چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۸
کد مطلب : 113851
معاون برون مرزی صداوسیما:

سیاستگذاران بودجه ارزی رسانه ملی که مسبب قطع شبکه الکوثر شدند باید پاسخگو باشند

سیاستگذاران بودجه ارزی رسانه ملی که مسبب قطع شبکه الکوثر شدند باید پاسخگو باشند

پیمان جبلی معاون برون مرزی رسانه ملی در مراسم رونمایی از مستندهای «آخرین سرباز» و «شهر آرام» تولید گروه مستند شبکه پرس تی وی بر لزوم درک صحیح مسئولان مربوطه از ظرفیت، اهمیت و حساسیت رسانه های برون مرزی صداوسیما تاکید کرد و از دستگاه های تصمیم گیر درباره بودجه ارزی رسانه ملی که با تصمیمات غلط زمینه قطع شبکه برون مرزی الکوثر از ماهواره یوتلست، به دلیل انباشت بدهی را فراهم کردند، انتقاد کرد. معاون برون مرزی صداوسیما گفت: این جلسه در سخت‌ترین شرایط و دوره های حیات شبکه های برون مرزی رسانه ملی برگزار می شود و فشارهای روزافزون دشمنان و رقبا بر رسانه هاب برون مرزی جمهوری اسلامی از یک سو و کوته‌اندیشی یا سهل‌انگاری و یا بی‌تفاوتی و عدم درک صحیح برخی از دستگاه های تصمیم‌گیر و فهم ناقص آن ها از ظرفیت، اهمیت و حساسیت رسانه بین المللی از سویی دیگر، باعث شده که تا شبکه های برون مرزی کشور میان دو لبه قیچی تحت فشار قرار بگیرند.
وی ادامه داد: متاسفانه در این ایام و سال های اخیر این فشار مضاعف شده است به گونه ای که در آستانه روز جهانی قدس، شاهد یک اتفاق تلخ هستیم و یکی از محبوب‌ترین شبکه های برون مرزی صداوسیما در جهان عرب که شبکه الکوثر است، روی اصلی‌ترین ماهواره پخش این شبکه یعی ماهواره یوتل‌ست که کل منطقه خاورمیانه و شمال افریقا را پوشش می دهد، قطع شد.
جبلی گفت: این تنوع شرکت‌کننده از کشورهای مختلف جهان نشان دهنده عمق نفوذ شبکه الکوثر است و امیدواریم این مشکل رفع شود و درک درستی از جایگاه رسانه برون مرزی به عنوان یکی از پرچمداران جبهه رسانه ای انقلاب اسلامی در مواجهه با جنگ نرم دشمنان در ذهن مسئولین مربوطه ایجاد شود. پیمان جبلی، معاون برون مرزی در خصوص دو مستند «آخرین سرباز» و «شهر آرام» گفت: ما در این مراسم با دو مستند کاملا متفاوت روبه‌رو بودیم. در مستند «آخرین سرباز» اوج خشونت مجموعه ای از انسان ها را شاهد بودیم و در مستند «شهر آرام» زیباترین و لطیف‌ترین احساس ها را می بینیم که با صحنه هایی از همدلی، نوع‌دوستی، کمک و بشردوستی همراه شده است.
جبلی در رابطه با مستند «آخرین سرباز» گفت: این کار نشان می دهد که پروژه داعش بیش از آنکه یک پروژه نظامی و امنیتی باشد، یک پروژه جنگ نرم و رسانه ای است. درواقع، تمامی این صحنه هایی که داعش در نهایت وحشی‌گری و بی‌رحمی ایجاد کرده، ابزار و وسیله‌ای برای یک جنگ رسانه‌ای و تشکیل تصویری رسانه‌ای در ذهن مخاطب مسلمان و غیرمسلمان است. وی در خصوص مستند «شهر آرام» نیز که به موضوع شیوع کرونا در ایران و اقداماتی که برای مقابله با این ویروس در کشور پرداخته، عنوان کرد: با شیوع کرونا، شاهد تصاویر و لحظات نابی در کشور بودیم که نظیر آن را تنها در دوران دفاع مقدس دیده بودیم. اتفاقاتی که در این ایام رخ داد، یک پدیده و نقطه عطف در تاریخ کشور ما بود و بر همین اساس، تصمیم گرفته شد تا این کار تولید و به تصویر کشیده شود.

https://siasatrooz.ir/vdcgnw9qqak9q74.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی