جمعه ۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۹
کد مطلب : 98108

اختلافات را نباید علنی کرد

خوشحال و ذوق زده نمی‌شویم، چرا که اختلافات موجود میان سران قوا، نه تنها گره از مشکلات کشور ...

خوشحال و ذوق زده نمی‌شویم، چرا که اختلافات موجود میان سران قوا، نه تنها گره از مشکلات کشور نمی‌گشاید بلکه، آن گره‌ها را کورتر می‌سازد.
مدتی است، در فضای کشور جوی حاکم گشته است که نشان از اختلاف در برخی مسائل دارد، آن اختلافات هر چه که باشد، به معنای صدور مجوز برای بحث اختلافات در رسانه‌ها و تریبون‌ها نیست.
مسئولین در هر رده‌ای که هستند، وظیفه اصلی و مهم آنها اداره کشور و خدمت‌رسانی به مردم است، در حالی که دیده می‌شود انرژی برخی از قوا صرف طرح اختلافات و جدال و بحث بر سر موضوعاتی کم‌اهمیت یا حتی با اهمیت می‌شود. در این چند روز گذشته برخی مسئولین دانسته یا ندانسته خوراک مناسبی را برای رسانه‌های ضدانقلاب فراهم کرده‌اند و ذوق زدگی و خوشحالی آنها از طرح اختلافات درون نظام نشان می‌دهد که، واکنش‌های ایجاد شده میان نهادهای قانونی اشتباه است.
چنین واکنش‌هایی نسبت به هم نشان دهنده فضای باز سیاسی و رسانه‌ای نیست، بلکه فضای پرچالش و تنش اختلافی است که باعث می‌شود فضای عمومی‌کشور را هم درگیر خود سازد.
اما چرا اختلافات درون کشور که یک موضوع داخلی و به زبان ساده‌تر خانوادگی است علنی می‌شود و در انظار مطرح می‌گردد، موضوع و مسئله‌ای است که باید آن اشخاص و مسئولینی که دست به چنین کاری می‌زنند پاسخگو باشند.
کشور با مشکلاتی روبرو است، اما افق آینده کشور روشن است، این آینده درخشان و امیدی که به آن وجود دارد، دور هم نیست، بلکه نزدیک است و برای این که امیدی که در جامعه وجود دارد به یأس تبدیل نشود، یکی از ابزارهای آن دوری از اختلافات در صحن علنی جامعه است، در هر کشوری قطعاً و یقیناً اختلافات درون حاکمیتی وجود دارد، اما سعی بر این است تا این اختلافات، درون همان حاکمیت حل و فصل شود. در ایران روش و واکنش معکوس انجام می‌شود، به گونه‌ای که مسئولین نظام اختلافات را در جامعه مطرح می‌کنند و در لفافه یا حتی آشکار یکدیگر را متهم می‌کنند. چنین اتفاق ناخوشایندی در حالی می‌افتد که همه آنها از درون نظام و برآمده از شیوه حکومتی مردم سالاری دینی هستند و باید در چارچوب نظام اسلامی، اختلافات موجود را در اتاق‌های در بسته میان یکدیگر حل و فصل کنند.
اکنون چند ماه است که جلسات سران سه قوه برگزار نمی‌شود،‌ چرا این جلسات برگزار نمی‌شود؟
کشوری همچون جمهوری اسلامی‌ایران به خاطر سیاست‌های انقلابی و ضدآمریکایی خود، به اندازه کافی از سوی دشمنان در خطر تهدید قرار دارد، یکی از تهدیداتی که از سوی دشمن علیه ایران انجام می‌شود، ایجاد اختلاف و شکاف درون کشور است.
آنها یعنی دشمنان یکی از راه‌های ضربه زدن به انقلاب اسلامی را، ایجاد اختلاف میان مسئولین می‌دانند، ایجاد شکاف و اختلاف میان مسئولین نظام و مردم هم یکی دیگر از راه‌هایی است که دشمن برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی از آن بهره می‌برد.
در حالی که دشمنان درصدد ایجاد اختلاف در کشور هستند و به هر بهانه‌ای به اختلافات دامن می‌زنند، آیا رفتار برخی مسئولین و باز کردن اختلافات آن هم در رسانه‌ها کار درستی می‌تواند باشد؟ قطعاً چنین کاری از سوی مسئولین نادرست و قابل نکوهش است، چرا که نه تنها باعث ایجاد فضایی ناخوشایند در عرصه سیاسی و رسانه‌ای کشور می‌شود، بلکه خوراکی برای رسانه‌های معاند و ضد انقلاب آماده می‌کند تا از آن علیه ایران بهره ببرند. کنار گذاشتن اختلافات به معنی حل و فصل نکردن آنها نیست، اختلافات باید در انظار عمومی کنار گذاشته شود تا کارکردهای مسئولین هم بهبود یابد، ضمن این که افکار مردم جامعه هم درگیر چنین اختلافاتی نمی‌شود.
نوشتار را با سخنان مقام معظم رهبری درباره دوری از اختلافات بازگو می‌کنیم تا شاید مسئولین با یادآوری آن به خود آنید و اندکی از طرح اختلافات میان خود، بکاهند.
حضرت آ‌یت‌الله خامنه‌ای با انتقاد از برخی اختلافات فرموده‌اند؛ «آنها(دشمنان)هی دنبال اینند که یک کاری پیدا کنند. یکی از کارهای مهم آنها این است که با روشهای موذیانه و موریانه‌وار، بین ما اختلاف بیندازند؛ این جزو کارهای رائج اینهاست، این کار را از قدیم انجام میدادند. البته متبحر و کارشناس کامل این کار، انگلیسی‌های خبیثند؛ آنها در زمینه‌ی ایجاد اختلاف، از همه کارشناس‌ترند؛ آمریکائی‌ها پیش آنها شاگردی میکنند، از آنها یاد میگیرند! ایجاد اختلاف از راه‌های نفوذ، مثل موشهای دزد، مثل موریانه، وارد شدن و نفوذ کردن؛ اینها جزو کارهای متعارف آنهاست. ما باید حواسمان جمع باشد. باید اختلافات به حداقل برسد. البته اختلاف نظر، فراوان است؛ هیچ اشکالی هم ندارد - دو نفر مسئولند، رفیقند، اختلاف نظر هم دارند؛ همیشه هم بوده است - اما اختلاف نظر نباید به اختلاف در عمل و اختلاف در برخوردهای گوناگون، به اختلاف علنی، به گریبانگیری، به مچگیری در مقابل چشم مردم منتهی شود؛ چون آن اختلافات آنقدر اهمیت ندارد. یک وقت یک چیزهای مهمی است، خب مردم باید مطلع شوند؛ اما این اختلافاتی که انسان می‌بیند بین این حضرات هست، چیزهائی نیست که اینقدر اهمیت داشته باشد که حالا با ادعاهای گوناگون، ما اینها را بزرگ کنیم، جلوی چشم مردم نگه داریم، به اینها اهمیت بدهیم؛ که اهمیتی هم ندارد. اختلافات را نباید علنی کرد؛ اختلافات را نباید به مردم کشاند؛ احساسات مردم را نباید در جهت ایجاد اختلاف تحریک کرد. از امروز تا روز انتخابات، هر کسی احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار بگیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده.»

مولف : محمد صفري
https://siasatrooz.ir/vdcfcyd1.w6dcxagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی