جمعه ۲ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۳
کد مطلب : 96994
حالت فوق‌العاده و سرکوب مخالفان نژادی پرستی در کارولینای آمریکا ادامه دارد

جان دادن شارلوت زیر چکمه‌ نظامیان

جان دادن شارلوت زیر چکمه‌ نظامیان

کارولینای شمالی آمریکا این روزها صحنه اعتراض‌های مردمی به نژادپرستی حاکم بر ساختار کشورشان و البته سرکوب این اعتراض‌ها توسط نیروهای امنیتی و پلیس است که فضایی خونین را بر این منطقه حاکم ساخته است.
سازمان ملل متحد این روزها در حالی مراسم هفتاد و یکمین سالگرد تاسیس خود را برگزار می‌کند که مقابله با نقش حقوق بشر و حمایت از حقوق افراد از محورهای اصلی آن باید باشد. در منشور سازمان ملل و به تبعه آن در اعلامیه حقوق بشر و اساسنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل رعایت حقوق اقلیت‌های نژادی و مقابله با تبعیض نژادی یک اصل مهم و اساسی عنوان شده است.
جالب توجه آنکه کشورهای غربی مدعی حقوق بشر نیز از اهداف جهانی خود را مقابله با تبعیض نژادی و دینی عنوان کرده و حتی به پرونده سازی علیه کشورها می‌پردازند. این ادعا تا بدان‌جا است که اخیر جان کری وزیر خارجه آمریکا انتقال اعضا گروهک تروریستی منافقین از عراق به آلبانی را یک موفقیت دیپلماتیک در راه آزادی بشریت و دموکراسی عنوان می‌کند. حلقه تکمیلی این ادعاها حمایت از گروه‌ها و فرقه‌های انحرافی همچون بهائیت است.
این ادعاها در حالی سر داده می‌شود و حتی آمریکا با ادعای حمایت از بشریت به اشغال افغانستان و عراق پرداخته که گویی دو قشر در این معادلات هرگز جایگاه و اهمیتی ندارند. یکی سیاه پوستان و دیگری مسلمانان . در هر جای جهان که این دو قشر حقوقشان نادیده و حتی جانشان گرفته شود واژه‌ای به نام حقوق بشر معنا ندارد. نمود عینی این امر را در تحولات این روزهای آمریکا می‌توان مشاهده کرد. در حالی سران آمریکا در سازمان ملل ادعای حمایت از بشریت سر می‌دهند که در منطقه‌ای همچون کارولینای شمالی سیاه پوستان بدون هیچ توجیهی و صرفا به دلیل رنگ پوستشان توسط پلیس به قتل می‌رسند. روندی که البته صرفا مربوط به این منطقه نیست و در سراسر آمریکا سیاه پوستان به جرم رنگ پوستشان توسط پلیس کشته و هیچ دستگاه قضایی و سیاسی نیز اقدامی برای مقابله با آن صورت نمی‌دهد.
همزمان با برقراری حالت فوق‌العاده که کارولینای شمالی را در وضعیت حکومت نظامی قرار داده، نیروی پلیس امریکا بار دیگر در رویارویی با تظاهرات‌ ضد نژادپرستی در شهر شارلوت در جنوب این کشور از گاز اشک‌آور استفاده کرد.
این روزها در حالی سران آمریکا در سازمان ملل ادعاهای حقوق بشری سر می‌دهند که در داخل این کشور سرکوب گسترده مردم به جرم سیاه بودن و حتی اعتراض به کشتار سیاه پوستان موج می‌زند که نمود آن را در منطقه کارولینای شمالی می‌توان مشاهده کرد. در سومین شب متوالی در شارلوت در کارولینای شمالی علیه تیراندازی مرگبار پلیس به یک مرد سیاه‌پوست تظاهرات برپا کردند.معترضان در ادامۀ تظاهرات جنبش «جان سیاه‌پوستان اهمیت دارد» با تیراندازی افسران مسلح نیروی پلیس امریکا مواجه شدند.
نیروی پلیس امریکا در تلاش برای جلوگیری از معترضان که یک بزرگراه را در شهر شارلوت مسدود کرده بودند، از گلوله پلاستیکی و شلیک گاز اشک‌آور استفاده کرد.معترضان با تظاهرات و راه‌‎پیمایی در امریکا، خشونت مرگبار پلیس علیه کیت لامونت اسکات را محکوم کردند.
کیت لامونت اسکات، سیاه‌پوست ۴۳ سالۀ امریکایی، سه شنبه شب در اثر تیراندازی نیروی پلیس امریکا کشته شد.مرگ اسکات، بار دیگر خشم و اعتراض فعالان جنبش «جان سیاه‌پوستان اهمیت دارد» را برانگیخته و تظاهرات و اعتراضاتی را رقم زده است. این اعتراضات با دخالت و رویارویی نیروی پلیس به خشونت و درگیری کشیده شده است. فعالان ضد نژادپرستی در حالی بار دیگر در شارلوت تظاهرات برپا کردند که پیش از آن مقامات این شهر از شامگاه پنج‌شنبه قانون منع آمد و رفت اعلام کرده بودند.
معترضان با بی‌اعتنایی به این تصمیم، به تظاهرات خود علیه خشونت نژادپرستانۀ پلیس امریکا در برخورد با سیاه‌پوستان ادامه دادند و مسیر یک بزرگراه اصلی را مسدود کردند.تظاهرات‌کنندگان همچنین در حالی که نوشته‌هایی را در دست داشتند، به سمت مقر نیروی پلیس شهر راه‌پیمایی کردند و در اعتراض به نابرابری و عدم عدالت شعار «عدالت و صلح وجود ندارد» سردادند.این در حالی است که کارولینای شمالی اخیرا قانونی را تصویب کرده است که بر مبنای آن انتشار عمومی تصاویر ویدئویی نیروی پلیس که از دوربین‌های شخصی و دوربین‌های خودرو گرفته شده باشد، به جز موارد جزئی، ممنوع است.مرگ اسکات در حالی روی داد که خشم و نارضایتی عمومی از نیروی پلیس امریکا به علت قتل غیرقابل‌توجیهِ امریکایی‌هایِ آفریقایی‌تبار در چند ماه اخیر افزایش یافته است. وضعیت بحرانی جاری بر آمریکا به همین جا ختم نمی‌شود و این روزها مردم از وضعیت سرمایه‌دارانه و غیر مردمی حاکم بر انتخابات کشورشان نیز شاکی هستند. نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد بیشتر رأی‌دهندگان امریکا از رقابت نامزدهای احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور «مأیوس» و «منزجر» شده‌اند.
نتایج نظرسنجی موسسۀ پیو حاکیست ۵۷ درصد رأی‌دهندگان امریکا از هیلاری کلینتون، نامزد حزب دموکرات و دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه، مأیوس شده‌اند.براساس این نظرسنجی، ۵۵ درصد امریکایی‌ها از رقابت انتخاباتی این دو بیزارند و ۴۳ درصد نیز از رقابت کلینتون و ترامپ به وحشت افتاده‌اند.موسسۀ پیو ادامه داد تنها ۱۰ درصد از واجدین شرایط از رقابت‌های انتخاباتی این دو هیجان‌زده هستند.بنا بر نتایج نظرسنجی پیو، ۱۵ درصد از مردم نسبت به این نامزدها خوشبین و ۳۱ درصد نیز به نامزدهای این دو حزب علاقمند هستند. وضعیت بحرانی حقوق بشر در آمریکا نیز بعد دیگر حقایق جاری در این کشور است چنانکه از زمان حملات سن برناردینو ، که به نام گروه تکفیری- صهیونیستی داعش انجام شد، مسلمانان آمریکا بیش از پیش هدف حملات بوده‌اند.مرکز مطالعات تنفر و افراط گرایی اعلام کرد آمارها وحشتناک است، جرایم مربوط به تنفر مذهبی علیه مسلمانان در آمریکا بین سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ حدود ۸۰ درصد افزایش یافته است.بر اساس مطالعه‌ای که اطلاعات جمع‌آوری شده در ۲۰ ایالت آمریکا را تحلیل می‌کند، در سال ۲۰۱۵ ، ۱۹۶ جرایم مربوط به تنفر مذهبی ثبت شده است در حالی که در سال پیش از آن تعداد این موارد ۱۱۰ مورد بوده است.

https://siasatrooz.ir/vdcgty9y.ak93y4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی