?>?> خرج بودجه فقرا برای ثروتمندان | سیاست روز
سه شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۴
کد مطلب : 113896
همراهی دولتمردان انگلیس با کرونا علیه مناطق فقیرنشین جان میلیون‌ها نفر را تهدید می‌کند

خرج بودجه فقرا برای ثروتمندان

خرج بودجه فقرا برای ثروتمندان

حقوق بشر به سبک غربی هر روز قربانیان بیشتری از مناطق فقیر نشین می‌گیرد چنانکه تاکنون ۱۰۰ میلیون پوند از بودجه اضطراری نواحی فقیرنشین انگلیس که درگیر بحران کرونا هستند، در مناطق مرفه نشین این کشور هزینه شده است.
این روزها انگلیس نیز مانند آمریکا به عرصه کشتارهای گسترده کرونا مبدل شده در حالی که نه صرفا بیماری که سیاست‌های دولتمردان در اجرای طرح‌های تبیعض آمیز درقابل مناطق فقیر نشین و ثروتمند نشین به این امر دامن زده است.
به نوشته ایندیپندنت، بالغ بر ۱۰۰ میلیون پوند از بودجه اضطراری نواحی فقیرتر انگلیس بطور غیرقانونی صرف نواحی محافظه کار ثروتمندتری شده است که میزان پایین تری از ابتلا به کرونا داشته اند. روزنامه ایندیپندنت چاپ انگلیس در گزارشی اختصاصی نوشت: نتایج یک تجزیه و تحلیل جدید حاکی از آن است که بخش‌های فقیرتر انگلستان که بسیاری از آن‌ها کانون‌های شیوع کووید-۱۹ بوده اند، بیش از ۱۰۰ میلیون پوند از بودجه اضطراری شان را از دست داده اند، چون وزرای دولت آن بودجه را صرف نواحی ثروتمندتری کرده اند که اکثر شورا‌های محلی آن‌ها تحت کنترل محافظه کاران قرار دارند.اقدام دولت انگلیس در کنار زدن موضوع محرومیت از محاسباتش در حالی صورت گرفت که گفته شده بود آن پول باید صرف مقابله به همه گیری کرونا شود. در نتیجه، شورا‌های تحت کنترل حزب کارگر مقادیر عظیمی از بودجه مقابله با کرونا را از دست دادند و همه آن‌ها واقع در ۱۰ ناحیه انگلیس هستند که طبق آمار رسمی، بالاترین میزان سرایت ویروس کرونا را داشته و از جمله فقیرترین نواحی کشورند.
بودجه اختصاص یافته قرار بود صرف جمع آوری بی خانمان‌ها و قربانیان خشونت‌های خانوادگی و اسکان آن‌ها در اماکن امن و نیز کمک به دفن اجساد و تقویت خدمات اساسی شود که همه این اقدامات در نواحی محروم که موارد بیشتری از ابتلا به کرونا را دارند، جنبه ضروری تری دارند.در مقابل، ۱۰ ناحیه که از ثروتمندترین نواحی انگلیس هستند، همگی از افزایش عظیم بودجه برخوردار بوده اند.پیش از این تجزیه و تحلیل نیز نتایج مطالعه بنیاد سلامت نشان می‌داد که خطر مرگ بر اثر ویروس کرونا در فقیرترین نواحی انگلیس حداقل دو برابر بیشتر از نواحی است که کمترین محرومیت را دارند. استیو رید وزیر دولت در سایه با اشاره به وعده‌های وزرای دولت مبنی بر کمک همه جانبه به جوامع محروم در مقابله با همه گیری کرونا این شیوه تخصیص منابع مالی را محکوم کرد. او به ایندیپندنت گفت: اکنون دولت بودجه اضطراری برای مناطقی را کاهش می‌دهد که بالاترین میزان سرایت و ابتلا به کووید-۱۹ را دارند و این بودجه را صرف نواحی می‌کند که زیان کمتری از این بیماری متحمل شده اند در حالیکه بودجه اضطراری باید صرف نواحی شود که بالاترین میزان ابتلا به این بیماری را دارند.
البته این رفتار تبعیض آمیز در کشور متحد انگلیس یعنی آمریکا را نیز در ابعاد گسترده‌ای اجرا می شود چنانکه تعداد شرکت‌های کوچک و متوسط فعال آمریکایی که صاحبانشان سیاهپوست هستند در بحبوحه کرونا، ۴۰ درصد کاهش یافته است.
کارشناسان ابراز نگرانی کرده اند که شکاف ثروت، مشکل دستیابی به کمک‌های دولتی و تمرکز این شرکت‌ها در صنایع متزلزل، باعث شده است که این شرکت‌ها و خانواده‌هایی که از آن‌ها حمایت می‌کنند، آسیب پذیرتر از بقیه در برابر این بیماری همه گیر باشند. در این میان نماینده روسیه در سازمان ملل متحد گفته دولت آمریکا در تصویب قطعنامه‌ای در شورای امنیت برای مبارزه با کرونا کارشکنی می‌کند. وضعیت بحرانی در آمریکا چنان شدت گرفته است که مردی در بوستون آمریکا به نشانه اعتراض، پرچم این کشور را به آتش کشید و آن را بر روی اتومبیل حمل زندانیان انداخت. این در حالی است که اختلافات در ساختار سیاسی آمریکا نیز شدت گرفته است چنانکه به نوشته پایگاه خبری «هیل»، وزارت دفاع آمریکا علیرغم ادعاهای رئیس‌جمهور این کشور درباره کنترل بیماری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۰، طبق برنامه خود پیش می‌رود و در حال برنامه‌ریزی برای فعالیتها با وجود کرونا در سال ۲۰۲۱ است. مقامات دفاعی آمریکا حرکت نیروهای نظامی را متوقف کرده، کشتی‌ها را در بنادر نگه داشته و چارچوبی را درباره تمدید توقف فعالیت‌ها به دلیل همه‌گیری «کووید-۱۹» اعمال کرده‌اند. روز سه‌شنبه یک یادداشت درز پیدا کرده فاش کرد که مقامات ارشد وزارت دفاع آمریکا در حال برنامه‌ریزی درباره امکان مقابله ارتش با این ویروس فراتر از سال جاری میلادی هستند.
اما بحران کرونا در دیگر متحد انگلیس نیز قربانی می‌گیرد چنانکه آمارهای تازه از نگرانی شهروندان ساکن فلسطین اشغالی از تامین مخارج زندگی به ویژه در دوره همه گیری ویروس کرونا حکایت دارد.یک روزنامه صهیونیستی سه شنبه بعد از ظهر با استناد به داده‌های جدید از مشکلات اقتصادی شهروندان صهیونیست در فلسطین اشغالی به ویژه در ایام همه‌گیری ویروس کرونا خبر داد.روزنامه «یدیعوت آحارانوت» به نقل از دفتر مرکزی آمار اسرائیل نوشت که دستکم ۱۴ درصد از اسرائیلیها نگران از دست دادن خانه های مسکونی خود هستند.براساس آمارهای جدید، ۴۶.۵ درصد شهروندان صهیونیست نیز نگران عدم تامین مخارج ماهانه خود در دوره همه گیری کرونا هستند. افزایش مشکلات اقتصادی در فلسطین اشغالی در حالی گریبانگیر ساکنان آن شده که نخست وزیر این رژیم با اتهام فساد مالی مواجه است. «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به فساد، خیانت در امانت و دریافت رشوه در این پرونده‌ها متهم است و این‌ها اتهاماتی است که در صورت اثبات، سال‌ها زندان برای او در پی خواهد داشت.

https://siasatrooz.ir/vdcf1mdyvw6dyca.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی