?> پایان رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۹؛ به کارگیری سلاح جدید راهبردی علیه تهدیدات آمریکا | سیاست روز
پایان رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۹؛ به کارگیری سلاح جدید راهبردی علیه تهدیدات آمریکا

نهمین رزمایش بزرگ پیامبر اعظم(ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با به کارگیری یک سلاح جدید راهبردی پایان یافت.
در آخرین روز از نهمین رزمایش بزرگ پیامبر اعظم(ص) که با شرکت بخشی از یگان‌های نیروهای دریایی، زمینی و هوافضای سپاه در تنگه هرمز و خلیج فارس برگزار شد، یک سلاح جدید راهبردی به کارگیری و به سازمان دفاع دریایی سپاه افزوده شد.
دریادار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به سوالی پیرامون قابلیت‌ها و توانمندی‌های این سلاح جدید صرفا به گفتن این جمله اکتفا کرد: ورود این سلاح جدید نقش بسیار تعیین‌کننده‌ای در افزایش قدرت دریایی ما برای مقابله با تهدیدات علیه انقلاب اسلامی و به طور مشخص شیطان بزرگ امریکا دارد.
نهمین رزمایش پیامبر اعظم(ص) سپاه به مدت ۳ روز در تنگه هرمز و آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس برگزار و طی آن بخشی از تجهیزات و تاکتیک‌های نوین عملیاتی در حوزه دریا، زمین، ساحل و موشکی توسط رزمندگان سپاه اسلام به کارگیری و مورد اجرا قرار گرفت.

از جمرات و رمیت تا صیاد و ربات‌های مسلح
مرحله دوم این رزمایش با محوریت نیروی زمینی سپاه در منطقه جاسک به سیریک برگزار شد.
در این مرحله سلاح‌های متنوعی توسط نیروی زمینی سپاه به کار گرفته شده از جمله اين سلاح ها آر‌پی‌اچ بود كه پرنده‌هاي شناسایی بدون سرنشینی هستند که قابلیت پرواز در روز و شب را دارند. این پرنده‌ها توان پرواز با برد ۷ کیلومتر رفت و ۷ کیلومتر برگشت را دارا بوده و می‌توانند تصویربرداری و عکس‌برداری از مواضع هدف داشته باشند.
در همين حال جمرات ديگر سلاحي بود كه در اين رزمايش بكار گرفته شد. این سلاح مانند یک موشک کروز بدون موتور عمل کرده و از ژایروپلند پرتاب می‌شود این سلاح با دقت یک متر و برد ۱۴ کیلومتر می‌تواند اهداف را منهدم کند.
رميت نيز یک مین کنار جاده‌ای علیه خودروهای زرهی است كه در اين رزمايش بكار گرفته شد. اين مين می‌تواند با دقت و حجم بالای انفجار به وسیله ریموت کنترل، یک ستون زرهی را در شعاع ۱۰۰تا ۱۵۰ متری منهدم کند. این سلاح همچنین می‌تواند علیه نفرات دشمن تا ۱۰۰ نفر به کارگیری شود.
صیاد نيز مين ديگري بود كه در اين رزمايش مورد استفاده قرار گرفت. اين مين جهنده تا ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر از زمین بلند و در هوا منفجر می‌شود كه این سلاح علیه بالگردها استفاده مي‌شود.
از سوي ديگر واصل از ديگر سلاح‌هاي بكار گرفته شده در اين رزمايش بود. این سلاح مواد انفجاری را با موشک‌‌های کوچک خود به ۱۰۰ متر جلوتر پرتاپ می‌کند این قابلیت می‌تواند توان نیروهاي رزمنده را در مقابله با نفرات و خودروهای دشمن افزایش دهد. واصل قابلیت این را دارد که بدون حضور نفر در کنار خود عمل کند.
خيبر نيز از سلاح هاي ديگري است كه قدرت انفجاري آن دو برابر قدرت تي‌ان‌تي است كه در اين رزمايش بكار گرفته شد. از خیبر می‌توان در سر جنگی سلاح‌ها برای افزایش توان تخریب و انهدام بهره برد.
نصير نيز تیربار ۱۲.۷ میلیمتری چرخشی شش لولی است که علیه اهداف و موشک‌های کروز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این تیربار توان شلیک ۲۴۰۰ تیر در دقیقه را دارا است.
سامانه عاصفه نيز در جريان اين رزمايش كاربرد داشت. این سامانه قادر است به صورت چرخشی، با نواخت تیر ۹۰۰ الی ۱۲۰۰ تیر در دقیقه ضد موشک‌های کروز و پرنده‌های ارتفاع پست متخاصم به کار گرفته شود. عاصف یک تیربار ۲۳ میلیمتری و سه لول است.
سلاح تك تیرانداز ۲۰ میلیمتری آرش نيز در اين رزمايش در اختیار نیروهای پیاده سپاه قرار دارد. همچنين ربات مسلح با ۵ کیلومتر برد مجهز به سلاح ۷.۶ میلیمتری و قابلیت انهدام اهداف سلاح ديگري بود كه در اين رزمايش از آن بهره گرفته شد.
سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی رئیس دفتر فرماندهی کل قوا ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) پیامی خطاب به فرماندهان و رزمندگان شرکت کننده در رزمایش پیامبر اعظم‌(ص) ۹ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارائه کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcf0jd1.w6dyxagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی