شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۷
کد مطلب : 111915
نگاهی به تلاشهای دشمن برای کاهش حضور مردم در انتخابات 2 اسفند

مردم از حق رأی خود نمی‌گذرند

مردم از حق رأی خود نمی‌گذرند

با ثبت نام نامزدهای نمایندگی مجلس، هر روز به برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نزدیک می شویم و این درحالی است که دشمنان نظام که در راه اندازی اغتشاشات خیابانی به اهداف خود نرسیدند، تلاش می کنند با استفاده از انواع روش های روانی و رسانه‌ای مشارکت مردم را دراین انتخابات به حداقل برسانند.
انتخابات مجلس یازدهم در دوم اسفند ماه سال جاری به جرأت مهم‌ترین یا یکی از مهم‌ترین رویدادهای سیاسی کشور است و در این میان تمام جریان‌های سیاسی برای حضور بهتر و قدرتمندتر در این انتخابات برنامه ریزی کرده‌اند.
در این میان از ابتدای امسال دشمنان نظام نیز تلاش کردند تا با انواع اقدامات رسانه ای و روانی از حضور مردم در انتخابات بکاهند کنند.
آنها در نظر دارند تا با ایجاد جو ناامیدی در جامعه مانع از مشارکت گسترده مردم در انتخابات شده و به این ترتیب نشان دهند که وحدت و انسجام مانند گذشته در کشور وجود ندارد.
در حقیقت دشمن با برجسته‌سازی برخی مشکلات، اختلافات درونی و نارسایی‌های موجود تلاش می کنند تا به این هدف خود دست یابند.
در این مقوله مقاومت و اتحاد مردم ایران سرمایه بزرگی است که دشمنان از آن هراس دارند.
دشمن در صدد است با بهره گیری از فضای مجازی، انتخابات ایران را مدیریت کند از این رو مسئولان باید در این زمینه هوشیار عمل کنند.
چرا باید سر صندوق ها حاضر شویم
مشارکت، نیروی حیاتی دموکراسی است و اینک که دشمن راه نفوذ خود را در عرصه انتخابات دیده و قصد سوء استفاده از این فضا را دارد حضور مردم در صحنه می تواند در ایجاد فضایی امن مؤثر بوده و جواب سخت و سیلی محکمی به دشمن باشد.
تجربه نشان می دهد هر وقت مشارکت مردم در انتخابات بالا بوده دشمن مأیوس‌تر شده است و نظام اسلامی در عرصه های بین المللی با اقتدار حضور داشته است.
حضور مردم در انتخابات می‌تواند مسیر انقلاب را به سوی شرایط بهتر تغییر دهد.
مقابله با سناریوی دشمن
تذکرات مختلفی که مقام معظم رهبری به داوطلبان نمایندگی مجلس در این زمینه دادند، نقشه راهی برای طی بهترین مسیر پیش روی آنهاست و آنچه که باید در عملکرد آنها برای مردم ملموس باشد مسئولیت پذیری و خدمت به مردم است.
در این میان هرگونه وابستگی داوطلبان به جریان قدرت و ثروت در آینده می تواند مانع از عملکرد درست آنها در این شرایط باشد و لازم است که نمایندگان از در صداقت و یکرنگی با مردم وارد این عرصه شوند.
برنامه‌ ریزی‌های مسئولین به گونه‌ای پیش برود که انتخابات به شکل رقابتی و درون خانواده نظام و انقلاب شکل گیرد.
هر تصمیم و اتفاقی که امید را در مردم تقویت کند، حتی اگر این امید به فوریت محقق نشود، ولی روند رو به سوی بهبود اوضاع حرکت کند، احتمالاً تأثیر افزایش بخش بر میزان مشارکت مردم در انتخابات خواهد داشت.
در این میان بلوغ سیاسی کاندیداها از اهمیت بسیاری برخوردار است و آنها باید نشان بدهند که وارد رقابتی برای خدمت رسانی به مردم شده‌اند و جدایی، خصومت و اختلاف میان احزاب و گروه‌های سیاسی وجود ندارد.
توصیه نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی به طرفدارانشان مبنی بر حرکت در دایره دین و اخلاق موجب می شود که برگزاری انتخابات صرفاً یک رقابت برای خدمت گذاری باشد و مردم دسته دسته و گروه گروه نشوند.
این گروه باید بدانند که توهین در هر جایگاه و مقامی نکوهیده است و هر گونه رفتار اشتباه آفتی برای انقلاب و نظام به شمار می‌رود.
آحاد جامعه به ‌خصوص نسل جوان عملکرد و اقدامات مسئولان و کارگزاران نظام را مورد ارزیابی قرار می‌دهند و از این منظر ارائه برنامه‌ریزی‌های کارشناسانه و هدفمند برای حل مشکلات مردم باید رویکرد اصلی نامزدهای نمایندگی در مجلس باشد .
در نهایت
اگرچه نباید فراموش کنیم مردم همواره برای تعیین سرنوشت خود در صف اول بوده و درک و دلسوزی بیشتری برای نظام دارند، اما این روزها تشدید فشارها بر مردم می تواند بر مشارکت آنها در انتخابات مؤثر باشد.
با این وجود فاکتورهای دیگری هم در تصمیم گیری های مردم مؤثر است می‌تواند بر تصمیم گیری مردم تأثیر بگذارد.
اگر مردم احساس کنند که حضور نیافتن آنها پای صندوق های رأی باعث می شود که کشور با مشکلات بسیاری از باب امنیتی و خارجی رو به رو شود، ولو اینکه وضعیت معیشتی خوبی نداشته باشند، پای صندوق های رای حضور پیدا می کنند.
در این میان دولت با هماهنگی بیشتر و اصلاح مدیریت صحیح می تواند چشم انداز شرایط بهتر را برای مردم ترسیم و اعتماد و امید به آینده را افزایش دهد و افق روشنی را پیش روی مردم بگشاید.
همچنین کاندیدا ها با ارائه یک برنامه مشخص اقتصادی بر اساس مشورت با متخصصان این حوزه می‌توانند سبب جلب آرای اقشار مختلف مردم شوند.
از سوی دیگر، مشارکت سیاسی فعال در جامعه که مصداق بارز آن، حضور در عرصه انتخابات است، به‌عنوان یک ضرورت شرعی و تکلیف الهی مورد تأکید قرار گرفته است، چراکه اولاً نظام سیاسی اسلام بدون حضور ملت در صحنه معنا نمی‌یابد و ثانیاً این حضور، موجب حفظ و تقویت نظام اسلامی که به فرموده حضرت امام، حفظ آن از اهم واجبات است، شده و آن را در برابر تهدیدات مختلف مصون می‌سازد.حضرت آیت‌الله‌ خامنه‌ای(مدظله‌العالی) به این حقیقت چنین اشاره دارند: «... هم حق و هم تکلیف مردم است که بیایند و سرنوشت کشورشان را به ‌دست خودشان معین کنند؛ زیرا که کشور متعلق به مردم است. مردم باید بیایند و با انتخاب صحیح و آزادانه، قانون‌گذارانشان را در قوه مقننه معین کنند و مجریان خودشان را با ترتیبی که در قانون معین شده است، معین کنند. این حق مردم است و متعلق به آن‌هاست؛ اما تکلیف هم هست. این‌طور نیست که یکی بگوید من نمی‌خواهم از این حقم استفاده کنم؛ نه، سرنوشت نظام، بسته به احقاق و استنقاذ این حق است؛ این تکلیف است؛ باید همه شرکت کنند.»(۲۶/۱۱/۷۸)

https://siasatrooz.ir/vdcfyydytw6dy1a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی