دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۲
کد مطلب : 89351
نمايندگان مجلس

سخنان بی‌ادبانه نخست‌وزیر انگلیس را محكوم كردند

سخنان بی‌ادبانه نخست‌وزیر انگلیس را محكوم كردند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای سخنان نخست‌‌وزیر انگلیس را محکوم کرده و به تقدیر از مواضع رئیس‌‌جمهور کشورمان در نیویورک پرداختند.
۲۲۴ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با امضای بیانیه‌ای ضمن تشکر از رئیس‌‌جمهور کشورمان به دلیل مواضع محکم در قبال دخالت‌های آمریکا سخنان بی‌ادبانه نخست‌وزیر انگلیس در مجمع عمومی سازمان ملل متحد را محکوم کردند.
در این بیانیه آمده است: جا دارد از مواضع حق‌طلبانه و متین آقای روحانی به ویژه در استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای در مجمع عمومی سازمان ملل متحد تشکر کنیم همچنین لازم است از مواضع ریاست محترم جمهور نسبت به مداخلات آمریکا تحت عنوان ائتلاف ضد داعش در عراق و سوریه و نمایش مضحک مبارزه با ترورسیم قدردانی کنیم.
اين بيانيه در بخش ديگر افزود: اظهارات سخیف نخست وزیر انگلیس در مجمع عمومی سازمان ملل متحد نشان داد که روباه پیر انگلیس که در مسیر استعمارگری دنباله‌روی بی‌اراده آمریکا شده است هنوز انقلاب اسلامی را درک نکرده است و به میزان نفرت ملت ایران از انگلیس و تغییر دقیق و درست رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان انگلیس خبیث پی نبرده است. 

حضور ظریف و علوی در صحن علنی مجلس
از سوي ديگر عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: سوالات نمایندگان از وزیر امور خارجه با مشورت ریاست مجلس تجمیع شده و به وی ابلاغ شد تا ظرف دو هفته آینده در مجلس حضور یابد.
جواد کریمی‌قدوسی اظهار داشت: چندی پیش ۶ سوال از وزیر امور خارجه در صحن علنی مجلس از سوی نمایندگان به هیات رئیسه و کمیسیون امنیت ملی ارائه شد.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با حضور آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و محمد‌حسین فرهنگی عضو هیات رئیسه مجلس این ۶ سئوال تجمیع شده و متن مشترکی به وزیر امور خارجه ابلاغ شد.
کریمی‌قدوسی اظهار داشت: براساس آیین‌نامه زمان پاسخگویی به این ۶ سئوال با توجه به اینکه تجمیع شده است دو برابر افزایش می‌یابد.
عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: قرار بود قبل از حضور ظریف در اجلاس نیویورک، وی برای پاسخگویی به این سوالات در صحن علنی مجلس حاضر شود اما وزیر امور خارجه اعلام کرد که بعد از اجلاس سازمان ملل در مجلس حضور خواهد یافت بر این اساس سوال نمایندگان که در‌خصوص توافق ژنو تا وین ۶ است ظرف دو هفته آینده با توافق هیات رئیسه در دستور کار صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت، این ۶ سئوال از سوی ۱۰۰ نفر از نمایندگان به هیات رئیسه ارجاع شده است.
وی همچنین از حضور وزیر اطلاعات برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان در جلسه علنی هفته آینده خبر داد.
کریمی قدوسی تصریح کرد: در جلسه مشترک با آقای لاریجانی و فرهنگی ۲۴ سوال از وزیر اطلاعات نیز تجمیع شده و در قالب ۲ سوال به وزیر ابلاغ شد.
وی ادامه داد: بر این اساس به کارگیری عناصر فتنه در دولت فعلی و آزادی مشکوک گروگان‌های نیروهای مسلح در شرق کشور در صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد.

مشکل اسقاط خودروهای فرسوده توسط واردکنندگان خودروهای خارجی
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: مشکل اسقاط خودروهای فرسوده توسط واردکنندگان خودروهای خارجی در کمیسیون اصل ۹۰ بررسی و مقرر شد تا کمیسیون پس از انجام بررسی‌های بیشتر تکلیف این موضوع را مشخص کند.
حسین آذین نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه ديروز کمیسیون اصل نود مجلس گفت: به دنبال شکایت تعدادی از شرکت‌های وارد کننده خودروهای خارجی در‌خصوص الزام این شرکت‌ها به اسقاط ۴ خودروی فرسوده به ازای واردات هر خودروی خارجی جلسه‌ ديروز کمیسیون اصل نود به همین منظور و با حضور روسای این شرکت‌ها و مسئولین مربوطه برگزار شد.
وی افزود: دراین جلسه که روسای سازمان حمل و نقل و سوخت و ستاد حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز در آن حضور داشتند موضوع مربوطه مورد بحث قرار گرفت و بنا شد تا کمیسیون پس از بررسی‌های لازم در ارتباط با این موضوع تعیین تکلیف کنند.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: طبق مصوبه هیات دولت در سال ۸۸ واردکنندگان خودروهای خارجی علاوه بر پرداخت عوارض باید به ازای وارد کردن هر خودرو ۴ خودروی فرسوده را اسقاط کنند که تا پایان دولت دهم این کار توسط ستاد مدیریت حمل‌و‌نقل و سوخت انجام می‌شد و از ابتدای کار دولت یازدهم این ستاد حاضر به ادامه این کار نشده و واردکنندگان نیز در اسقاط خودروهای فرسوده با مشکل مواجه شدند.
آذین خاطرنشان کرد: این موضوع از یک‌سو افزایش قیمت خودروهای فرسوده را به دنبال داشته و از سوی دیگر باعث شده تا خودروهای وارداتی در گمرک مانده و پلاک‌گذاری آنها انجام نشود و ثبت‌نام‌کنندگان این خودروها نیز با وجود پرداخت هزینه‌های مربوطه همچنان منتظر دریافت خودروی خود باشند.

قوه قضائیه موظف به تشکیل دادگاه ویژه مالیاتی شد
نمایندگان مجلس تصویب کردند که رئیس قوه قضائیه بنا به درخواست رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در هر یک از استان ها و مناطقی که مقتضی بدانند دادسرا و دادگاه ویژه مالیاتی تشکیل دهد.
نمایندگان در جریان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم پس از یک رفع ابهام در ماده ۲۷۸ این لایحه که از سوی رئیس مجلس مطرح شد از مجموع ۲۱۱ نماینده حاضر در جلسه با ۱۴۹ رأی موافق، ۱۶ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع با این رفع ابهام موافقت کردند.
پس از رفع ابهام در ماده ۲۷۸ این لایحه آمده است رئیس قوه قضائیه بنا به درخواست رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در هر یک از استان‌ها و مناطقی که مقتضی بداند دادسرا و دادگاه ویژه مالیاتی تشکیل میدهد در این صورت سازمان امور مالیاتی کشور موظف است لوازم و تجهیزات و مکان استمرار مستقل آنها را تامین کند.

زاکانی و میرمحمدی اعضای ناظر مجلس در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب شدند
نمایندگان مردم تهران و گلپایگان به عنوان اعضای ناظر از سوی مجلس شورای اسلامی در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب انتخاب شدند.
از مجموع ۱۷۰ رای اخذ شده علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران با ۹۵ رای و سیدمحمد میرمحمدی نماینده گلپایگان با ۸۰ رای به عنوان نمایندگان ناظر مجلس در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مشخص شدند.

https://siasatrooz.ir/vdcfymdc.w6d1tagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی