?>?> ۳ امتیاز نشستنی برای امیر | سیاست روز
جمعه ۵ آبان ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۷
کد مطلب : 77840

۳ امتیاز نشستنی برای امیر

۳ امتیاز نشستنی برای امیر

تیم فوتبال استقلال که با شکست برابر تراکتورسازی در هفته دوازدهم در رده پنجم جدول رده بندی قرار گرفته بود، در هفته سیزدهم با پیروزی برابر تیم ۹ نفره نفت تهران به رده دوم صعود کرد تا تنها یک امتیاز با صدرنشینی فاصله داشته باشد.
استقلال بعد از شکست اول هفته مقابل تراکتورسازی با چند تغییر به زمین آمده بود. در این تیم که امیر قلعه نویی را بعد از یک هفته روی نیمکت می دید، حنیف عمران زاده جانشین امیرحسین صادقی مصدوم شده بود و میثم حسینی و هاشم بیک زاده همزمان به بازی گرفته شده بودند، تا تیمی که اول فصل ترافیک در خط میانی اش کاملاً به چشم می آمد، در غیاب جانواریو، جباری و توزی، از یک مدافع چپ به عنوان هافبک چپ استفاده کند. در سمت راست هم خسرو حیدری که اصولاً یک مدافع است، هافبک راست استقلال بود تا علی حمودی هم در ترکیب اصلی جایی داشته باشد. زوج خط میانی آبی ها را هم جواد نکونام و جی لوید ساموئل تشکیل داده بودند که این آخری، در اوایل فصل چندان به بازی گرفته نمی شد. در خط حمله هم، خبری از امین منوچهری و میلاد میداوودی نبود تا آرش برهانی و سیاوش اکبرپور دو مهاجم آبی ها باشند که از این جمع، اکبرپور کمی عقب تر از برهانی و متمایل به سمت راست بازی می کرد. در غیاب هافبک های بازیگردان استقلال و بحران خلاقیتی که در میانه میدان این تیم دیده می شد، آبی ها در اکثر دقایقی که صاحب توپ می شدند، توپ های بلندی را به قصد پشت دفاع نفت و استفاده از سرعت آرش برهانی می فرستادند و همچون بازی های گذشته، چند حرکت هم از همکاری حمودی و حیدری در راست شکل گرفت. اما نقطه ضعف استقلال در نیمه اول، جناح چپ بود که نه در حمله مشارکت فعالی داشت و نه در دفاع، نقطه مطمئنی بود. در این نیمه، اکثر حملات نفتی ها از جناح چپ خط دفاعی استقلال پایه ریزی می شد و علاوه بر گلی که از این منطقه به ثمر رسید، یکی دو بار دیگر هم شاگردان ابراهیم زاده، با استفاده از ضعف پوشش در سمت چپ و ناهماهنگی حسینی و بیک زاده، صاحب موقعیت شدند. در مجموع، بیست و پنج دقیقه ابتدایی بازی که هر دو گل بازی هم در این محدوده به ثمر رسید، کیفیت بهتری نسبت به دقایق ۲۵ تا ۴۵ بازی داشت و در این دقایق، اگرچه هر دو تیم، موقعیت‌های برای رسیدن به گل دوم داشتند اما با احتیاط بیشتری در زمین حرکت می کردند.
با شروع نیمه دوم، استقلال با یک تعویض، در آرایش خط میانی و حمله اش هم تغییراتی ایجاد کرد. میثم حسینی که روز ناموفقی را پشت سر گذاشته بود، جای خود را به میثم بائو داد. با این تغییر، بیک زاده به دفاع چپ رفت، و آرایش استقلال به ۴-۲-۳-۱ نزدیک شد. بدین ترتیب که بائو در مرکز خط میانی جلوتر از نکونام و ساموئل ایستاد، حیدری بال راست شد و اکبرپور به عنوان بال چپ نیمه دوم را آغاز کرد. با گل زودهنگام آرش برهانی در این نیمه، بازی چند دقیقه ای متعادل شد اما در ادامه، نفت یکی دو بار بخت رسیدن به گل تساوی را داشت. مثل حرکت سریع موسوی که روی پاس خوب یعقوب کریمی به وجود آمد، اما با واکنش رحمتی بی اثر شد. در فاصله دقایق ۷۰ تا ۸۰ نفت تسلط نسبی روی جریان بازی داشت اما در همین دقایق هم اشتباه‌های فردی مدافعان این تیم، فرصت هایی را برای آرش برهانی فراهم کرد که اختلاف را بیشتر کند. با اخراج دو بازیکن نفت در ده دقیقه پایانی، عملاً بازی از روال نرمال خارج شد و نه استقلال میل به ریسک کردن و حمله همه جانبه داشت و نه نفت توان تحت فشار گذاشتن حریف را داشت.

شرح گل ها:
نفت ۱-۰: ایمان موسوی با اشتباه مدافعان استقلال در آفساید گیری از چپ فرار کرد و با پاس عرضی، یعقوب کریمی را در موقعیت تک به تک قرار داد. هافبک سابق استقلال هم با ضربه بغل پای چپ، توپ را به قعر دروازه فرستاد.
استقلال ۱-۱: با همکاری خسرو حیدری و علی حمودی از راست، حمودی در داخل هجده قدم صاحب موقعیت شد و با یک پاس عرضی توپ را به ساموئل سپرد. بغل پای آرام و دقیق جی لوید ساموئل، به آرامی دور از دسترس سوشا مکانی به گل مساوی تبدیل شد.
استقلال ۲-۱: خسرو حیدری باز هم از راست نفوذ کرد و در چند سانتی متری خط اوت، توپ را روی دروازه سانتر کرد. این توپ را آرش برهانی روی تیر اول، زودتر از سوشا مکانی به گل تبدیل کرد. دروازه بان نفت روی این صحنه عقیده داشت توپ به دست آرش برهانی خورده، ولی تصاویر آهسته چیز دیگری را نشان می داد.

بهترین بازیکن:
خسرو حیدری روی گل اول موثر بود، پاس گل دوم را صادر کرد و پایه گذار اکثر حملات استقلال در این بازی بود.

اتفاق ویژه:
در دقیقه ۸۰ وریا غفوری به خاطر درگیری با سیاوش اکبرپور و ضربه ای که به پای او زد، از زمین اخراج شد و چند ثانیه بعد به دنبال اعتراض بازیکنان نفت، نوبت یعقوب کریمی بود که با کارت قرمز مستقیم از زمین بیرون برود.

https://siasatrooz.ir/vdcfxcde.w6dejagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی