چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰
کد مطلب : 116235

سخنی با صادر کنندگان بیانیه سازش

جریانی که در حال القاء مذاکره برای حل مشکلات کشور است، بار دیگر پا به میدان گذاشته،‌ فعال است و سعی دارد...

جریانی که در حال القاء مذاکره برای حل مشکلات کشور است، بار دیگر پا به میدان گذاشته،‌ فعال است و سعی دارد افکار عمومی را نیز با خود همراه کند.
رهبر معظم انقلاب بار دیگر بر این موضوع تأکید کردند که مذاکره و توافق با آمریکا نتیجه‌ای نخواهد داشت و باید مشکلات را در داخل حل کرد. ایشان در دیدار رؤسای سه قوه و دیگر اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی با تأکید بر اینکه برای علاج تحریم‌ها دو مسیر «خنثی‌سازی تحریم‌ها و غلبه بر آنها» و«رفع تحریم» وجود دارد، افزودند: البته ما مسیر رفع تحریم را یک بار امتحان و چند سال مذاکره کردیم اما به نتیجه‌ای نرسید.
با وجودی که همگان از بی‌نتیجه بودن مذاکرات و توافق هسته‌ای آگاه هستند، ‌با تغییر در دولت آمریکا و روی کار آمدن جو بایدن رئیس جمهور منتخب این کشور، برخی در تلاش هستند تا بار دیگر این مسئله را در میان افکار عمومی جا بیندازند که باید به خاطر شرایط اقتصادی حاکم بر کشور،‌با آمریکا مذاکره کرده و امتیاز بدهیم. ذوق زدگی و استقبال از پیروزی بایدن که در دوران ریاست جمهوری اوباما معاون اول او بود، نشان می‌دهد که آنهایی که اعتقاد به مذاکره و توافق دارند،‌ از سر ناآگاهی نیست بلکه کاملاً آگاه هستند که چه می‌خواهند. در حالی که تجربه برجام همچون آفتاب تابان مقابل دیدگام همه می‌درخشد و این پیام را می‌رساند که اگر بار دیگر با آمریکا مذاکره کرده و به توافق برسیم،‌ نتیجه‌ای نخواهد داشت،‌هیچ تحریمی برداشته نخواهد شد و در قبال آن مذاکره و توافق باید امتیازی بدهیم پر هزینه‌تر از هسته‌ای. روی سخن رهبر معظم انقلاب خطاب به آنهایی است که بیانیه منتشر می‌کنند و پیام سازش را در جامعه نشر می‌دهند در حالی که بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است، آنها اعتقاد دارند مشکل اقتصاد کشور راهکار ندارد برای همین است که در وجود این تفکر، همت، شجاعت و پیگیری جدی نیز دیده نمی‌شود.
آنهایی که می‌گویند ۳۰ است که بایدن را می‌شناسند، روشن است که چه هدفی از این سخن دارند.
دولتی که هنور بر سر کار نیامده است و در داخل آمریکا با چالش‌های جدی سیاسی و اجتماعی روبرو است، چگونه می‌تواند مشکل گشای دیگر کشورها از جمله ایران باشد؟ آمریکای دوران جو بایدن، آمریکایی نیست که بتواند و بخواهد که گرهی از مشکلات جمهوری اسلامی ایران باز کند.
باید برای حل مشکلات همت داشت و جرأت کرد، راهکارهای زیادی وجود دارد که در عمق بی همتی، دیده نمی‌شوند و همچنان اصرار بر مذاکره و توافق از سوی سازشکاران مطرح می‌شود.
مذاکرات هسته‌ای تجربه‌ خوب اما تلخی بود که جمهوری اسلامی آن را چشید.
بیش از ۷ سال است که فرصت‌های کشور صرف مذاکره و توافقی شده است که نتیجه آن را همگان دیدند و احساس کردند.
آیا باز هم قرار است مذاکرات با آمریکا آغاز شود و یک دور تسلسل شکل بگیرد که پایان آن خوش نخواهد بود؟
برجام یک توافق چند جانبه است، شش کشور شامل روسیه، چین، آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان آن را امضا کرده‌اند، اما چهار کشور غربی هیچگاه به تعهدات خود پایبند نبودند و دو کشور روسیه و چین نیز گرچه پایبندی خود را به برجام اثبات کردند اما به خاطر تحریم‌های بانکی امریکا نتوانستند یا نخواستند که سیاست آمریکا را زیر پا بگذارند.
برجام مذاکره پذیر نیست، آمریکایی‌ها خود اعتراف می‌کنند که بازگشت بایدن به برجام
به این سادگی‌ها نیست و موانع و مشکلات زیادی بر سر راه احیای برجام از سوی آمریکا وجود دارد. حتی اگر آمریکای دوران جو بایدن به برجام بازگردد و در چارچوب آن تحریم‌های برجامی را لغو کند، به ازای آن مطالباتی خواهد داشت که برجام‌های بعدی را رقم خواهد زد.
سازشکارانی که اصرار بر مذاکره و توافق با آمریکا دارند، بی توجه به مطالبات بعدی آمریکا به مانند سازشکاران خیانتکاری می‌مانند که با رژیم صهیونیستی سازش کردند و تن به این خفت بزرگ دادند. آمریکا توانمندی موشکی جمهوری اسلامی ایران را نمی‌تواند تحمل کند، آمریکا جایگاه منطقه‌ای ایران را نمی‌خواهد، آمریکا پیشرفت‌های علمی و فناوری ایران را در جهت استقلال علمی می‌داند به همین خاطر با آن مخالف است.
فضایی شدن جمهوری اسلامی ایران برای آمریکا و غرب گران تمام می‌شود برای همین است که با ساخت موشک‌های ماهواره بر و ماهواره‌های ارسالی ایران مخالف است.
همه این عوامل در مقابل تهدیدات آمریکا و دیگر دشمنان، بازدارنده است.اگر مشکلات اقتصادی باعث شده تا کالاها و اقلامی که نیاز ضروری مردم است گران شود و هر روز و هر ساعت قیمت آنها افزایش یابد، مردم به رأی‌هایی که بر اساس وعده‌ها به صندوق‌‌ها انداختند توجه کنند.و اکنون نیز مردم باید هوشیار باشند که برنامه از چه قرار است.سازشکاران، بار دیگر راه حل مشکلات کشور را مذاکره و توافق معرفی می‌کنند و سعی دارند با دادن وعده‌های تکراری که در ۸ سال گذشته محقق نشد، کشور را به باد بدهند و نابود کنند.
گرانی مرغ و تخم مرغ، افزایش قیمت بی حساب و کتاب خانه، گوجه فرنگی و دیگر کالاها به تحریم‌ها ارتباطی ندارد. مردم خیال نکنند که اگر با آمریکا مذاکره کرده و به توافق رسیدیم همه مشکلات حل می‌شود.

نویسنده: محمد صفری

https://siasatrooz.ir/vdcfmvdytw6dy0a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی