پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۷
کد مطلب : 93914
ارزيابي كارشناسان از بيانات مقام معظم رهبري

علاقه‌مندان رابطه با آمريكا هشدار را جدي بگيرند

بيانات ديروز مقام معظم رهبري پيرامون ممنوع بودن مذاكره با آمريكا در حالي مطرح شد كه ناظران سياسي معتقدند اين بيانات هشداري به برخي جناح‌هاي داخل هم بود كه در سوداي عادي‌سازي روابط تهران - واشنگتن همچنان تقلا مي‌كنند.
مذاکره با آمریکا ممنوع است به‌خاطر ضررهای بی‌شماری که دارد و منفعتی که اصلاً ندارد، اين جمله‌اي بود كه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مطرح كردند.
ايشان با اشاره به همراهی و همکاری آمریکا و جریان صهیونیستیِ ضدبشریت، تأکید کردند: مذاکره با آمریکا به‌معنای باز کردن مسیر برای نفوذ در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی کشور است.
مقام معظم رهبري در فرمايشات خود دو نكته مهم مطرح كردند ابتدا اينكه تلاش عده‌ای برای توجیه مذاکره جمهوری اسلامی ایران با شیطان بزرگ، كه به اعتقاد ايشان با نگاهی عوامانه، اینگونه مسائل را در روزنامه‌ها، سخنرانی‌ها و فضای مجازی مطرح می‌کنند، که کاملاً اشتباه است.
نكته دوم اينكه رهبر عالي قدر انقلاب به مذاكرات هسته‌اي و تلاش آمريكايي‌ها براي نفوذ و حرکتی بر خلاف منافع ملی کشور اشاره كردند، كه به گفته ايشان البته مذاکره‌کنندگان ایرانی، حواسشان جمع بود، اما بالاخره آمریکایی‌ها در جاهایی فرصت پیدا کردند.
پيرامون اين دو نكته مهم رهبر انقلاب، سياست روز با كارشناسان سياست خارجي به گفت‌وگو نشسته كه در ذيل مي‌آيد.

برخي سياسيون اصلاح‌طلب به دنبال عادي‌سازي روابط با امريكا هستند
محمد صادق کوشکي كارشناس مسائل بين‌الملل در ارزيابي از بيانات ديروز مقام معظم رهبري پيرامون ممنوع بودن مذاكره با آمريكا گفت: در طول دو سالي که از آغاز مذاکرات هسته‌اي ميان ايران و ۱+۵ با هدايت آمريکا مي‌گذرد بخشي از نيروهاي سياسي اصلاح‌طلب که مدام حيات سياسي خود را جز با برقراري رابطه با آمريکا ممکن نمي‌بينند تلاش کردند تا برقراري رابطه با آمريکا و پذيرش جايگاه و موقعيت آن در نظام بين‌الملل را به عنوان حرکتي واقع‌بينانه معرفي نمايند و مخالفت رابطه با آمريکا و پذيرش جايگاه ابرقدرتي آن را با افراط‌گرايي مساوي بداند.
وي افزود: اين عده براي همراه ساختن جامعه و مردم با خود (با توجه به نفرت عميق مردم ايران از آمريکا به واسطه حضور مداخله‌گرانه آن در منطقه و ايجاد مشکل براي نظام جمهوري اسلامي در ۳۶ سال گذشته) با استفاده از رسانه‌ها و تريبون‌هايي که در اختيار داشته و دارند تلاش مي‌کنند تا رابطه با آمريکا را به عنوان کليد حل مشکلات کشور معرفي کرده و پذيرش آن را به عنوان امري الزامي معرفي کنند. كوشكي معتقد است اين عده مهمترين مجريان طرح نفوذ آمريکا در دوران کنوني‌اند و بخش عمده‌اي از نگراني‌هاي رهبر انقلاب به فعاليت‌هاي اين عده باز مي‌گردد.
وي همچنين تصريح كرد: نکاتي که در مذاکرات مي‌توانست به عنوان عرصه نفوذ آمريکا مطرح شود عبارتند از، تلاش آمريکا و متحدين آن براي نفوذ به ساختار دفاعي کشور به بهانه بازرسي‌هاي هسته‌اي و در اختيار قرار گرفتن نبض مبادلات حساس اقتصادي کشور در غالب کميته‌هاي نظارت برفروش کالاهاي داراي قابليت به کارگيري در صنعت هسته‌اي و غير از آن (کالاهاي با مصرف دوگانه) نمونه‌هايي از روش‌هاي آمريکايي‌ها براي نفوذ به ساختارهاي حساس کشور در قالب مذاکرات هسته‌اي بوده است.

پيام رهبري هشدار به برخي جناح‌هاي علاقه‌مند به رابطه با آمريكا است
دكتر سيد‌رضا صدرالحسيني كارشناس مسائل سياسي نيز به ارزيابي بيانات ديروز مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: با توجه به شرايط ويژه‌اي که در ايام اخير در منطقه غرب آسيا و شمال آفريقا پديد آمده است و جنگ‌هاي نيابتي قابل توجهي كه در اين منطقه ديده مي‌شود، مدتي بود سعودي‌ها در ارتباط با موضوعات اين منطقه با ادبيات غيرديپلماتيک جمهوري اسلامي را مورد خطاب قرار مي‌دادند و از صبر و اخلاق اسلامي مسئولين عالي‌رتبه کشور به نوعي سوء‌استفاده انجام مي‌شد پس از واقعه سقوط جرثقيل و فاجعه منا، مقام معظم رهبري با ادبياتي مقتدرانه به بخشي از رفتار غيرديپلماتيک سعودي پاسخ داده و تهديد به اقدام متقابل به همراه خشونت و صلابت نمودند.
وي افزود : پس از اين گفتار، رفتار سعودي‌ها در مناسبات في‌مابين و در‌خصوص انتقال مجروحين و بدن‌هاي حجاج فوت شده در مناسک حج تغيير يافت و در حقيقت پيام رهبري توسط عوامل منطقه‌اي آمريکا شنيده شد اما موضوع «نفوذ» که مدتي است در ادبيات مقام معظم رهبري به عنوان يکي از اصلي‌ترين کليد‌واژه‌ها مطرح مي‌شود در سخنراني اخير ايشان نيز مورد توجه قرار گرفت و با تاکيد بر اقدامات آمريکا به منظور نفوذ در مسائل اقتصادي، سياسي، امنيتي و فرهنگي ايشان به مطالبي اشاره نمودند که نيازمند به توضيح مي‌باشد.
صدرالحسيني گفت: ايشان فرمودند آمريکايي‌ها در مذاکرات هسته‌اي نيز به دنبال نفوذ در کشورمان بودند، مي‌توان در اين رابطه ابراز داشت آن‌جايي که مذاکره‌کنندگان آمريکايي در‌خصوص برد موشک‌ها، آزادي فتنه‌گران کودتاي ۸۸ و دخالت‌هاي فرهنگي از جمله بيان تفاوت ميان زنان و مردان در جمهوري اسلامي و حتي دخالت در امور کتاب‌هاي آموزشي و نحوه اداره مدارس و دانشگاه‌هاي ما اشاره نمود.
وي تصريح كرد: اما اشاره مقام معظم رهبري به بعضي از جريانات که زمينه نفوذ را براي آمريکا فراهم مي‌نمايند بايد گفت در ايام مذاکره عده‌اي از بعضي تريبون‌ها و سايت‌ها و روزنامه‌هاي متمايل به خويش ابراز مي‌داشتند و اظهار خوشحالي مي‌کردند که در آينده نزديک ما مي‌توانيم با آمريکايي‌ها در مورد همه اختلافات خويش سر ميز مذاکره بنشينيم و اظهار اميدواري مي‌نمودند که سفارت آمريکا به زودي در کشور بازگشايي خواهد شد.
اين كارشناس مسائل بين‌الملل گفت: حتي آنان بازگشايي اين سفارتخانه را با بازگشايي سفارت انگلستان تطبيق داده و ابراز اميدواري مي‌نمودند که همچنان که پس از مدتي کوتاه سفارت انگلستان به فعاليت خود ادامه داد. مي‌توان اين را به سفارت آمريکا نيز تسري داد. حتي بعضي در مصاحبه‌هاي خود اعلام نمودند که ما آماده گفت‌وگو با آمريکا در همه موضوعات حتي موضوعات منطقه‌اي مي‌باشيم و از اين موارد مي‌توان اشاره‌هاي متعددي داشت.
وي در پايان خاطرنشان كرد: امروز مقام معظم رهبري با اشاره تلويحي به همه اين جريانات هم پيام روشني به آمريکايي‌ها دادند و هم به صراحت ممنوع بودن مذاکره با آمريکا را به دليل مضرات آن که يکي آن ها نفوذ است و هم به دليل بي‌خاصيت بودن و بدون کسب سودي براي مصالح و منافع ملي در مذاکرات احتمالي به طور قاطع روشن کردند و اظهار‌نظر ايشان اتمام حجتي است براي آن کساني که به منافع ملي و مصالح جامعه اسلامي و حال آينده کشور ايران مي‌انديشند.

https://siasatrooz.ir/vdcfj1d1.w6dmyagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

بنابر این بیخودی و بی جهت این همه سال مذاکره شده است . چون سودی که برای ما نداشته و حالا علاوه بر اینکه خیلی از امتیازات را از دست داده ایم فردا کارشناسان زبده هسته ای آمریکائی و مزدورانش بدون داشتن مذاکره هم به اهدافشون می رسند . و سر ما اینجا بی کلاه مانده درحالیکه درصورت رابطه ما هم می توانستیم علیه آنها و منافع آنها مقابله به مثل کنیم . واقعا خیلی عالیه!!!!
به نظرم سران آمریکا هدف اصلی شان، منافع شخصی است. و شعارهایی مانند: آزادی بیان، حقوق بشر، صلح و... تنها نقابی است برای آنکه چهره واقعیشان در افکار عمومی شناخته نشود. چون حرف های به ظاهر زیبایی می زنند اما در عمل مخالف آن رفتار می کنند. بیشترین و بدترین جنایت ها، جنگ ها، کودتاها، کشتارها و... بصورت مستقیم و غیر مستقیم توسط آمریکا و دوستان غربی اش اتفاق افتاده است. بعنوان مثال می دانید بزرگترین صنعت آمریکا، صنعت نظامی و اسلحه سازی است؟ حال اگر در دنیا جنگ، ناامنی، تهدید و... وجود نداشته باشد، چه اتفاق و بلایی بر سر این صنعت و اقتصاد آمریکا می آید؟! چنین کشوری حقیقتا بدنبال صلح و آرامش در جهان است؟! سران آمریکا برای حفظ منافع خود حتی به مردمشان هم رحم نمی کنند، چه برسد به مردم کشورهای دیگر. چرا خرید و فروش و حمل اسلحه در آمریکا آزاد است؟ در حالی که طبق آمارها سالانه حدود سی و شش هزار نفر با سلاح گرم در آمریکا کشته می شوند، که تنها موارد اندکی از آنها رسانه ای و منتشر می شوند. آزاد بودن اسلحه آیا به نفع امنیت مردمشان است یا به سود شرکت های اسلحه سازی؟! یا در جنگ جهانی دوم، دولت ژاپن اعلام کرد حاضر است تسلیم شود، اما آمریکایی ها به بهانه های واهی آن را قبول نکردند تا بتوانند بمب های اتمی تازه ساخته شده خود را بر روی مردم ژاپن آزمایش کنند و چند صد هزار انسان بی گناه را به نابودی کشاندند!! آیا حقیقتا در آمریکا می توان از صهیونیست ها انتقاد کرده و یا آزادانه پژوهشی علمی در خصوص هلوکاست انجام داد؟! این یعنی گرگهایی که دارند برای مردم جهان نقش چوپان را بازی می کنند...