يکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۱
کد مطلب : 99595
یک روز پس از اعلام نتایج انتخابات انگلیس برگزار شد

تظاهرات علیه سیاست «ترزا»

تظاهرات علیه سیاست «ترزا»

صدها تن از مخالفان حزب محافظه کار به رهبری 'ترزا می' نخست وزیر انگلیس و تداوم سیاست‌های ریاضتی محافظه‌کاران، دیروز شنبه در مقابل پارلمان در لندن تجمع کردند.
در این تجمع اعتراضی که یک روز پس از اعلام نتایج انتخابات سراسری انگلیس، برگزار شد، شماری از دانشجویان، فعالان مدنی و تشکل‌های مخالف جنگ حضور داشتند. افراد حاضر در جریان این تجمع که از سوی کارزار ائتلاف ضد جنگ، از بزرگترین گروه‌های مخالف جنگ در انگلیس، برنامه‌ریزی شده بود نارضایتی خود را از پیروزی حزب محافظه کار در انتخابات پنجشنبه گذشته، با سر دادن شعارها و دست داشتن پلاکاردهایی به معرض نمایش گذاشتند. در این تجمع اعتراضی که در میان تدابیر شدید امنیتی برگزار شد، شرکت کنندگان، پلاکاردهایی که بر روی برخی از آنها نوشته شده بود، 'محافظه‌کاران بایستی بیرون روند و کوربین حاکم شود'، 'درمقابل محافظه‌کاران ایستادگی می‌کنیم' و 'نه به نژادپرستی، از مهاجران استقبال می‌کنیم' در دست داشتند. تجمع کنندگان همچنین شعارهایی از قبیل، 'دی یو پی' کنار بکش، ما شما را انتخاب نکردیم' و 'رای من انتخاب من دولت محافظه کار نیست' سرمی‌دادند.
'سایمون' یکی از دست اندرکاران برگزاری این تجمع اعتراضی در گفت و گوبا ایرنا گفت: هر چند محافظه کاران در انتخابات پارلمانی در مقایسه با احزاب دیگر بیشترین کرسی‌های مجلس عوام را بدست آوردند اما نماینده مردم نیستند، هیچکس سیاست‌های ریاضتی و نژادپرستانه آنها را برنمی‌تابد.
وی افزود: آنها ادعا می‌کنند که سیاست‌های صلح‌طلبانه 'جرمی کوربین' کشور را در معرض خطر قرار می‌دهد و ایجاد نا امنی می‌کند، اما آگاه هستیم سیاست‌های مداخله‌جویانه محافظه‌کاران ما را به این روز انداخته است بنحوی که طی سه ماه گذشته سه حمله تروریستی را شاهد بوده‌ایم.
براساس نتایج نهایی اعلام شده، در انتخابات روز پنجشنبه گذشته، حزب محافظه کار ۳۱۸کرسی و حزب کارگر ۲۶۲ کرسی مجلس عوام را بدست آوردند. 'ترزا می 'نخست‌وزیر انگلیس و رهبر حزب محافظه‌‎کار، روز جمعه پس دیدار با ملکه الیزابت در کاخ باکینگهام اعلام کرد با وجود از دست دادن اکثریت پارلمان، یک دولت ائتلافی تشکیل داده و مذاکرات خروج از اتحادیه اروپا را تا ۱۰ روز آینده شروع می‌کند.
وی اعلام کرد که با ائتلاف با حزب دمکراتیک وحدت طلب ایرلند شمالی(دی یو پی )دولتش را تشکیل خواهد داد.
"نیک تیموتی" مشاور "ترزا می" نخست وزیر انگلیس از سمت خود استعفا کرد.
برکناری این دو نفر، یکی از شروط اعضای حزب محافظه‌کار بریتانیا برای ادامه کار «می» بوده است. آنها تهدید کرده بودند که اگر این دو نفر استعفا نکنند، خانم می باید آماده باشد که دوشنبه آینده حزب درباره سرنوشت رهبری او تصمیم بگیرد. منتقدان هم حزبی ترزا می، این دو نفر را به نفوذ "بی‌جا" در شیوه مدیریت نخست وزیر بریتانیا متهم می‌کنند و آنها را به دلیل نوشتن "بدترین مانیفست" یا برنامه تبلیغاتی حزب محافظه‌کار در تاریخ مقصر می‌دانند.
نامزد صدر اعظمی آلمان از حزب سوسیال دموکرات نتیجه انتخابات انگلیس را شکست سختی برای نخست وزیر این کشور و موفقیتی بزرگ برای حزب کارگر دانست. "مارتین شولتز"، نامزد صدر اعظمی آلمان از حزب سوسیال دموکرات نتیجه انتخابات پارلمانی انگلیس را موفقیتی بزرگ برای حزب کارگر انگلیس و شکستی توفنده برای ترزا می، نخست وزیر انگلیس دانست.
وی همچنین گفت که ترزا می در سمت وزارت کشور انگلیس در از بین رفتن هزاران جایگاه شغلی در پلیس این کشور مسئول است. وی با این درخواست مبنی بر اینکه ما باید در مبارزه با تروریسم همچنین حقوق بشر را محدود کنیم خود را رد صلاحیت کرد.
مارتین شولتز در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که حزب کارگر در مبارزات انتخاباتی خود بر موضوع آزادی تردد انسان‌ها در اروپا یعنی عدالت تاکید داشت.
وی ابراز امیدواری کرد که موضع ضد اروپایی سخت ترزا می به عنوان نخست وزیر انگلیس پایان یابد. ما حتی زمانی که انگلیس اروپا را ترک کند به همکاری به جای رویارویی نیاز داریم.
"دونالد تاسک"، رئیس شورای اروپایی نیز بعد از انتخابات پارلمانی انگلیس درباره شکست مذاکرات برگزیت هشدار داده و گفت: این مسئله مشخص نیست که چه موقع مذاکرات خروج انگلیس از اتحادیه اروپا می‌تواند شروع شود. اما این واضح است که این مذاکرات کی باید پایان یابد. باید از این مسئله جلوگیری شود که هیچ گونه توافقی در مذاکرات خروج به وجود نیاید.
"یان کلود یونکر"، رئیس کمیسیون اروپایی نیز درباره شروع سریع مذاکرات برگزیت سخن نگفته و تاکید کرد که گرد و غبارها در انگلیس باید فرو بنشیند. "راینهارد بوتیکوفر"، رئیس سبزها در پارلمان اروپا نیز در واکنش به انتخابات پارلمانی انگلیس تاکید کرد که زمان برای مذاکرات منطقی درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا با توجه به شرایط رهبری نامشخص در این کشور بسیار محدود می‌شود. "المار بروک"، از نمایندگان حزب دموکرات مسیحی و مامور برگزیت در پارلمان اروپا نیز اقتدار ترزا می بعد ازانتخابات انگلیس را به شدت آسیب دیده ارزیابی کرده و شرایط برای مذاکرات خروج را هیجان‌انگیز و خطرناک دانست.

https://siasatrooz.ir/vdcgnn9y.ak9yy4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی