سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۰
کد مطلب : 89379
فرناندز آمريكايي‌ها را به هم ريخت

مردانگي يك زن

مردانگي يك زن

کریستینا فرناندز در دو سخنرانی جداگانه در مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل با اشاره به برخورد دوگانه غرب با کشورش، پرونده آمیا، تروریسم،‌ فلسطین و سوریه اعلام کرد که با دیدن این دوگانگی‌ها به همه چیز مشکوک و بدبین شده‌ام.
«کریستینا فرناندز» رئیس‌جمهور آرژانتین چهارشنبه (۲۴ سپتامبر) سخنانی در شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل ایراد کرد که به دلیل اهمیت آن از یک‌سو و انتقاد صریحی که به سیاست‌های آمریکا و غرب و رژیم اشغالگر قدس داشت از سوی شبکه‌های خبری غرب بایکوت شد و در برخی موارد اظهارات وی به صورت تحریف شده در سایت‌های مختلف بازتاب یافت.
بنابر اهمیت اظهارات ایراد شده، متن اصلی این سخنرانی را که سایت رسمی ریاست جمهوری آرژانتین به زبان اسپانیایی منتشر كرده است را در ذيل مي‌توانيد بخوانيد:
کریستینا فرناندز رئیس‌جمهور آرژانتین در ابتدای این سخنرانی در شورای امنیت سازمان ملل کشور متبوعش به همراه ایالات متحده آمریکا را از جمله کشورهایی از قاره آمریکا برشمرد که هدف حملات وحشیانه تروریست‌ها قرار گرفتند.
وی در ادامه با بیان اینکه در سال ۱۹۹۲ سفارت اسرائیل در «بوینس‌آیرس» پایتخت آرژانتین و در سال ۱۹۹۴ مرکز یهودیان آمیا منفجر شد، گفت: از آن زمان سوالات زیادی در ذهن من ایجاد شد زیرا پس از انفجار مذکور همه در آرژانتین بر این باور بودند که حزب‌الله مسئول انفجار آمیا می‌باشد، امروز حزب‌الله یکی از احزاب لبنان می‌باشد؛ در سال ۲۰۰۶ سیستم قضایی کشور من با پیشنهاد «کریشنر» رئیس‌جمهور سابق آرژانتین، برای تحقیق اساسی راجع به حادثه آمیا، گروه دادستانی ویژه‌ای تشکیل داد.
رئیس‌جمهور آرژانتین اضافه کرد: ۲۰ سال پیش قبل از مشخص شدن قطعی مقصرین و پس از تحقیقات دادستانی ویژه، قاضی پرونده تصمیم گرفت این جرم را به ۸ شهروند ایرانی ساکن تهران نسبت دهد، از آن پس من و «کریشنر» و در هر یک از مجمع‌های برگزار شده در سازمان ملل از جمهوری اسلامی ایران درخواست کردیم که برای پرسش از متهمین با ما همکاری کند. علاوه بر این راه‌های جایگزین دیگری مثل (پرونده «لاکربی») پیشنهادی مبنی بر حضور یک کشور سوم برای قضاوت در این مورد را مطرح کردیم.
وی گفت: در نهایت در سال ۲۰۱۲ وزیر امور خارجه ایران به ما پیشنهاد برگزاری یک نشست ۲جانبه را داد و از آن پس - در سال ۲۰۱۳ - تفاهم‌نامه‌ای برای همکاری قضایی بین طرفین تنها با هدف اینکه شهروندان تهران اظهارات خود را در مقابل قاضی بیان کنند امضا شد، زیرا در سیستم قضایی کشور من محکوم کردن فرد غایب امکان‌پذیر نیست، متهم باید مورد سوال قرار گیرد و سپس در مورد او حکم صادر شود و این امر باعث اجرای درست قانون اساسی و حقوق اولیه افراد می‌شود.
فرناندز اظهار داشت که پس از امضای این تفاهم‌نامه بسیاری از سازمان‌های اجتماعی آرژانتین که طی این روند با ما همراه بودند ما را به توافق با ایران متهم کردند و در واقع این موضوع در ما شکی در مورد هدف واقعی جمهوری اسلامی ایران ایجاد کرد که آیا ایران واقعا به دنبال همکاری با آرژانتین است یا به دنبال ایجاد نوعی اختلاف بین ما و اسرائیل می‌باشد.
وی با بیان اینکه علاوه بر این عوامل صندوق کرکس با کنگره آمریکا لابی کردند، افزود: آنها در سایت‌های اینترنتی صندوق کرکس عکس‌های من و آقای احمدی‌نژاد را گذاشتند که در آنها ایران را دولت تروریست اسلامی معرفی کردند که تا سال گذشته نیز این عکس‌ها موجود بود و امضای تفاهم‌نامه همکاری قضایی ما را با چنین دولتی محکوم کردند.
رئیس‌جمهور آرژانتین با اشاره به دیدار وزرای خارجه ایران و آمریکا در هتل «والدورف آستوریا» اظهار داشت: ما متوجه شدیم که طی هفته اخیر «جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا در هتلی با هدف بررسی مشکل داعش با همتای ایرانی خود یعنی آقای ظریف نشستی داشته‌اند، ما از این موضوع ناراضی نبودیم اما تعجب کردیم. مذاکره و گفت‌وگوی بین ملت‌ها همیشه خوب است اما چطور است که مذاکره دوستانه ما (با ایرانی‌ها) مذاکره با تروریست‌ها تلقی می‌شود اما برای خودشان مشکلی نیست؟
وی ادامه داد: من این موضوع را برای شما روشن می‌کنم که من هم مورد تهدید داعش قرار گرفته‌ام و علت این امر دوستی من با پاپ فرانسیسکو و به رسمیت شناختن فلسطین و اسرائیل برای داشتن یک زندگی مسالمت‌آمیز است.
فرناندز با بیان اینکه سال گذشته اعضای گروه جی ۲۰ در «سن پترزبورگ» روسیه این موضوع را مطرح کردند که بزرگترین تهدید خود دولت سوریه است و مبارزان برای آزادی در واقع با این تهدید مبارزه می‌کنند، افزود: اما حالا مشخص شده که بسیاری از آنها در حال حاضر اعضای گروه داعش را تشکیل می‌دهند. بنابراین چه کسانی این مخالفان را تغذیه می‌کنند و سلاح در اختیار آنها می‌گذارند؟ کشور من کشوری نیست که سلاح تولید کند و فقط خریدار انرژی است.
به گفته وی راه اصلی شناسایی تروریسم و مبارزه با آن اینگونه نیست بلکه باید آنچه که واقعا در یک ملت رخ می‌دهد بررسی شود تا در نهایت بتوان با ابزارهای مناسب به طور جدی با تروریسم مبارزه کرد.
«کریستینا فرناندز» همچنین طی سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل که در روز چهارشنبه (۲۴ سپتامبر) ایراد شد، با بیان اینکه کشور من به عنوان تنها کشور همراه با آمریکا در قاره آمریکا تاکنون شاهد ۲ حمله تروریستی بوده است، گفت که یکی از آن‌ها در سفارت اسرائیل در سال ۱۹۹۲ و دیگری در مقر آمیا در سال ۱۹۹۴ اتفاق افتاده است. امسال بیستمین سالگرد انفجار آمیا محسوب می‌شود.
وی همچنین یادآور شد که این درخواست در سال‌های ۲۰۰۷، ۲۰۰۸، ۲۰۰۹، ۲۰۱۰، ۲۰۱۱ نیز از جانب دولت آرژانتین تکرار شد تا در نهایت مورد موافقت ایران قرار گرفت. (زیرا تا قبل از آن حتی نمی‌توانستیم این اقدام را در دستور کار خود قرار دهیم)
رئیس‌جمهور آرژانتین همچنین توضیح داد که پس از موافقت ایران و برگزاری جلسه‌ای ۲ جانبه بر سر همکاری ۲ کشور در جهت یافتن عاملان این حادثه تفاهم‌نامه‌ای امضا شد. این تفاهم‌نامه امضا شد تا مظنونان ایرانی که در تهران زندگی می‌کنند بتوانند در دادگاه حضور یافته و سخنان خود را بیان کنند.
وی با طرح این پرسش که بعد از امضای این تفاهم‌نامه چه اتفاقی افتاد؟ گفت: خوب به نظر می‌رسد شیاطین داخلی و خارجی از زنجیر رها شدند. مؤسسات یهودی که طی این سال‌ها همیشه ما را همراهی می‌کردند ناگهان پس از این تصمیم بر علیه آرژانتین جبهه گرفته و پس از این تفاهم‌نامه ما را متهم به همدستی با ایران کردند.
وی ادامه داد: سؤال امروز ما این است که کسانی که ایران را تروریست خطاب می‌کردند (من از یک سال گذشته سخن می‌گویم نه از یک قرن پیش) امروز چه می‌گویند؟ کسانی که در سال گذشته بسیاری از افرادی را که امروز تشکیل‌دهنده داعش هستند را آزادی‌خواه و مبارز علیه دولت بشار اسد خطاب می‌کردند!
وی ادامه داد: من فکر می‌کنم که ما با مشکل دیگری در برابر ناامنی و جبهه تروریسم روبرو شدیم و آن این است که از جانب قدرت‌های دنیا مفهوم دوست و دشمن و تروریست و ضد تروریست به راحتی تغییر می‌کند.
وی با بیان اینکه من این سخنان را به عنوان یک شبه‌نظامی علیه تروریسم بین‌المللی اعلام می‌کنم، تصریح کرد: من از جانب داعش تهدیداتی را دریافت کردم که به ۲ دلیل بود. یکی برای نزدیکی‌ام به پاپ فرانسیسکو و دیگری برای به رسمیت شناختن اسرائیل و فلسطین در منطقه که به عقیده من امری ضروری بود. من باز هم این نکته را اعلام می‌کنم و از سازمان ملل درخواست می‌کنم تا فلسطین را به عنوان دولتی واحد به رسمیت بشناسد.
وی در ادامه به مواضع حمایتی خود از فلسطینی‌ها و محکومیت جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین پافشاری کرد و اضافه نمود: حالا به سراغ حل برخی از گره‌های کور موجود در منطقه خاورمیانه می‌رویم که فراتر از یک عدد به شمار می‌رود. به رسمیت شناخته شدن فلسطین و حق اسرائیل برای زندگی در مرزهایش یکی از همین گره‌های کور است. بله، اما فلسطین هم حق زندگی داشته و اسرائیل نباید با سوءاستفاده از قدرت باعث کشته شدن صدها کودک و زن گردد، اقدامی که همچنان از سوی ما مورد محکومیت قرار دارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر، داعش به عنوان جنین جدید تروریسم که این روزها در تلویزیون می‌توان سربریدن مردم را به وسیله آنها دید ظاهر شده است، یادآور شد: تصاویری که هرکسی با دیدنش پرسش‌هایی چون «چرا؟ چگونه؟ اینها از کجا آمده‌اند؟» در ذهنش تداعی می‌شود. پس به من اجازه دهید تا بعد از دیدن همه این اتفاق‌ها به همه چیز مشکوک و بدبین شوم. صحنه‌هایی که به صورت سریال‌وار در تلویزیون می‌بینم حقایق کوچکی است که اکنون در جهان در حال وقوع می‌باشد. (فارس)

https://siasatrooz.ir/vdcf1mdc.w6d1eagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

هموطن تبریزی
Madam President, thank you for the Heartline to express all nations. God supports you and your nation.