جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۱
کد مطلب : 115660
ماهیت واقعی حاکم بر ایالات متحده از زبان نماینده مجلس سنا

دموکراسی هدف نظام سیاسی آمریکا نیست

دموکراسی هدف نظام سیاسی آمریکا نیست

آمریکا در حالی ادعای دموکراسی اول جهان را سر می‌دهد که حقایق درونی این کشور خلاف این ادعا را نشان می‌دهد چنانکه نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا گفت هدف نظام سیاسی آمریکا دموکراسی نیست و دموکراسی محض می‌تواند مانع آزادی، صلح و رفاه شود.
در شرایطی که حزب دموکرات در آمریکا حزب رقیب جمهوری‌خواه را به تلاش برای «سرکوب رأی» و تشکیک در انتقال قدرت در انتخابات نوامبر متهم می‌کند یک نماینده جمهوری‌خواه در مجلس سنای آمریکا گفته دموکراسی هدف نظام سیاسی آمریکا نیست.«مایک لی»، نماینده ایالت یوتا این مسئله را بعد از برگزاری مناظره میان «کاملا هریس» و «مایک پنس» که به ترتیب معاون‌های نامزدهای حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری هستند در پیامی در توئیتر مطرح کرد.
وی در توئیتر نوشت: «دموکراسی هدف نیست؛ آزادی، صلح و رفاه هدف هستند. ما می‌خواهیم اوضاع رونق پیدا کند. دموکراسی صرف می‌تواند مانع اینها شود.»او در حین برگزاری مناظره هم توئیت‌هایی با همین مضمون منتشر کرده و از جمله در یک پیام نوشته بود: «ما دموکراسی نیستیم.»
وی در پیامی دیگر نوشته است: «واژه دموکراسی در هیج جای قانون اساسی آمریکا نیامده، چون شکل حکومت ما دموکراسی نیست، بلکه یک جمهوری مشروطه است. این مسئله برای من اهمیت دارد و باید برای هر کسی که نگران تجمیع مفرط قدرت در دستان عده‌ای معدود است هم مهم باشد.»
اظهارات مایک لی در شرایطی مطرح شده که نظام رأی‌گیری غیرمستقیم درانتخابات آمریکا همواره مورد انتقاد قرار داشته است. وجود پدیده‌های دیگری مانند «سرکوب رأی» و «جریمندرینگ» (کژحوزه‌بندی) در انتخابات آمریکا هم موجب شده عده‌ای از تحلیلگران این نکته را مطرح کنند که در نظام انتخاباتی آمریکا صدای مردم جایگاه اندکی در تعیین سرنوشت سیاسی دارد. بسیاری مردم آمریکا عملا رایشان بی معناست چرا که رای الکترال چند ایالت تعیین کننده سرنوشت انتخابات است.
خبر دیگر از آمریکا در حوزه انتخابات آنکه رئیس مرکز ملی امنیت و ضد جاسوسی آمریکا ضمن تکرار ادعای تلاش روسیه و چین برای دخالت در انتخابات آمریکا، مدعی شد آنها می‌کوشند مانع دست‌یابی آمریکا به واکسن کرونا شوند.«ویلیام اوانینا»، رئیس مرکز ملی امنیت و ضد جاسوسی آمریکا، روسیه و چین را به تلاش برای ممانعت از دست‌یابی و استفاده آمریکا از واکسن ضد کرونا متهم کرد.
او در مصاحبه‌ای با تلویزیون «هرست» مدعی شد: «ملت‌های خارجی تلاش می‌کنند مانع ما در به دست آوردن اولین واکسن شوند. وقتی هم که آن را به دست آوریم تلاش خواهند کرد مانع ما در رساندن آن به دست شما شوند. چین، روسیه و ایران در تلاش برای مانع شدن در راه رسیدن ما به واکسن هستند».
خبر دیگر آنکه پزشک «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بامداد جمعه (به وقت تهران) گفت که او دوره درمان بیماری «کووید-۱۹» را تکمیل کرده و انتظار می‌رود از روز شنبه بتواند مراودات عمومی‌اش را از سر بگیرد. از سوی دیگر پیمایش افکارسنجی در کشورهای بزرگ و مهم اروپایی نشان از تمایل مردم این قاره به پیروزی نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا دارد.این نظرسنجی که در بازه زمانی ۱۵ سپتامبر تا ۴ اکتبر ۲۰۲۰ و در کشورهای انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا، ایتالیا،‌ سوئد و دانمارک برگزار شده، تمایل قاطع اروپایی‌ها به پیروزی بایدن بر ترامپ را نشان می‌دهد.
این در حالی که منابع خبری اعلام کردند پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت قرار است استفاده از بند ۲۵ قانون اساسی برای برکناری موقت رئیس جمهور این کشور به خاطر ابتلا به ویروس کرونا را به بحث بگذارد. در این میان رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر نوشت اگر نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات در حال حاضر رئیس جمهور بود شاید ۲.۲ میلیون نفر به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست می‌دادند. از سوی دیگر رسانه‌های آمریکایی خبر دادند، در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نیروهای نظامی «گارد ملی» در حداقل دو ایالت برای مقابله با آشوب‌های احتمالی داخلی در وضع آماده‌باش قرار گرفتند. حزب جمهوری‌خواه در حال آماده کردن ارتشی از حامیان ترامپ برای نظارت بر صندوق‌های آراء و گرفتن فیلم و عکس از تخلفات انتخاباتی است.

https://siasatrooz.ir/vdcg3n9qzak9q34.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی