دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۲:۰۰
کد مطلب : 108540
صدها کشته و زخمی در انفجارهای خونین چند کلیسا پس از حمله به مساجد اروپا

آتش‌افروزی دلبستگان جنگ‌های صلیبی از نیوزلند تا سریلانکا

آتش‌افروزی دلبستگان جنگ‌های صلیبی از نیوزلند تا سریلانکا

مدت زیادی از حمله تروریستی به مساجد در نیوزلند نمی‌گذرد که دیروز انفجارهای خونینی چند کلیسا را در سریلانکا با صدها کشته و زخمی به لرزه در آورد تا دلبستگان به تکرار جنگ‌های صلیبی ابعاد جدیدی برای ایجاد بحران میان مسلمانان و مسیحیان را رقم زنند.
اختلاف‌افکنی میان مسیحیان و مسلمانان از سناریوهایی است که جنگ افروزان در سراسر جهان آن را همواره اجرا کرده‌اند شاید بتوان گفت پیروان جنگ‌های صلیبی پس از قرن‌ها همچنان همان سیاست‌ها را در اشکال جدید پیگیری می‌کنند چنانکه بوش در سال ۲۰۰۱ هنگام اشغال افغانستان آن را جنگ صلیبی نامید. پس از آن نیز جنگ‌های متعددی در جهان روی داده که محور آن را ایجاد شکاف میان مسلمانان و مسیحیان تشکیل می‌دهد. رویکردی که راهبرد همیشگی صیهونیسم بین‌الملل بوده بویژه اینکه هر زمان رژیم صهیونیستی دچار بحران‌های داخلی و بیرونی شده از این حربه برای انحراف افکار عمومی و ایجاد نزاع‌های جهانی بهره می‌گیرند.
بررسی روند تحولات جهانی نشان می‌دهد که اخیرا اقدام علیه مقدسات اسلامی و مسیحی به شدت افزایش یافته است چنانکه در نیوزلند و انگلیس شاهد حملات نژادپرستانه علیه مساجد بوده ایم. اسلام ستیزی در جهان در حالی ابعاد جدیدی گرفته که گزارش‌ها از برخی اقدامات مشکوک و البته خونین علیه مقدسات مسیحیان حکایت دارد که نمود آن را در سریلانکا می‌توان مشاهده کرد. منابع خبری از وقوع ۸نفجار همزمان در سه هتل و سه کلیسا در پایتخت و شهرهای دیگر سریلانکا با صدها کشته و زخمی خبر دادند. پلیس سریلانکا دیروز اعلام کرد که انفجارها سه کلیسای این کشور را در مراسم عید پاک هدف قرار دادند. همچنین سه هتل نیز در این حملات هدف قرار گرفتند.
رویترز هم گزارش داد دو هتل و یکی از کلیساهایی که در این انفجارها هدف قرار گرفته شده‌اند، در کلمبو، پایتخت واقع هستند. انفجارهای دیگر در نقاط دیگر از جمله در یکی از کلیساهای "نگومبو" واقع در شمال سریلانکا رخ داده‌اند. منابع پزشکی اعلام کردند که در این انفجارها ۲۰۰ نفر کشته شده و بیش از ۴۰۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند. از سوی دیگر، نخست‌وزیر سریلانکا جلسه فوق‌العاده‌ای را برای بررسی تحولات کشور پس از این انفجارها تشکیل داد. وی از شورای امنیت سازمان ملل نیز خواست تا جلسه اضطراری را پس از وقوع این انفجارها برگزار کند. نخست‌وزیر سریلانکا با محکوم کردن این انفجارها، این حملات را اقدامی بزدلانه علیه مردم خواند و نسبت به انتشار اطلاعات غیرقطعی هشدار داد. وی تاکید کرد که دولت گام‌های سریعی برای مقابله با وضعیت موجود بر می‌دارد.
درپی انفجارهای دیروز ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه به "مایتریپالا سیریسنا"، رئیس‌جمهوری سریلانکا تسلیت گفت. وبسایت کرملین به نقل از پوتین نوشت: آقای رئیس‌جمهوری، مراتب تسلیت مرا بابت تبعات فاجعه‌بار یک سری حملات تروریستی که شهرهای کشورتان را درگیر کرده است، بپذیرید. درپی این حمله نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند نیز درپیامی توئیتری این حملات را محکوم کرد. او نوشت: هیچ جایگاهی برای چنین وحشیگری‌ای در منطقه ما وجود ندارد. هند با مردم سریلانکا ابراز همبستگی می‌کند.
رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه هم در اظهاراتی اعلام کرد: حملات اخیر در سریلانکا را قویا محکوم می‌کنم. این حملات علیه تمام بشریت است. وی ادامه داد: این حملات دوران بربریت، بار دیگر نشان داد که با قاطعیت باید با هرگونه تروریسم مبارزه کنیم. هم چنین مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه درپیامی در توئیتر با اشاره به انفجارهای سریلانکا اعلام کرد: حملات تروریستی انجام شده در کلیساها و هتل‌ها و کشته شدن انسان‌های بیگناه در این حملات را محکوم می‌کنیم. عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان هم انفجارهای مرگبار سریلانکا را محکوم کرد. او گفت: قویا این حمله تروریستی وحشتناک در سریلانکا در روز عید پاک را که منجر به از دست رفتن جان تعدادی از انسان‌ها و مجروح شدن صدها تن شده است، محکوم می‌کنم. پاکستان همبستگی کامل خود را با سریلانکا در این وقت جانسوز ابراز می‌کند.رائول گاندی، رئیس حزب کنگره ملی هند هم این حملات را محکوم کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcfjcdyxw6dxta.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی