پنجشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۱:۳۰
کد مطلب : 108134
استعفای چند ساعته آقای ظریف تنها موجب شد، معاندان انقلاب اسلامی فرصت جریان سازی هدفمند علیه ایران را پیدا کنند

وقت نشناسی هزینه ساز!

وقت نشناسی هزینه ساز!

استعفای محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان پس از ۳۰ساعت کش و قوس از سوی حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان رد شد و ظریف با یک پست اینستاگرامی دیگر فعالیت دیپلماسی خود را دیروز با حضورش در مراسم استقبال رسمی از نخست‌وزیر ارمنستان خاتمه یافت.
نکته قابل تامل اینکه بسیاری از ناظران سیاسی این استعفا را نوعی وقت نشناسی و اقدام عجولانه و بدون در نظر گرفتن مصالح نظام بر شمردند و همزمانی این استعفا با سفر با اهمیت بشار اسد رئیس جمهور سوریه به تهران و دیدارش با رهبر معظم انقلاب اسلامی، به یکباره پیام مهم این سفر را به سران کشورهای عربی غربی صهیونیستی تحت شعاع قرار داد.
ناظران سیاسی بر این باورند؛ سفر رئیس جمهور کشوری پیروز در مقابل به اصطلاح اجماع بین المللی که چندین بار برای سرنگونی وی انجام شده بود به جمهوری اسلامی ایران که ملت آن به عنوان مقاوم ترین ملت در مقابل سلطه بین المللی شناخته می‌شود بسبار با اهمیت بوده و نکته کلیدی آن فرو ریختن هژمونی آمریکا و متحدانش در برابر جبهه مقاومت بوده است.
اما این استعفا موجب شد تا ضمن تحت شعاع قرار گرفتن اهمیت این سفر فرصت دوباره به دشمنان انقلاب اسلامی برای آغاز سناریویی دیگر علیه جمهوری اسلامی ایران را فراهم آورد.
حالا از آقای ظریف باید پرسید که آیا این وقت نشناسی شما برای استعفا، هزینه و تبعات را به نظامی اسلامی تحمیل نکرده است؟ آیا دلیل قانع کننده ای جدا از آنچه در رسانه‌ها و نامه به رئیس جمهور نوشته‌اید برای ملت ایران در قبال این وقت نشناسی دارید؟
آقای ظریف شما که می‌گویید؛ دغدغه‌ای جز اعتلای سیاست خارجی و دفاع از منافع ملی و حقوق ملت شریف ایران در عرصه بین المللی نداشته‌ام، آیا این اقدام عجولانه شما کاملا همراه با دفاع و حمایت از منافع ملی ملت شریف ایران بود؟

جریان سازی رسانه‌های معاند تنها به بهانه یک استعفا
حسن هانی زاده کارشناس مسائل سیاست خارجی در خصوص هزینه‌های استعفای وزیر خارجه کشورمان به نظام جمهوری اسلامی ایران به سیاست روز گفت: استعفای ناگهانی محمد جواد ظریف آن در شرایطی که بشاراسد به عنوان رئیس جمهورسوریه به تهران سفر کرده بود، این سفر استراتژیک و با اهمیت را بسیار تحت شعاع قرار داد.
وی افزود: دیدار بشار اسد با رهبرعالی قدر انقلاب اسلامی و ادبیات زیبای معظم له و به آغوش کشیدن رئیس جمهور یک کشوری عربی بازتاب وسیعی در رسانه‌های جهان داشت و این دیدار خارج از پروتکل‌های بین المللی صورت گرفت.
هانی زاده تصریح کرد: از طرفی مقام معظم رهبری با گرمی به استقبال بشار اسد رفتند، چناچنه سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان گفت؛ من با مشاهده این استقبال گرم و پر شور رهبر عالی قدر انقلاب اسلامی اشک در چشمانم جمع شد، بنابراین با این توصیفات به اهمیت بیش از پیش این سفر و اقتدار جبهه مقاومت در برابر هژمونی آمریکایی-صهیونیستی پی می‌بریم.
این کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به اینکه استعفای آقای ظریف چند ساعت بعد از دیدار بشار اسد با رهبر عالی قدر انقلاب ان هم در زمانی که این دیدار و رایزنی کانون توجه رسانه‌های خارجی قرار گرفته بود عملا دستاورد و اهمیت این سفر را تحت شعاع قرار داد.
وی با اشاره به کارکشته بودن آقای ظریف به عنوان یک دیپلمات مورد اعتماد تصریح کرد: وی چهار دهه در عرصه‌های مختلف دیپلماسی فعالیت کردند به همین دلیل انتظار نمی‌رفت که در یک رفتار انفعالی با این استعفا آن هم در یک وقت نامناسب از سوی ایشان مواجه شویم.
وی گفت: آقای ظریف حتی اگر مشکلاتی هم دارند، حتی اگر به دلیل دعوت نشدنش در دیدار بشار اسد از رئیس جمهور کشورمان گله مند بود، نباید به این شکل شتابزده اقدام می‌کردند.
هانی زاده خاطرنشان کرد: در واقع آقای ظریف یک نمره منفی در کارنامه خودش ایجاد کرد و به نوعی تلاش ۴ دهه فعالیت در حوزه دیپلماسی را زیر سوال برد و موجب شد رسانه‌های معاند جریان سازی‌های هدفمندی را علیه جمهوری اسلامی ایران را آغاز کنند.

آقای ظریف برای استعفا وقت مناسبی را انتخاب نکرد
محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه نیز در خصوص هزینه‌های استعفای وزیر خارجه کشورمان به نظام جمهوری اسلامی ایران به سیاست روز گفت: به طور واقعی استعفای آقای ظریف هزینه‌ای را برای نظام جمهوری اسلامی ایران به همراه نداشت، چرا که عملکرد وزیر خارجه کشورمان درعرصه دیپلماسی گره گشا نبوده است که حالا استعفای وی بخواهد برای نظام هزینه سازباشد.
وی افزود: البته اقدام وی بهانه‌ای به دست ضد انقلاب‌ها داد و سفر رئیس جمهور سوریه به تهران که می‌توانست پیام‌های مهمی را به سران سعودی، غربی و صهیونیستی داشته باشد کاملا تحت شعاع قرار داد. این استاد دانشگاه اظهارداشت: در واقع آقای ظریف با وقت نشناسی و حرکت دور از شان یک وزیر خارجه با نادیده گرفتن مصالح ملی و نیز ترجیح نفع شخصی با این استعفا، اهداف عالی و متعالی این سفر را تحت شعاع قرار داد.
وی با بیان اینکه وزیرخارجه کشورمان در طول ۶سال گذشته جز زیان در حوزه دیپلماسی دستاورد دیگری نداشته است، تصریح کرد: عملکرد آقای ظریف اعتبار پاسپورت ایرانی را نابود کرد، چندین ماه است دیپلمات کشورمان در یکی از زندان‌های کشور اروپایی به سر می‌برد اما، هنوز دستگاه دیپلماسی و شخص وی نتوانسته برای آزادی این دیپلمات کشورمان قدم مثبتی بر دارند.
کوشکی بیان داشت: انواع و اقسام توهین‌ها را از سوی مقامات اروپایی شاهدیم، منافقین به پارلمان فرانسه می‌روند و فضاسازی‌های ضد ایرانی به راه می‌اندازند اما، وزارت خارجه جرات یک اعتراض قاطعانه حتی به کنفرانس ورشو را ندارد.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: در مجموع عملکرد حقارت آمیز آقای ظریف به هیچ عنوان در شان انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران نیست، وی به گونه‌ای سکان دستگاه دیپلماسی را راهبری می‌کند که گویا وزیر خارجه کشور بحرین است نه وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران.

https://siasatrooz.ir/vdcexv8zejh87zi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی