?>?> حمایت از حقوق بشر با دست‌های آلوده دولتمردان آمریکایی ! | سیاست روز

سرتاسر تاریخ انقلاب اسلامی پر از اقدامات نقض کننده آمریکا در حوزه حقوق ملت ایران است، به طوری کشتار و ترور مردم و مسئولان در تیر ماه سال‌های ۶۰ تا ۶۷، چهره پلید و استکباری آمریکا را به طور کامل به مردم ما شناساند.
نقش امپریالیستی آمریکا در ایران نیز همانند نقش انگلیس به بخش جدایی ناپذیر حافظه‌های تاریخی جامعه تبدیل شده است. حمایت از کودتای ۲۸ مرداد و استثمار ایران و منابع ملی آن در طول دوره پهلوی توسط دو کشور انگلیس و آمریکا مجموعه‌ای از رفتارهای ضد بشری را رقم زده است که امکان فراموشی آن نیز وجود ندارد. این نقش در طول حیات انقلاب اسلامی نیز تداوم داشت.
از این رو طبق بیانات مقام معظم رهبری در تیر ماه سال ۹۴ نام گذاری یک هفته در طول سال به عنوان هفته «حقوق بشر آمریکایی» تاثیر قابل توجهی در یادآوری حجم انبوهی از سوابق ضد بشری دولت آمریکا در ایران و جهان خواهد داشت. آمریکایی‌ها در حالی مدعی دفاع از انسانیت و حقوق بشر هستند و بارها جمهوری اسلامی را به نقض این موضوع متهم وبه بهانه آن تحریم‌های زیادی علیه ملت ایران روا داشتند که خود بزرگترین ناقض حقوق بشربه شمار می‌آیند!
مصداق حرفمان جنایت‌هایی است که این دولت چه در داخل کشور خود و چه در منطقه و عرصه بین‌الملل انجام می‌دهد و افکار عمومی و محاکم بین‌المللی همچنان سکوت کرده‌اند.
البته اگر بگوییم قدرت پرده پوشی و پنهانکاری از نوع امریکایی آن تاکنون توانسته، اذهان بسیاری را نسبت به این واقعی‌ترین خبر در دنیای رسانه، بی‌باور و مردد سازد بیراه نگفته‌ایم .
آمریکایی‌ها در برابر نسل‌کشی و کودک‌کشی در سوریه، عراق، یمن، فلسطین، افغانستان، بحرین و ... فقط سکوت کرده‌اند، سکوت کرده‌اند چون خود همه حامی و مسبب همه اتفاقات و جنایات و جنگ و خونریزی‌ها هستند، لذا معیاردرحقوق بشر آمریکایی منافع نظام سلطه است
به عنوان مثال، وندی شرمن یکی از اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای آمریکا اخیراً گفته است: «من شخصا اعتقاد دارم که تصمیم برای بمباران اتمی ژاپن، تصمیمی درست به شمار می‌رفت ولی از آنجایی که تعداد زیادی از مردم جان خود را در این حملات از دست دادند، تصمیمی دردناک بود.» جالب آنکه باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا نیز در جریان سفر اخیر خود به این شهر، در عین اهدای دسته گل به نماد یادبود قربانیان ژاپنی، حاضر به عذرخواهی بابت ابن مسئله نشده است.
آیا کشوری که ده‌ها پروژه کودتا در میان کشورهای مختلف را اجرایی کرده می‌تواند مروج دموکراسی و حقوق بشر در جهان باشد؟
رهبر حکیم انقلاب اسلامی بر اساس همین واقعیات غیر قابل خدشه می‌فرمایند: «من تعجب می‌کنم آمریکایی‌ها خجالت نمی‌کشند اسم حقوق بشر را می‌آورند. هر کس دیگری در دنیا ادعا بکند طرفدار حقوق بشر است دولت مردان آمریکا نباید این ادعا را بکنند. با این همه فضاحتی که در کارنامه آنها نسبت به حقوق بشر هست. از صد رقم حرکت خلاف حقوق بشر آنها شاید نود رقم, هشتاد رقم آن را مردم نمیدانند; همان ده بیست رقمی که میدانند یک کتاب قطور سیاه است.»

انسان‌ها در حقوق بشر آمریکایی درجه‌بندی می‌شوند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه حقوق بشر آمریکایی و غربی زائیده اومانیسم و نگاه مطلق‌انگارانه به انسان است، گفت: با حاکمیت نظام سلطه بر جهان، انسان‌ها براساس منافع و مضراتی که برای نظام سلطه تولید می‌کنند تقسیم‌بندی می‌شوند و براین مبناست که کودک‌کشی در یمن، فلسطین، عراق و سوریه با سکوت مدعیان حقوق بشر همراه می‌شود.
مجتبی ذوالنور، در گفت‌وگو با ایکنا درباره مشخصات و ویژگی‌های حقوق بشر غربی و آمریکایی گفت: در دنیا نسبت به جهان و انسان دیدگاه‌های متفاوتی وجود دارد که تعبیر جهان‌بینی و انسان‌شناسی به آن داده می‌شود که در یک نگاه کلان شامل جهان‌بینی و انسان‌شناسی توحیدی و غیر توحیدی می‌شود.
وی افزود: اما نکته مهم آن است که با حاکمیت نظام سلطه بر جهان حتی منشور حقوق بشر سازمان ملل متحد هم رعایت نمی‌شود بلکه منافع نظام سلطه است که در ارتباط با حقوق بشر تعیین‌کننده است و براین مبنا تعریف از انسان متفاوت می‌شود.
منتخب مردم در مجلس دهم عنوان کرد: منادیان و مدعیان حقوق بشر در دنیا نه تنها نسل‌کشی و کودک‌کشی در سوریه، عراق، یمن، فلسطین، افغانستان، بحرین و ... را نظاره می‌کنند بلکه از قاتلان و جنایتکاران حمایت می‌کنند، لذا معیار در حقوق بشر آمریکایی منافع نظام سلطه است. وی در پایان اظهار کرد: بنابراین صلاح و صواب انسانیت در تبعیت از آموزه‌‌های دینی و حقوق بشری است که براساس بایدها و نبایدهای شارع مقدس تعیین شده است و این تفاوت اساسی و ریشه‌ای حقوق بشر اسلامی با حقوق بشر آمریکایی است.

حقوق بشر برای آمریکا، ابزار است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با بیان اینکه امروز حقوق بشر به یک ابزار برای آمریکایی‌ها تبدیل شده است، گفت: نباید نسبت به نتایج زودهنگام پیگیری موضوع در مجامع جهانی، امیدوار بود.
اردشیر نوریان در گفت وگو با مهر، با اشاره به تداوم اقدامات خصمانه و ضدبشری دولت آمریکا علیه دولت و ملت ایران در دوره‌های مختلف اظهار داشت: چرایی این مساله جای بحث و بررسی فراوان دارد و می‌توان در این رابطه دهها کتاب و مقاله علمی ارائه کرد.
وی در عین حال افزود: می‌توان گفت که مقوله حقوق بشر امروز برای ایالت متحده آمریکا به یک ابزار در سیاست خارجی برای رسیدن به منافع ملی تبدیل شده است؛ یعنی حقوق بشر ذاتا برای آنها ارزش ندارد بلکه ابزاری برای کسب منافع است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: امروز حقوق بشر برای آمریکایی‌ها ابزاری برای تضمین امنیت کشورهای حامی و دست نشانده، برقراری امنیت برای گروه‌های همگرا و تقویت گروههای مخالف و منکوب کردن دولت‌های حق‌طلب و مخالف سیاست‌های آمریکاست و حقوق بشر به معنای کرامت انسان، اساساً در سیاست داخلی و خارجی آمریکا جایی ندارد.
نوریان با اشاره به نگاه دوگانه آمریکا نسبت به موضوع حقوق بشر در سطح جهان تصریح کرد: آنها علاوه بر این نگاه دوگانه و عمل بر مبنای آن، ابزارهای کنترلی مقوله حقوق بشر را نیز در اختیار خودشان گرفته‌اند که از جمله آنها می‌توان به سازمان ملل و نهادهای تابعه آن از قبیل شورای حقوق بشر و دیده‌بان حقوق بشر اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: به همین دلیل است که نتیجه گزارش‌های این نهادها در رابطه با موضوع حقوق بشر، عمدتا با آنچه که در واقعیت جریان دارد، تفاوت قابل ملاحظه‌ای دارد. نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تسلط آمریکایی‌ها بر ابزارهای انتقال، انتشار و تضمین حقوق بشر اظهار داشت: کشوری مانند ایران که خودش قربانی تروریسم است، با یک تفسیر غلط و ابزاری از حقوق بشر، به نقض حقوق بشر متهم می‌شود و از سوی دیگر کشورهایی مانند عربستان سعودی که کرامت انسانی در آنها رعایت می‌شود و حتی مفاهیم شکلی حقوق بشر مثل مجلس نیز در آنها وجود ندارد، نه تنها محکوم نمی‌شوند، بلکه از آنها حمایت نیز می‌شود.

تاریخ انقلاب پر از نقض حقوق ملت ایران از سوی آمریکاست
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: سرتاسر تاریخ انقلاب اسلامی پر از اقدامات نقض کننده آمریکا در حوزه حقوق ملت ایران است، به طوری کشتار و ترور مردم و مسئولان در تیر ماه سال‌های ۶۰ تا ۶۷، چهره پلید و استکباری آمریکا را به طور کامل به مردم ما شناساند.
محمدابراهیم رضایی در گفت وگو با خانه ملت، با اشاره به آغاز هفته حقوق بشر آمریکایی در کشور، گفت: این هفته یادآور تمام اقدامات و تجاوزگری‌های آمریکا علیه مردم و مسئولان جمهوری اسلامی بعد از انقلاب است.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی، رویکرد ایالات متحده نسبت به مسئله حقوق بشر را دوگانه خواند و افزود: متأسفانه حقوق بشر به ابزاری برای فشار آمریکا بر کشورهای مستقل تبدیل شده است، اما خود این کشور از بزرگ ترین ناقضان حقوق بشر در دنیا است.
وی ادامه داد: سرتاسر تاریخ انقلاب اسلامی پر از اقدامات نقض کننده آمریکا در حوزه حقوق ملت ایران است، به طوری کشتار و ترور مردم و مسئولان در تیر ماه سال های ۶۰ تا ۶۷، چهره پلید و استکباری آمریکا را به طور کامل به مردم ما شناساند. رضایی گفت: بمب‌گذاری دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی و به شهادت رساندن آیت‌الله بهشتی و ۷۲ نفر از یاران ایشان، بمباران شیمیایی سردشت، به شهادت رساندن آیت‌الله صدوقی و شلیک موشک به هواپیمای مسافربری ایرباس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بخشی از جنایات آمریکا علیه ملت ایران است.
این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: آمریکا در شرایط کنونی از یک طرف نسبت به نقض حقوق بشر در برخی کشورهای عربی مانند عربستان سکوت می‌کند و از طرف دیگر نسبت به مسائل واهی در جمهوری اسلامی موضع گیری و جنگ تبلیغاتی به راه می‌اندازد، که این نشان دهنده رویکرد دوگانه ایالات متحده است.
وی ادامه داد: آمریکا به هیچ وجه به مسئله حقوق بشر توجهی نداشته و این موضوع تنها یک ابزار سیاسی برای این کشور است.
تبعیض در قانون اساسی آمریکا تضمین شده است علیرضا میریوسفی نیز ، با استناد به سرمقاله چندی پیش روزنامه نیویورک تایمز اظهار کرد: «این مقاله گفته بود امروز حقوق بشر چیزی جز ابزار سیاسی نیست و همگان می دانند کمیسیون حقوق بشر تا چه حد رنگ و بوی سیاسی دارد و رئسا و اعضای این کمیته جز بدنام ترین کشورها در موضوع حقوق بشر هستند.»
رایزن سابق ایران در نمایندگی نیویورک منافع اقتصادی را موجب شعارهای حقوق بشری در امریکا دانست و افزود: «موج سوم این [منفعت طلبی] بدین صورت بود که هانتینگتون ابراز کرد براثر موج مهاجرین، ترکیب جمعیتی امریکا از ۲۰۳۰ به بعد تغییر می‌یابد و اکثریتِ سفید پوست به اقلیت تبدیل می‌شوند و از آن پس نخبگان امریکایی به این فکر افتادند چگونه جلوی این ناآرامی‌های اجتماعی [و نژادی] را در امریکا بگیرند.»
میریوسفی روی کار آمدن رئیس جمهور زن یا یک فرد رنگین پوست را در جهت آرام کردن و کنترل جامعه آمریکا عنوان کرد و گفت: «از ۱۹۶۰ تا سال ۲۰۱۶ آمار نشان می‌دهد مردم امریکا به این اعتقاد رسیدند که افرادی با منافع بزرگ امریکا را هدایت می‌کنند و جنبش وال استریت نیز بازتاب این اعتقاد در میان مردم امریکاست.»

تبعیض فراوان در آمریکا
قاسم زاده کارشناس مسائل بین‌الملل آمریکا را شامل مهاجران و سیاه پوستان تشرف یافته به اسلام طبقه بندی کرد و گفت: «امریکا با مهاجران سیاه پوست برخوردی اطلاعاتی-امنیتی دارد و قبل از ۱۱ سپتامبر به نحوی رفتار می‌کردند که این مهاجران مطلع نشدند که تحت نظارت هستند؛ تلفن تمام مساجد تحت نظارت است ولی سعی داشتند برخوردشان خشن نباشد.»
قاسم زاده ادامه داد: «بسیاری از دانشمندانی که صنعت و علوم امریکا را پیش می‌برند، نوابغ مسلمان هستند که اگر احساس کنند با آن‌ها بدرفتاری می‌شود، از این خدمت رسانی رایگان خودداری می‌کنند.» وی افزود: «بعد از ۱۱ سپتامبر سیاه پوستان مسلمان را افرادی خطرناک تلقی می‌کردند؛ در جیب‌های آنان مواد مخدر جاسازی می‌کردند و آن‌ها را به زندان می‌انداختند. [این در حالی است که] طبق آمار ۴۱ درصد زندانیان امریکا سیاه پوست هستند.» قاسم‌زاده همچنین از برخورد تبعیض‌آمیز سامانه قضایی آمریکا علیه سیاه پوستان سخن گفت: «یکی از شبکه‌های رسانه‌ای امریکا می‌گفت اینکه رئیس جمهور امریکا و برخی هنرپیشه‌های هالیوود از سیاه‌پوستان هستند، تغییری در رفتار پلیس امریکا با سیاه پوستان ایجاد نکرده... و در حالی که سیاه پوستان می‌توانند پلیس سیاه پوست داشته باشند، پلیس سفید پوست به مناطق زندگی آن‌ها می‌فرستند.»

https://siasatrooz.ir/vdcf10d1.w6dvxagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی