سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۱
کد مطلب : 95821

تهران میزبان نمایندگان دیپلماتیک

تهران دیروز میزبان نمایندگان دیپلماتیک کشورهای مختلف بود و سفرای این کشورها استوارنامه‌های خود را به رئیس‌جمهوری تقدیم کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حسن روحانی رئیس‌جمهور هنگام دریافت استوارنامه "فرانسوا سنمو" سفیر جدید فرانسه در تهران، به اشتراک فرهنگی و روابط دیرینه دو ملت و دولت اشاره کرد و اظهار داشت: روابط دو کشور بزرگ ایران و فرانسه با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گسترده‌ای که از آن برخوردارند، باید در همه حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، علمی، فرهنگی و منطقه‌ای ارتقا و تعمیق یابد.
رئیس‌جمهور، با تشریح توافقات گسترده‌ای که در جریان دیدار رسمی خود از پاریس حاصل شد، گفت: اسناد بسیار مهمی برای گسترش روابط دو کشور امضا شد که اجرای سریع آنها از جمله در حوزه مبادلات بانکی، مسیر توسعه و تحکیم همکاری‌ها بویژه میان بخش‌های خصوصی دو کشور را هموارتر می‌سازد. روحانی با تاکید بر اینکه تهران از گسترش و تعمیق همکاری‌ها با پاریس در همه حوزه‌های مورد علاقه استقبال می‌کند، گفت: فصل نوینی در روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فرانسه آغاز شده است.
وی در ادامه به موضوع ضرورت تقویت پایه صلح و ثبات در منطقه پرداخت و با تاکید بر اینکه ایجاد شرایط آرام در منطقه بویژه در سوریه و عراق به نفع دو کشور خواهد بود، اظهار داشت: ایران و فرانسه با توجه به توانمندی‌های خود می‌توانند نقش مهمی در تقویت پایه‌های آرامش و ثبات در منطقه ایفا کنند.
رئیس‌جمهور، تروریسم را معضلی برای جهان برشمرد و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از دیرباز تلاش خود را برای مبارزه با تروریسم متمرکز کرده است و همکاری‌های دو کشور به این مبارزه، شتاب می‌دهد. روحانی ابراز امیدواری کرد که در دوران فعالیت سفیر جدید فرانسه در تهران، روابط دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.
«فرانسوا سنمو» نیز با تاکید بر اینکه پاریس مصمم به توسعه و تعمیق روابط با تهران در همه حوزه‌ها است، به روابط قدیمی و استوار دو کشور اشاره کرد و اظهارداشت: فرانسه تمام تلاش خود را برای اجرای سریع توافقات میان دو کشور بکار گرفته است.
سفیر جدید فرانسه گفت: دولت و بخش خصوصی فرانسه بسیار علاقه‌مند به مشارکت در طرح‌های توسعه‌ای ایران و اجرای طرح‌های مشترک هستند و زمینه برای توسعه همکاری‌ها در همه بخشهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی مهیا است. وی به دستاوردهای سفر روحانی به پاریس اشاره کرد و افزود: سرعت و پویایی جدیدی که در روابط و همکاری‌‌های تهران - پاریس با سفر جنابعالی ایجاد شده، باید حفظ و تقویت شود و پاریس همه تلاش خود را در این ارتباط بکار گرفته است.

تهران و جاکارتا برای رفع مشکلات جهان اسلام همکاری خود را گسترش دهند
رئیس‌جمهور گفت: ظرفیت‌ها و فرصت‌های فراوانی برای توسعه همه‌جانبه مناسبات تهران - جاکارتا بویژه در حوزه اقتصادی وجود دارد که باید به بهترین شکل از آنها استفاده کرد.
روحانی هنگام دریافت استوارنامه «اوکاتاونیو علی مودین» اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در زمینه خدمات فنی - مهندسی و سرمایه‌گذاری‌های مشترک در بخش‌های مختلف از جمله انرژی و ساخت سد نیروگاه و پالایشگاه روابط و همکاری‌های خود را با اندونزی توسعه دهد.
رئیس‌جمهور تصریح کرد: دو کشور علاوه بر مسایل اقتصادی می‌توانند در دیگر بخش‌های علمی، فرهنگی، تکنولوژی و فناوری، همکاری‌های خود را گسترش دهند. وی تأکید کرد: ایران و اندونزی به عنوان دو کشور مهم در جهان اسلام که معرف اسلام اعتدالی و رحمانی هستند، در شرایط امروز باید در راستای بیان حقیقت اسلام، در مقابل آنچه برخی گروه‌های افراطی و تروریستی از اسلام ارایه می‌کنند، تمام مساعی خود را بکار گرفته و برای رفع مشکلات موجود در جهان اسلام همکاری و همبستگی بیشتری با یکدیگر داشته باشند.
رئیس‌‌جمهور اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هیچ مانعی در مسیر توسعه همکاری‌ها و روابط با اندونزی نمی‌بیند.
«وکاتاونیو علی مودین» نیز ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس‌جمهوری با اشاره به روابط تاریخی و دوستانه ایران و اندونزی و ضرورت استفاده از فرصت‌های همکاری در راستای تحکیم و تعمیق روابط دو کشور، خواستار توسعه همه‌جانبه مناسبات میان ایران و اندونزی و انتقال تجربیات و خدمات فنی و مهندسی از ایران به اندونزی شد.
سفیر جدید اندونزی همچنین اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران و اندونزی به عنوان دو کشور مهم در جهان اسلام با توسعه همکاری‌ها و روابط می‌توانند به جهان نشان دهند که اسلام دین رحمت برای همه جهانیان است.

مشکلات منطقه باید با همکاری و مشارکت همه کشورها حل و فصل شود
از سوی دیگر رئیس‌جمهوری در دیدار سفیر جدید جمهوری آذربایجان، با اشاره به روابط صمیمانه و رو به گسترش دو کشور، گفت: امروز شاهد اراده‌ای جدی از سوی دو طرف برای توسعه همه‌جانبه مناسبات تهران - باکو هستیم.
روحانی در دیدار «بنیاد حسین‌اف» با اشاره به روابط صمیمانه و رو به گسترش دو کشور، گفت: امروز شاهد اراده‌ای جدی از سوی دو طرف برای توسعه همه‌جانبه مناسبات تهران - باکو هستیم که باید با تلاش مسئولان دو کشور، تحرکی جدی در همکاری‌های مشترک ایجاد شود.
وی با تأکید بر ضرورت استفاده از فضا و فرصت بوجود آمده پس از توافق و لغو تحریم‌ها برای توسعه روابط و همکاری‌های ایران و آذربایجان، اظهار داشت: توافقات و پروژه‌های فراوانی میان دو کشور وجود دارد که اجرا و تکمیل آنها می‌تواند تحول مثبتی در ارتقاء و استحکام روابط و مناسبات فی‌مابین داشته باشد.
روحانی افزود: مسایل و مشکلات منطقه از جمله معضل تروریسم و افراطی‌گری باید با همکاری و مشارکت همه کشورها، حل و فصل شود.
«بنیاد حسین‌اف» نیز ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس‌جمهوری، با بیان اینکه روابط ایران و آذربایجان همواره بر پایه دوستی و همکاری بوده و هیچگاه نسبت به حمایت و دوستی با ایران تردید نداشته‌ایم، گفت: توسعه و پیشرفت همکاری‌ها و روابط تهران - باکو، در زمینه مناسبات دو‌جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی به نفع دو ملت و دو کشور خواهد بود.

نقش مهم «اتاق بازرگانی مشترک» در ارتقای سطح همکاری‌های تهران - براتیسلاوا
در همین حال رئیس‌جمهوری گفت: تقویت روابط میان اتاق‌های بازرگانی دو کشور و تشکیل "اتاق بازرگانی مشترک" نقش مهمی در ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی و تجاری تهران - براتیسلاوا برجای می‌گذارد.
روحانی هنگام دریافت استوارنامه «لوبومیو گلیان» سفیر جدید اسلواکی اظهارداشت: روابط ایران و اتحادیه اروپا درحال نوسازی است و زمینه برای همکاری‌های مشترک در همه حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی آماده است.
رئیس‌جمهوری با اشاره به اینکه اسلواکی ریاست آتی شورای اتحادیه اروپا را برعهده خواهد داشت، گفت: ریاست براتیسلاوا بر این شورا، می‌تواند پنجره‌ای برای سرعت بخشیدن در همکاری‌های تهران و اتحادیه اروپا باشد. وی با تشریح توانمندی‌ها و امکانات گسترده ایران گفت: روابط دو کشور در همه حوزه‌ها و از جمله اقتصادی باید بیش از پیش گسترش یابد و بی‌تردید استحکام روابط بانکی ایران و اسلواکی، روند این همکاری‌ها را شتاب می‌بخشد.
رئیس‌جمهوری به ضرورت همکاری مشترک بخش‌های خصوصی ایران و اسلواکی اشاره کرد و گفت: تقویت روابط میان اتاق‌های بازرگانی دو کشور و تشکیل "اتاق بازرگانی مشترک" نقش مهمی در ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی و تجاری تهران - براتیسلاوا برجای می‌گذارد.
سفیر جدید اسلواکی در تهران نیز در این دیدار با تشریح اولویت‌های ماموریت خود در تهران گفت: اسلواکی مصمم به توسعه همکاری‌های همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران است. «لوبومیو گلیان» با تقدیم استوارنامه خود به روحانی، افزود: ایران کشوری غنی، با مردمی تحصیلکرده و با فرهنگی متمدن است و تلاش اسلواکی، بنای روابطی مستحکم با تهران در همه حوزه‌ها بویژه سیاسی و اقتصادی است.
وی با اشاره به اینکه سفارت اسلواکی در تهران، با برعهده داشتن همزمان فعالیت‌های دیپلماتیک مرتبط با افغانستان، پاکستان و خاورمیانه عملا سفارتخانه‌ای منطقه‌ای است، اظهار داشت: اسلواکی در دوره ریاست بر شورای اتحادیه اروپا نیز تلاش خود را برای تقویت همکاری‌های این اتحادیه با ایران بکار می‌گیرد.

دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در نیجریه با روحانی
سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در نیجریه، پیش از عزیمت به محل ماموریت خود با رئیس‌جمهوری دیدار کرد.
روحانی در این دیدار ضمن آرزوی موفقیت برای سفیر کشورمان در انجام ماموریت خود، بر ضرورت تلاش در راستای توسعه مناسبات همه جانبه ایران با قاره آفریقا و از جمله کشور نیجریه در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی تاکید کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcezv8o.jh8nwi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی