پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۱
کد مطلب : 102240
صفارهرندی:

آتش به اختیاری نباید تعطیل شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: وقتی که آتش به اختیار شدید، نباید منتظر بودجه دولت باشید.
محمدحسین صفارهرندی در نشست فرهنگی با پیروان ولایت اظهار کرد: بین معتقدان به یک سری ارزش‌های مبنایی، پیش از انقلاب فاصله فراوانی با دولت وجود داشت و بیخ گوش دولت رسمی یک دولت غیررسمی‌ ایجاد کرده بودیم.
وی افزود: در این دولت رسمی که خارج از منظومه حکومتی بود، وجوه مختلفی وجود داشت و هیچ‌ کدام از ما در ساز و کارهای سیاسی دولت دخالت نمی‌کردیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هیچ نسبت سیاسی بین ما و حکومت وجود نداشت، تصریح کرد: در آن زمان سامانه‌هایی مثل مساجد وجود داشت که به ما هویت‌بخشی می‌کرد و جدا از حکومت برخی شبکه‌های خیریه‌ محور که بیشتر توسط نیروهای مذهبی و متدین اداره می‌شد، ایجاد شدند. وی خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب برای ما که آرزوی تشکیل دولت کریمه را در دل داشتیم، اقدام به کارهای تأسیساتی مثل کمیته امداد کردیم که وظیفه رسیدگی به مستمندان را داشت و خیال ما از جانب برخی مسائل راحت شد.
صفارهرندی عنوان کرد: امروزه نیز عده‌ای که خود را از دل حکومت نمی‌بینند، تشکلات غیررسمی راه‌اندازی کردند و حضوری را دارند که با اهداف حکومت در تضاد است. وی خاطرنشان کرد: این تشکلات که امروزه ایجاد شده‌اند به راحتی در فضای مجازی عضوگیری می‌کنند.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: مباحث فرهنگی پیشینیان ما در مجامعی از جنس مسجد و حسینیه در سبد مصارف روزانه زندگی مؤمنان قرار داشت اما برخی از مؤمنان امروزه به این مجامع نمی‌روند و نیازی به جمع شدن دور یکدیگر نمی‌بینند.وی ادامه داد: امروز این افراد به عنوان مثال از رادیو دعای کمیل می‌شنوند و این امر به نوعی رسمی شدن برای برخی تفکرات تبدیل شده است.
صفارهرندی تصریح کرد: جناح‌های سیاسی امروز همگی درون انقلاب بوده و معتقد به ارزش‌های اسلامی هستند اما یک غیری در حال تعریف شدن است که خارج از این منظومه است که هم به حمایت سازمانی تشکیلاتی نیاز داشته و هم ایده و فرموده‌های تجربه‌ شده را منتقل می‌کنند. وی یادآور شد: امروز خیریه‌هایی داریم که جناح‌های دنیایی به آنها خط می‌دهند و آدم‌هایی را ترویج و در فضای اجتماعی بزرگ می‌کنند که حکومت غیررسمی نمی‌تواند آن را جدا کند.
وی با اشاره به مفهوم آتش‌ به اختیار تصریح کرد: مفهوم آتش به اختیار که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به آن تأکید فراوان دارند، این است که برخی کارهای تعطیل شده در محیط‌های اجتماعی فعال شود و برای تحقق آن نباید منتظر بودجه‌های دولتی و حمایت سازمان‌های مرتبط باشیم. وی تأکید کرد: وقتی که آتش به اختیار شدید، نباید منتظر بودجه دولت باشید، چراکه خود به خود این بودجه چه از جانب مردم یا از جانب غیر می‌رسد و این در حالی است که نباید به دلیل تفکرات منحرف برخی افراد یا به دلیل نبود اعتبار این امر تعطیل شود.

https://siasatrooz.ir/vdcgtx9qzak9zx4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی