دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۹
کد مطلب : 107858
رئیس کمیته امداد امام خمینی اعلام کرد

همه خانواده‌های ایتام کمیته امداد صاحبخانه می‌شوند

همه خانواده‌های ایتام کمیته امداد صاحبخانه می‌شوند

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از ساخت ۱۰۰۰ واحد مسکن برای خانواده‌های ایتام در مناطق محروم کشور خبر داد و گفت: با اجرای برنامه‌های مسکن در این نهاد، همه خانواده‌های ایتام تحت حمایت تا سال آینده صاحبخانه می‌شوند.
سیدپرویز فتاح در مراسم امضای تفاهم‌نامه ساخت ۱۰۰۰ واحد مسکونی برای خانواده‌های ایتام در مناطق محروم کشور با حضور رئیس سازمان برنامه ‌و ‌بودجه اظهار کرد: براساس این تفاهم‌نامه، با مشارکت کمیته امداد، سازمان برنامه و بودجه و موسسه خیریه بوتراب، ظرف مدت یک سال ۱۰۰۰ واحد مسکونی برای خانواده‌های ایتام در شش استان کشور ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: با روند فعلی و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در کمیته امداد، تا پایان سال ۹۸ هیچ خانواده ایتامی در کمیته امداد بدون مسکن مناسب نخواهد بود و تمامی خانواده‌های ایتام تحت حمایت صاحبخانه می‌شوند.
رئیس کمیته امداد افزود: در روزهای آینده، افتتاح چند پروژه مسکن مددجویی در استان‌های شمالی و دیگر مناطق محروم کشور را خواهیم داشت.
فتاح با اشاره به تفاهمنامه ساخت ۱۰ هزار واحد مسکن برای خانواده‌های نیازمند در جنوب کرمان که طی چند روز گذشته به امضا رسید، تاکید کرد: کمیته امداد و دولت در زمینه ساخت مسکن برای خانواده‌های ایتام پیش‌قدم شده‌اند و این مایه برکت برای نظام است. وی با تقدیر از مشارکت موسسه خیریه بوتراب برای ساخت مسکن خانواده‌های ایتام گفت: این موسسه ۷۵۰۰ یتیم را تحت پوشش دارد و در کنار دولت و کمیته امداد اقدامات خوبی انجام داده است.
براساس این تفاهم‌نامه، ۱۰۰۰ واحد مسکونی با مشارکت کمیته امداد، سازمان برنامه و بودجه و موسسه خیریه بوتراب برای ایتام در ۶ استان محروم کشور ساخته خواهد شد.
۵۰۰ واحد از این واحدهای مسکونی در مناطق روستایی و ۵۰۰ واحد در مناطق شهری پیش‌بینی شده است که هزینه ساخت این واحدها در مناطق روستایی ۵۰ و در مناطق شهری ۶۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است. 

تغییر نوع پرداختی‌ها و خدمات کمیته امداد در ۴ دهه
معاون حمایت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) در مورد سیر تحول خدمات امداد در ۴ دهه خدمت‌رسانی گفت: طی این سال‌ها تحولات زیادی در حوزه خدمات کمیته امداد رخ داد بطوریکه پرداخت‌ها در ابتدا عمدتا بلاعوض بود و به مرور به صورت معوض و قرض‌الحسنه و براساس نوع و مدت زمان نیاز تغییر یافت.
فاطمه رهبر ادامه داد: همچنین در ابتدا صرفا نیازها و مشکلات خانوار مورد بررسی قرار می‌گرفت اما به مرور توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خانوار نیز در برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه قرار گرفت. در سال‌های اولیه پس از انقلاب کمک‌ها صرفا براساس رفع نیاز و پس از بروز مشکل بود و به مرور خدمات دارای جنبه پیشگیرانه نیز مانند بیمه حوادث، خدمات مشاوره، طرح‌های بهداشتی و غربال‌گری درمان و... اضافه شدند.
وی افزود: در حالی که در ابتدا فعالیت‌ها به صورت غیرسیستماتیک و دستی انجام می‌شد به مرور بهره‌گیری از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات در قالب بکارگیری نرم‌افزارهای شبکه‌ای و بانک‌های اطلاعاتی در بالاترین حد ممکن عملیاتی شد. همچنین در آن سال‌ها حمایت‌ها به صورت مستمر و دائم بود به مرور بسته‌های خدمتی به صورت زمان‌دار طراحی شد تا از وابستگی دائمی مددجویان به خدمات امداد جلوگیری شود. همچنین در ابتدا هدف از ارائه خدمات صرفا حمایت از خانواده و کمک به امرار معاش آنها بود به مرور سیاست توانمندسازی خانوار‌ها عملیاتی شد.
رهبر گفت: سهم ۲۰ درصدی در ایجاد اشتغال کشور در سال‌های اخیر، ایجاد بیش از ۱.۵ میلیون فرصت شغلی، خودکفایی و توانمندسازی بیش از ۷۰۰ هزار خانوار، ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به بیش از ۳.۷ میلیون نفر، اعطای حدود ۱.۱ میلیون نفر تسهیلات خودکفایی و اهدای بیش از ۲ میلیون و ۱۵۰ هزار فقره جهیزیه از دیگر خدمات کمیته امداد بوده است.

https://siasatrooz.ir/vdcgnu9q7ak9z74.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی