پنجشنبه ۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۳
کد مطلب : 106597
نسخه‌های غربی لیبرالی برای ایران

پیشنهاد مذاکره با مخالفان ترامپ به چه منظور؟

شورای آتلانتیک: آیا روحانی با مخالفان ترامپ مذاکره خواهد کرد؟
پیشنهاد مذاکره با مخالفان ترامپ به چه منظور؟

ناظران سیاسی بر این باورند برخی جریانات خارجی با بهره گیری از موج مخالفت‌ها با اقدامات ترامپ به فکر افزایش عملیات روانی علیه ملت و دولت ایران هستند و به ابراز نظر در خصوص مذاکره با آمریکای بدون ترامپ میبردازند.
این ناظران سیاسی معتقدند نسخه‌های غرب باورانه و لیبرالی برای ملت ایران تجویز می‌کنند اما این نسخه‌ها تاکنون ملت و کشوری را نجات نداده و بلکه آنان را به بیماری‌های متعدد سیاسی اقتصادی تجاری و امنیتی فرهنگی مبتلا کرده است.
اخیرا شورای آتلانتیک گزارشی را با این تیتر که آیا روحانی با مخالفان ترامپ مذاکره خواهد کرد؟ رسانه‌ای کرده و در ذیل آن ادعاهایی را نیز مطرح کرده است چناچنه نوشته؛ مقام معظم رهبری در مورد تصمیمات اصلی سیاسی ایران، از جمله روابط با آمریکا، حرف آخر را می‌زند. مدت‌های مدیدی است که ایشان موضع "نه مذاکره، نه رابطه با آمریکا" را حفظ کرده است، مخصوصا از وقتی که آمریکا به صورت یک جانبه از توافق هسته ای در ماه مه خارج شد. اما نشانه‌هایی مبنی بر این که موضع سخت ایران در حال نرم شدن است، وجود دارد.
البته در ادامه این گزارش با وام گرفتن از صحبت‌های اخیر حشمت الله فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی کشورمان به نقل از وی نوشته؛ او اخیرا در یک مصاحبه گفته: جو دیپلماتیک جدیدی برای کاهش التهابات با امریکا به وجود آمده است. امکان اتخاذ سیاست مذاکره و لابیگری برای سیاست مداران فعلی که مخالف رویکرد ترامپ در مقابل ایران هستند، وجود دارد. کانال دیپلماسی با امریکا نباید بسته شود چون ترامپ تمام آمریکا نیست.
در ادامه این گزارش که دیپلماسی ایرانی آن را ترجمه کرده؛ آمده؛ ایران اگر می‌خواهد از زیر بار تحریم‌های آمریکا جان سالم به در ببرد باید این ۹ الزام را اجابت کند.

تداوم عملیات روانی علیه ملت ایران
دکتر سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل سیاست خارجی دیدگاهش را در باره میزان کاهش محبوبیت ترامپ در آمریکا و گمانه زنی توسط برخی از تحلیلگران سیاسی در شورای آتلانتیک در مورد مذاکره سیاسی دولت ایران با مخالفان ترامپ بیان کرد و گفت: با نگاهی به روند کاهش محبوبیت ترامپ در طول ماه‌های اخیر و بالاخص بعد از حمایت وی از رژیم جنایتکار سعودی بعد از قتل دهشتناک جمال خاشقجی، مخالفان ترامپ در کنگره و در بین سیاستمداران قبلی آمریکا موجی از مخالفت با وی را در آمریکا ایجاد نموده‌اند.
وی افزود: با توجه به اینکه کمتر از دو هفته دیگر انتخابات میان دوره‌ای کنگره و سنا نیز در این کشور برگزار می‌شود فعالیت آنان گسترش یافته تا جایی که اوباما سفرهای انتخاباتی حزب دموکرات را به ایالات‌هایی آغاز نموده که آرای ترامپ در انتخابات گذشته در آن ایالات‌ها چشمگیر بوده است.
این کارشناس مسائل سیاست خارجی بیان داشت: این اقدامات نشان دهنده امیدواری بیشتر رقبای حزبی و مخالفان غیر حزبی ترامپ را افزایش داده و در این میان تحلیلگرانی همچون شهیر شهید ثالث را به فکر افزایش عملیات روانی علیه ملت و دولت ایران انداخته است. به اعتقاد صدرالحسینی؛ البته بعضی از جریانات داخلی نیز تلویحاً شرایط بوجود آمده در آمریکا که به افزایش مخالفت با اقدامات ترامپ منجر شده است موقعیت مناسبی برای ابراز نظر در خصوص مذاکره با امریکای بدون ترامپ می‌دانند.
این استاد دانشگاه گفت: به نظر می‌رسد جریانات خارجی و داخلی متضرر شده از قطع ارتباط جمهوری اسلامی ایران و امریکا به دنبال فرصت برای جوش دادن دو ماده غیر متعارف یعنی ایران و آمریکا می‌باشند؛ آنان بدون توجه به جنایات شش دهه گذشته آمریکا علیه ملت ایران و فراموشی ضربات اخیر آمریکا که از طریق تحریم‌های اقتصادی با خروج از توافق نامه برجام و تهدیدات اخیر ترامپ که حدود ۱۰روز دیگر به موعد آن خواهیم رسید، نسخه‌های غرب باورانه و لیبرالی برای ملت ایران تجویز می‌کنند که این نسخه‌ها تاکنون ملت و کشوری را نجات نداده و بلکه آنان را به بیماری‌های متعدد سیاسی اقتصادی تجاری و امنیتی فرهنگی و غیره مبتلا نموده است.
صدرالحسینی اظهار داشت: جریانات غرب گرایان داخلی مدتی برای تحریک مردم و فشار به نظام اسلامی موضوع برجام را به هلوی پوست کنده تشبیه می‌نمودند که می‌توانست کام ملت ایران را شیرین نماید و امروز همان جریان‌ها ملت ایران را از لولوی جنگ می‌ترسانند تا آنان را به مسیری نامشخص و نامعلوم و بی‌سرانجام بکشانند.
وی افزود: نباید فراموش کرد که این جریان وابسته داخلی حتی از اظهار نظر بعضی از سیاسیون در کشور استفاده نموده و سخنان آنان را به نفع جریان خویش تفسیر و تعبیر می‌نمایند.
این کارشناس مسائل بین الملل خاطرنشان کرد: باید به این جریان وابسته گوشزد نمود آمریکای ترامپ و آمریکای سلف وی چه اوباما و چه ریگان هیچ تفاوتی در خصوص دشمنی با ملت ایران نداشته و این ادعا با بررسی تاریخ ۴۰ساله پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تحریم‌های ناجوانمردانه دولت‌های گذشته آمریکا علیه خوراک و داروی ملت ایران کاملاً آشکار است.
وی گفت: این جریان چگونه می‌تواند به ملت ایران بقبولاند که ملت، دشمنی‌های دهه‌های اخیر و حتی ماه‌های گذشته را فراموش نماید و مجدداً تن به ذلت مذاکره و رابطه با آمریکا دهد؟
وی تصریح کرد: روزهای آینده روزهای سرنوشت سازی است که از یک طرف ملت ایران به روز ۱۳آبان که روز ملی استکبار ستیزی و اربعین حسینی که یادآور عزت و شرف این ملت مقاوم محسوب می‌گردد و از طرف دیگر قول ترامپ برای افزایش تحریم‌های شکننده آمریکا فرا می‌رسد؛ در حقیقت ایام پیش رو ایامی سرنوشت ساز و تعیین کننده برای ملت مقاوم ایران بوده و نباید به هیچ عنوان فضای سیاسی و رسانه‌ای کشور کمک به القای ترس از عملیات روانی دشمن را به جامعه القا نماید و حتماً باید در خصوص توانمندی‌های ادراکی این مردم تلاش عملی صورت گرفته و در ضمن حل مشکلات اساسی اقتصادی به قوت پیگیری شود و به موضوع مهم عملیات روانی دشمن نیز توجه ویژه گردد.

https://siasatrooz.ir/vdcf1vdyew6dxta.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی