چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۰
کد مطلب : 92789
اشغالگران قدس لغو عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل را بررسی می‌کنند

حقوق بشر صهيونيستي

حقوق بشر صهيونيستي

حمايت‌هاي كشورهاي غربي از جنايات رژيم صهيونيستي در حالي ادامه دارد كه در شرايطي که نماینده رژیم صهیونیستی در شورای حقوق بشر سازمان ملل با انتقاد شدید از گزارش سازمان ملل درباره جنایات جنگی رخ داده در جنگ غزه، از حضور در نشست روز دوشنبه این شورا در ژنو امتناع کرد، به نظر می‌رسد این رژیم می‌خواهد عضویتش در این شورا را لغو کند. در حالی که فلسطینیان با وجود مخالفت با برخی موارد گزارش سازمان ملل درباره جنگ غزه و عدم رعایت عدالت در آن، تلاش می‌کنند پیش‌نویس قطعنامه‌ای برای تصویب ارائه دهند، به نظر می‌رسد طرف اسرائیلی با انتقاد شدید از این گزارش، قصد خروج از شورای حقوق بشر سازمان ملل را داشته باشد. رژیم صهیونیستی نشست روز دوشنبه سازمان ملل در ژنو را که به ارائه و بررسی گزارش کمیته حقیقت‌یاب این سازمان درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه در تابستان سال گذشته اختصاص داشت، تحریم کرد.
ماری دویس، رئیس کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل در این نشست، گزارشی ارائه کرد که خلاصه آن ارتکاب جنایاتی از سوی رژیم صهیونیستی بود که به نظر می‌رسد می‌توانند در ردیف جنایات جنگی قرار گیرند. این رژیم در جنگ سال گذشته میلادی علیه غزه ۱۴۶۲ شهروند فلسطینی از جمله بیش از ۵۵۰ کودک را به شهادت رساند. دویس اعلام کرد که رژیم صهیونیستی پاسخی به درخواست کمیته حقیقت‌یاب مبنی بر دیدار با برخی شاهدان در اراضی اشغالی نداده و مصر نیز با وجود آنکه آمادگی خود را برای فراهم آوردن شرایط برای عبور کارشناسان این کمیته از گذرگاه رفح و ورود به غزه اعلام کرده بود اما تاکنون اقدامی نکرده است. در این گزارش گروه‌های فلسطینی نیز به نقض برخی قوانین از جمله شلیک موشک از داخل غزه و کشته شدن شش شهروند اسرائیلی متهم هستند که از نظر طرف فلسطینی این موارد ناعادلانه خوانده شد.
در همین راستا بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز ضمن اینکه کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل را به نفاق و دورویی متهم کرد، گفت: اسرائیل در حال حاضر مساله لغو عضویت در شورای حقوق بشر را بررسی می‌کند. نمایندگان کشورهای عضو سازمان ملل قرار است پس از رسیدگی به این گزارش توصیه‌های خود را در مورد آن صادر کنند. لازم به ذكر است ده‌ها تن از کودکان غزه در اعتراض به اقدام رژیم صهیونیستی در توقیف کشتی‌ ماریان "ناوگان آزادی ۳" به نوار غزه تجمع کردند.
شرکت کنندگان در این تجمع که توسط جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" در اسکله شهر غزه برگزار شد، پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: "ناوگان آزادی ۳، ما بار دیگر منتظر شما هستیم" و "قلدری اشغالگران نافذتر از قوانین بین‌المللی است". پیشتر ارتش رژیم صهیونیستی کشتی ماریان، یکی از کشتی‌های ناوگان آزادی ۳ را که در مسیر خود برای شکستن محاصره نوار غزه در حرکت بود توقیف و به بندر اسدود منتقل کرد.به دنبال بازداشت فعالان و شخصیت‌های بین‌المللی حاضر در کشتی ماریان «ناوگان آزادی ۳» توسط رژیم صهیونیستی، سازمان ملل از توقیف این کشتی به شدت انتقاد کرد. تونس نیز آزادی هرچه سریع‌تر منصف المرزوقی که از شرکت‌کنندگان در این ناوگان بود، را خواستار شد.
کشتی "ماریان" سوئد، یکی از کشتی‌های «ناوگان آزادی ۳» بود که با هدف شکستن محاصره نوار غزه و کمک به فلسطینی‌ها از سواحل یونان به سمت سواحل غزه به راه افتاد اما رژیم صهیونیستی این کشتی را توقیف و آن را به بندر "اسدود" منتقل کرد تا از حاضران در این کشتی بازجویی به عمل آورد.
این کشتی حامل شخصیت‌های سیاسی و فعالان و هنرمندان مهمی از جمله منصف المرزوقی، رئیس‌جمهور سابق تونس، باسل غطاس، نماینده عرب پارلمان رژیم صهیونیستی، محمد البقالی، خبرنگار شبکه الجزیره و عمار الحمدان تصویربردار بود. در همین راستا بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پیامی به شرکت‌کنندگان در کشتی ماریان سوئد گفت: «به نظر می‌رسد که شما راه را گم کرده‌اید. شاید قصد رفتن به مکانی دورتر از اینجا یعنی سوریه را داشتید، "در آنجا نظامی وجود دارد که هر روز مردمش را سر می‌برد." ما با «حقیقت پیچیده‌ای» برخورد می‌کنیم که گروه‌های مسلح فلسطینی در آن به شلیک موشک به مناطق مسکونی اسرائیل می‌پردازند. ما هرگز اجازه انتقال سلاح به نهادهای "تروریستی" در نوار غزه را از طریق دریا مشابه گذشته نمی‌دهیم». در همین حال ریما خلف، معاون دبیرکل سازمان ملل و مدیر اجرایی سازمان "اسکوا" از بازداشت محمد منصف المرزوقی، رئیس‌جمهور سابق تونس و توقیف کشتی ماریان سوئد در «ناوگان آزادی ۳» به شدت انتقاد کرده و آن را «حمله و تجاوز» و به منزله عملیات «آدم ربایی»دانست.
ریما خلف منصف المرزوقی را نمادی از نمادهای جهان عرب و نماد نخستین انقلاب‌های غربی و ارزش‌ها دانست و گفت: بازداشت وی توهین آشکاری به فلسطین، تونس و آزادگان جهان و نقض ارزش‌های انسانی است. المرزوقی و همراهانش براساس وجدان خود برای کمک به فلسطینی‌ها به سمت غزه آمدند. اقدامات اسرائیل پیامدهای وخیمی برای منطقه و جهان خواهد داشت و باید هرچه سریع‌تر متوقف شود.
از سوی دیگر وزارت خارجه تونس در بیانیه‌ای توقیف کشتی ماریان سوئد توسط اسرائیل را محکوم کرد و خواهان آزادی فوری تمامی شرکت‌کنندگان در ناوگان آزادی ۳ شد. وزارت خارجه تونس مقامات رژیم صهیونیستی را مسئول سلامتی المرزوقی دانست. لازم به ذكر است در ادامه طراحي فرانسه براي تقويت موقعيت خود در منطقه، وزیر خارجه فرانسه پیشنهاد داد به منظور پیشبرد روند صلح در خاورمیانه، کمیته چهارجانبه صلح گسترش یافته و نمایندگان کشورهای عربی نیز در آن مشارکت کنند. لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه در جمع خبرنگاران در نیویورک با طرح این پیشنهاد گفت: باید کمیته چهارجانبه گسترش یافته و کشورهای عربی نیز در آن برای پیشبرد سریع‌تر روند صلح خاورمیانه حضور یابند.

https://siasatrooz.ir/vdceof8o.jh8wvi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی