کند اما شاهد بودیم که تهدیدات غربی‌ها علیه کشورمان همچنان ادامه دارد.
هنوز به خاطر داریم وقتی روزنامه کیهان یک تیتر می‌زند که در آن به اقدامات عربستان در مورد یمن اعتراض و از حق مردم مظلوم یمن حمایت می‌کند، تیتر آن موضوعی علیه امنیت ملی تلقی می‌شود. آیا این گونه اظهارات علیه امنیت ملی نیست؟ در شرایطی که کشور در مقابل انواع و اقسام تهدیدات قرار دارد، بحث‌های تفرقه‌افکنانه که می‌تواند جامعه را نیز دچار شکاف و تشتت کند می‌تواند جایگاهی داشته باشد؟ سیاستی که اصلاح‌طلبان در پیش گرفته‌اند فاجعه‌ای برای امنیت و منافع ملی است و عقلانیت حکم می‌کند که در شرایط ویژه کشور توان دفاعی‌مان افزایش یابد.
این همان بازی پیچیده‌ای که روزگاری بر عراق و لیبی تحمیل شد و از‌آنجا که جواب داد حالا غربی‌ها می‌خواهند آن را روی ایران اجرا کنند توافق هسته‌ای اگر اشتباه بود و هزینه تعلیق برنامه هسته‌ای را بر کشور تحمیل کرد، مذاکره موشکی و پذیرش توقف فعالیت موشکی ایران خیانتی است که جنگ را برای کشور به ارمغان میآورد. شاید پیش از این و در جریان مذاکرات هسته‌ای تنها منتقدین حواله جهنم شدند این‌بار اما شروع مذاکره موشکی کل کشور را به جهنم حواله خواهد کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcenz8zwjh87vi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی