?>?> سفر دانشجویان بسیجی به اهواز برای پیگیری مطالبات کارگران هفت تپه | سیاست روز

جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های تهران برای پیگیری مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه راهی اهواز شده و با امام جمعه این شهر دیدار و گفت‌وگو کردند.
بنابراین گزارش، دانشجویان بسیجی در این سفر با حجت الاسلام موسوی فرد امام جمعه شهر اهواز دیدار و گفت وگو کردند.
دانشجویان که در این دیدار پیگیر مطالبات و معوقات یکساله کارگران بودند و در این باره تاکید کردند که یک استان درگیر این مسئله شده و این وضعیت باید باید با فوریت حل شود؛ از یک سال گذشته وعده‌هایی داده شد اما هنوز اتفاقی نیفتاده و مشکل حل نشده است.
مصطفی صادق محمدی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در این دیدار گفت: درباره مطالبات کارگری می‌شد تدابیر بهتری اتخاذ شود اما با سهل انگاری، سوءتدبیر و بدرفتاری مسئولین مربوطه، مطالبه کارگری تبدیل به مسئله امنیت ملی شد.
وی اظهار داشت: اینکه کارگران در میانه‌ راه که برای دیدار با نمایندگان خود در خانه ملت رفته بودند؛ دستگیر شوند روند نامتعارفی است و کارگران را در تنگنا قرار می‌دهد. ضمن اینکه در این موضوع دادستان روی محور درستی پیش نمی‌رود و بجای اینکه طرف مردم باشد عملا مقابل کارگران قرار گرفته است. رضا میثمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به برخی تاثیرگذاری ها بر روند دادرسی و احکام، گفت: تاثیرگذاری بر حکم قاضی از سوی برخی نیروها کاملاً مشهود بود و متاسفانه در این موضوع بین تهران و شهرستان شاهد تبعیض هستیم با این وجود برخی همچنان علاقه‌مند به کمونیست و مارکسیست سازی مسئله هستند.
وی با اشاره به کسانی که به کارگران برچسب مارکسیستی می زنند، گفت: مارکسیست ها هم دست کارگران را نمی‌بوسند اما بوسیدن دست کارگر سیره نبوی است از این رو احترام به اعتراضات و مطالبات کارگران مطابق با سیره نبوی است لذا امیدواریم سایر مسئولان نیز این روند را ادامه دهند.
مسئول بسیج دانشگاه تهران در ادامه صحبت های خود پیرامون مسئله خصوصی سازی اظهار داشت: در این باره خصوصی‌سازی صرف پاسخگو نیست چرا که ما با تعدد مالک مواجه نیستیم و مسئله اصلی شیوه خصوصی سازی است.
میثمی همچنین با بیان اینکه ما از عدم نظارت قوی و سازوکار جریمه رنج می بریم، خاطرنشان کرد: در چنین سیستمی اگر رئیس خصوصی سازی نیز بازداشت شود مشکلی حل نمی شود چراکه باز هم کارخانه ها معادن و مایملک مردم دست دولت بوده و به صورت ویژه به برخی اشخاص داده شده است. مسئول بسیج دانشگاه تهران با بیان اینکه ما شاهد خصوصی‌خواری هستیم نه خصوصی‌سازی افزود: متاسفانه در این روند کارخانه های ضررده متعلق به دولت اما کارخانه های سوده با وام و مزایای اضافه برای شخصی است که ویژه خواری می کند از این رو توقف این رویه و بازنگری در قوانین ضروری است.
حجت الاسلام موسوی فرد امام جمعه اهواز هم در نشست مشترک با دانشجویان بسیج دانشجویی سراسر کشور درباره مشکلات کارگران هفت تپه اظهار داشت: شما دانشجویان درباره مشکلات خصوصی سازی نباید فقط پرونده هفت تپه را ببینید چرا که کارخانه های بسیاری از بین رفتند که در این زمینه می توان به کارخانه لوله سازی خوزستان که با پنج هزار کارگر فعالیت می کرد اشاره کنیم که تعطیلی آن حتی رسانه‌ای نیز نشد. امام جمعه اهواز با بیان اینکه چنین نمونه هایی در کشور فراوان وجود دارد ادامه داد: متاسفانه در زمینه خصوصی سازی ما شاهد نوعی خصوصی خواری هستیم که این برای کشور ما یک مصیبت است و در این زمینه می توان به موضوع کارگران هفت تپه اشاره کرد. وی با بیان اینکه امثال پرونده هفت تپه ها در کشور فراوان وجود دارد بیان داشت: بنده زمانی که به دیدار این کارگران رفتم به آنها گفتم شما برای حرف زدن آزاد هستید و حتی دست این کارگران را به تاسی از پیامبر اسلام بوسیدم و نمی‌دانستم که برخی از آنها محکوم قضایی بوده‌اند.

https://siasatrooz.ir/vdcfvydycw6dyya.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی