پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۵۴
کد مطلب : 88713
نگاهي بر شكست سنگين صهيونيست‌ها در برابر فلسطيني‌ها

پيروزي غزه در جنگ اراده‌ها

پيروزي غزه در جنگ اراده‌ها

در شرايطي كه گروه‌هاي فلسطيني با محور فتح و حماس براي تشيكل دولت وحدت ملي به توافق رسيده بودند و مذاكرات سازش به عنوان حربه سلطه‌گرايانه رژيم صهيونيستي از سوي فلسطيني‌ها مردود اعلام شده بود، زنده زنده سوزاندن جوان فلسطيني‌ به دست صهيونيست‌ها به بهانه مفقود شدن سه شهرك نشين صهيونيست -كه البته هرگز ماهيت واقعي آنها بر ملا نگرديد- و آغاز انتفاضه رمضان در كرانه باختري و قدس، به ناگاه رژيم اشغالگر قدس حملات هوايي، دريايي و زميني گسترده‌اي را عليه غزه آغاز كرد.
۱۶ تير ماه جنگي نابرابر آغاز شد كه هدف آن را نابودي و كشتار تمام فلسطينيان و تغيير ژئوپلتيك فلسطين و منطقه تشكيل مي‌داد. نتانياهو نخست وزير صهيونيست‌ها كه به دنبال بازگرداندن اعتماد امنيتي در ميان شهرك نيشنان و معرفي خود به عنوان ناجي ادامه حيات رژيم جعلي صهيونيستي بود امكانات گسترده‌تري از جنگ‌هاي ۳۳ روزه لبنان و ۲۲ روزه و ۸ روزه غزه را براي نابودي غزه و به زانو درآوردن مقاومت به كار گرفت. استفاده از بمب‌هاي فسفري و انواع جديدي از سلاح‌هاي كشتار جمعي كه بارزسان سازمان ملل و آنرو رسما به آن اذعان كرده‌اند و از آن مهمتر به كارگيري سيستم موشكي گنبد آهنين براي مقابله با پاسخ‌هاي موشكي مقاومت با ميلياردها دلار هزينه تنها بخش‌هاي كوچكي از تسليحات جنگي صهيونيست‌ها تشكيل مي‌داد.

ابعاد جنايات صهيونيست‌ها
دکتر «اشرف القدره» سخنگوي وزارت بهداشت غزه پس از اعلام آتش بس ۷۲ ساعته اعلام کرد، طي ۲۹ روز مقاومت غزه، در تجاوزات رژيم صهيونيستي عليه مردم بي دفاع نوار غزه، ۱۸۷۵ فلسطيني شهيد شده‌اند که از اين تعداد ۴۳۰ نفر کودک، ۲۴۳ نفر زن و ۷۹ نفر نيز سالخورده هستند. بر‌اساس اين گزارش، تعداد زخمي‌ها طي ۲۹ روز جنگ نيز به ۹۵۶۷ نفر از جمله ۲۸۷۸ کودک، ۱۸۵۴ زن و ۳۷۴ سالخورده رسيد.
جنگ غزه در حالي يك ماهه گرديد كه براساس گزارش سازمان ملل ۸۴ درصد قربانيان جنگ در غزه غيرنظامي هستند و ۱۶ درصد آنها نظامي هستند. براساس اين گزارش، يک چهارم مردم غزه بعد از حملات اسرائيل آواره شده‌اند و تقريبا همه مردم اين منطقه دسترسي کمي به آب سالم دارند. نكته قابل توجه آنكه اين گزارش همچنين نشان مي‌دهد که ۹۴ درصد تلفات اسرائيلي‌ها در اين جنگ نظامي هستند. همچنين کميسيونر عالي حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام کرد: قرائن بسياري وجود دارد که نشان مي‌دهد اسرائيل در جريان حملات خود به غزه مرتکب جنايت جنگي شده است.
در باب ددمنشي و خوي جنايتكارانه صهيونيست‌ها همان بس كه روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف نوشت، حمله به مدرسه سازمان ملل در غزه توسط اسرائیل در شرایطی صورت گرفت که کودکان در این مدرسه برای دریافت شکلات صف کشیده بودند.

موازنه وحشت به نفع فلسطين
پايگاه خبري بانوراما الشرق الأوسط گزارش داد، طبق اطلاعات فاش شده، ميزان خسارت رژيم صهيونيست، از کشته شدن ۴۹۷ سرباز اسرائيلي و مجروح شدن ۸۹۷ تن ديگر علاوه بر ۳۶۲ افسر مجروح، حکايت دارد. طبق اين اطلاعات ۲۷۰ تن از مزدوران خارجي نيز که در صفوف ارتش رژيم صهيونيستي نيز در حال جنگ بودند کشته و ۶۲۰ تن ديگر هم مجروح شده‌اند. اين اطلاعات همچنين نشان دادند که ۳۱۱ سرباز اسرائيلي نيز از ترس جنگ اقدام به خودکشي و تيراندازي به خود کرده‌اند.
در ادامه افشاي ناتواني صهيونيست‌ها تلويزيون رژيم صهيونيستي اعلام کرد که سناريوي اشغال غزه به ۵ سال زمان نياز دارد و هزينه‌اي بالغ بر ۱۵ ميليارد شِکل به همراه دارد.
نكته قابل توجه آنكه به رغم ميلياردها دلار هزينه براي ايجاد و تقويت گنبد آهنين ارتش رژيم صهيونيستي در بيانيه‌اي اعلام کرد که سامانه گنبد آهنين اين رژيم از ميان ۳۲۴۵ راکتي که از نوار غزه به اراضي اشغالي شليک شد، تنها ۵۵۸ راکت را خنثي کرده است. جالب توجه آنكه در خلال جنگ آمريكا ۲۲۵ ميليون دلار بودجه فوري براي تقويت گنبد آهنين اختصاص داد كه نشانگر اوج تزلزل رژيم صهيونيستي در برابر مقاومت است.
در حوزه دروني اراضي اشغالي نيز موازنه وحشت به نفع فلسطين بوده است چنانكه شبکه المیادین در گزارشی از وضعیت شهرک نشینان در مناطق جنوبی فلسطین اشغالی و در نزدیک مرزهای غزه تاکید کرد که شهرک نشینان با رد وعده‌های مقامات تل‌آویو برای بازگشت به منازلشان، از ترس تونل‌ها و موشک‌های مقاومت منازل مسکونی در این مناطق را تخلیه کرده‌اند. وحشت شهرک نشین‌ها از مقاومت تنها به مناطق جنوبی فلسطین اشغالی محدود نیست و ۳۳ درصد از اسرائیلی‌ها از وحشت موشک‌های مقاومت نمی‌توانند بخوابند.

مولفه‌هاي قدرت مقاومت
اگر بخواهيم پيروزي مقاومت در برابر ارتش صهيونيستي را ريشه يابي نماييم مي‌توان چند مولفه مهم را در آن مطرح نمود.
هر چند كه توان موشكي و نظامي از مولفه‌هاي مهم در جنگ مي باشند اما جنگ غزه نشان داد كه اين مولفه در مرحله بعد از نگاه ايماني و اعتقادي قرار دارد. ارتش صهيونيستي از نظر تسليحات و تجهيزات بسيار بالاتر از مقاومت بود اما روحيه ايماني و آرماني فلسطيني‌ها در نهايت برتري خود را بر ارتش تا دندان مسلح به اثبات رساند. زماني كه مردان مقاومت براي شهادت و دفاع از سرزمينشان لحظه شماري مي كردند در طرف مقابل نظاميان صهيونيست براي فرار از ميدان نبرد اقدام به خودزني مي‌كردند چنانكه آمارها نشان مي‌دهد ۳۰۰ نظامي صهيونيست براي فرار از رويارويي از مقاومت به خودزني اقدام نموده‌اند.
نكته مهم رشادت‌هاي ساكنان غزه از زن و مردم و كودك است كه جان خويش را فداي دفاع از مقاومت كردند پشتوانه‌اي كه صهيونيست‌ها از آن بي بهره بودند چنانكه آمارها نشان مي دهد بيش ۴ ميليون صهيونيست در پناهگاه‌ها به سر برده حال آنكه ساكنان غزه هرگز حاضر به خروج از خانه‌هاي خود نشده و در كنار مقاومت ماندند.

سران عرب و تكرار شكست‌هاي تاريخي
رسوايي شكست در جنگ‌ با صهيونيست ها در حالي بر پيشاني سران كشورهاي عربي منطقه نقش بسته كه گويي آنها براي پاك كردن اين رسوايي هيچ انگيزه‌اي ندارند و هر روز بر ابعاد آن نيز مي‌افزايند. سكوت و حتي همراهي با صهيونيست ها عليه فلسطين مانند خوره‌اي گرديده كه هر روز بيشتر وجود ارتجاع عربي را مي‌گيرد. در طول جنگ ۲۹ روزه غزه نيز بار ديگر اين امر تكرار گرديد چنانكه سكوت و رفتارهاي سوال برانگيز سران عرب موجب سوء اسفتاده صهيونيست‌ها قرار گرفت. پایگاه صهیونیستی روتر در خبری به نقل از منابع عربی اعلام کرد که برای انتقال تجهیزات نظامی آمریکا به اسرائیل یک پل هوایی میان قطر و فلسطین اشغالی ایجاد شده است.
عربستان نيز به عنوان تاكيد كننده تسليحات براي صهيونيست‌ها معرفي گرديده است. جالب توجه آنكه ملك عبدالله پادشاه عربستان نيز پس از گذشت ۲۵ روز از كشتار غزه با صدور بيانيه‌اي صرفا از سكوت جهاني در قبال جنگ ابراز تاسف كرده بود. برخ منابع خبري اعلام كردند عربستان يك محموله كفن براي غزه ارسال كرده است!!
السیسی رئيس جمهور مصر به رغم توانايي در حمايت از غزه همچون مبارك در كنار صهيونيست‌ها قرار گرفت و به همین دلیل رسانه‌های مصر که کاملا تحت نظر و کنترل رژیم حاکم این کشور هستند، با شیطنت درباره حماس موضع گیری می کنند، و این جنبش را یکی از دشمنان مصر می‌نامند. تا کنون به جز چند مورد اندک، اجازه داده نشده است که کمکها از طریق گذرگاه رفتح به غزه انتقال یابد. تونل های حماس را نیز فقط ارتش اسرائیل منهدم نکرده است ، بلکه ارتش مصر با تلاش بسیار زیاد اخیرا اعلام کرده است که ۱۳ تونل دیگر را هم منهدم کرده است. اردن نيز وضعيتي مشابه داشته و گامي براي كمك به غزه بر نداشته چنانكه به رغم اعتراض‌هاي مردمي، پادشاه اين كشور از اخراج سفير صهيونيست‌ها نيز خودداري كرد در حالي كه كشورهاي آمريكاي لاتين در حمايت از فلسطين روابط خود با صهيونيست ها را قطع كردند.

ايستادگي مقاومت بر مواضع خويش
جنگ ۲۹ روزه غزه در حالي در مسير آتش‌بس و عرصه سياسي سوق يافته و مقامات كشورهاي متعددي راهي مصر گرديدند تا طرح آتش‌بس بلند‌مدت را بررسي كنند كه پيروزي‌هاي مقاومت در نظامي مي‌رود تا دستاوردهاي سياسي نيز براي غزه به همراه داشته باشد. گروه‌هاي فلسطيني بر عدم كوتاه آمدن در برابر اصول مقاومت تاكيد كرده‌اند. مقاومتي كه موجب تنشهاي گسترده در ميان طرف صهيونيستي شده است چنانكه روزنامه «معاريو» از بروز اختلافاتي ميان وزراي کابينه رژيم صهيونيستي پيرامون نظارت تشکيلات خودگردان بر گذرگاه رفح و ارائه تسهيلات به مقاومت در اين مورد خبر داد.
در عرصه جهاني نيز شرايط مطلوبي براي صهيونيست‌ها وجود ندارد و در كنار اعتراض‌هاي گسترده مردمي، در ميان حاميان اين رژيم نيز شكاف‌هاي آشكاري ايجاد شده بگونه‌اي كه روزنامه هاآرتص، چاپ فلسطين اشغالي نوشت نتايج برخي نظرسنجي‌هاي اخير نشان مي‌دهد ميان کنگره و جوانان آمريکا بر سر حمايت از اسرائيل شکاف فزاينده‌اي شکل گرفته است. نظرسنجي گالوپ در روزهاي ۲۲ و ۲۳ ژوئيه، دو هفته پس از شروع جنگ، نشان داد بزرگترهاي آمريکايي بيش از جوان‌ترها اقدامات اسرائيل را موجه مي‌دانند: ۵۵ درصد افراد بالاي ۶۵ سال؛ ۵۳ درصد از افراد بين ۵۰ تا ۶۴ سال؛ ۳۶ درصد از افراد ۳۰ تا ۴۹ سال؛ و فقط ۲۵ درصد افراد بين ۱۸ تا ۲۹ سال. همچنين فقط ۳۱ درصد از دموکرات‌ها گفتند اقدامات اسرائيل موجه است؛ ۴۹ درصد گفتند اين اقدامات قابل توجيه نيست. در نظرسنجي پيو از ۲۴ تا ۲۷ ژوئيه ، ۲۹ درصد از افراد بين ۱۸ تا ۲۹ سال گفتند اسرائيل در اين جنگ مقصرتر است و ۲۱ درصد نيز حماس را مقصر دانستند.
به رغم حمايت‌هاي قاطع كامرون نخست‌وزير انگليس از صهيونيست‌ها، نمايندگان پارلمان انگليس، در گزارشي از دولت اين کشور خواستند فشارها عليه رژيم صهيونيستي براي کاهش محاصره غزه را افزايش دهد. از سوي ديگر معاون نخست‌وزير انگليس اعلام کرد که رژيم صهيونيستي در درگيري‌هاي غزه، از حدود خود پافراتر گذاشته است و خواستار تعليق مجوز صادرات سلاح به تل‌آويو شد.
در اين ميان در اقدامي تبليغاتي براي جبران شكست‌هاي نظامي در حوزه نظامي سخنگوي نخست‌وزير رژيم صهيونيستي تصريح کرد که اين رژيم تنها در صورت خلع سلاح مقاومت فلسطين با بازسازي مجدد نوار غزه موافقت مي‌کند.
همچنين كري وزير خارجه آمريکا، در مصاحبه با شبکه «بي‌بي‌سي» اعلام کرد که آتش‌بسي که هم‌اکنون در غزه برقرار شده است بايد به مذاکرات گسترده‌‌تري با تمرکز بر راه‌حل دو دولت و خلع سلاح حماس منتهي شود. صهيونيستها و حاميانشان در حالي اين مسائل را مطرح مي‌كردند در نهايت چنان با شكست مواجه شدند كه براي فرار از معركه و نيز كسب حداقل امتياز به اجرايي شدن توافقنامه اسلوکه در سال ۱۹۹۳ میان «یاسر عرفات» رهبر سازمان آزادی بخش فلسطین و «اسحاق رابین» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در واشنگتن امضا شد، بسنده كردند.
پایگاه صهیونیستی «دبکا» نوشت، هیئت اسرائیلی که به ریاست «یورام کوهین» رئیس «شاباک» برای مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه به قاهره رفته‌اند شرط اساسی اول خود را اتخاذ ترتیبات نظامی حماس بر اساس توافقنامه «اسلو» اعلام كردند یعنی اینکه گروههای فلسطینی فقط از سلاح سبک در غزه و کرانه باختری برخوردار باشند و شرط اساسی دوم این است که عملیات ارتش اسرائیل علیه تونل‌های حماس ادامه یابد . شرط اول به منزله درخواست رژیم صهیونیستی مبنی بر خلع سلاح مقاومت است.
دبکا در ادامه افزود که حماس با این شروط موافقت نکرده و حتی حاضر به گفت وگو درباره آن نشده است و گروهی از حماس پس از شنیدن این شروط تهدید کرده‌اند به غزه بازمی‌گردند.
گروه‌هاي فلسطيني با تكيه بر مطالبه مردمي تاكيد دارند كه از اصول خود عقب نشيني نكرده و مقاومت را محور اصلي برنامه‌هاي خود دارند. نگاه فراگير و همه جانبه مقاومت به مسئله فلسطين و حقوق فلسطيني‌ها زماني آشكارتر كه در بندهاي شروط مقاومت براي آتش بس هم به مسائل غزه و هم به مسائل كرانه باختري توجه شده است چنانكه در كنار مسائلي همچون توقف کامل جنگ و خروج فوری ارتش رژیم صهیونیستی از غزه، آزادی صید در آب‌های بین‌المللی تا فاصله ۱۲ مایل مسائلي همچون پایبندی اسرائیل به اجرای کامل توافق تبادل اسرا موسوم به توافق «شالیط» و آزادی اسرایی که اخیرا پس از آزادی بازداشت شدند، تعهد اسرائیل به اجرای مرحله چهارم توافق آزادی‌ اسرایی که اسرائیل با تشکیلات خودگردان بر سر آن توافق کرده بود، توقف تجاوزات مکرر شهرک‌نشینان در‌پی اتفاقات ۱۱ ژوئن در کرانه باختری نيز مطرح گرديده كه محور آن را تحولات كرانه باختري و قدس تشكيل مي‌دهد.

نتيجه گيري
در جمع بندي كلي از آنچه ذكر شد مي‌توان گفت كه جنگ غزه بارديگر اين امر را به اثبات رساند كه مقاومت تنها گزينه‌اي است كه ملت فلسطين را به آرمان‌هاي خود خواهد رساند و اگر جهان اسلام به دنبال كمك به فلسطين است بايد در تقويت نظامي مقاومت در كرانه باختري و غزه فعال‌تر گردد. آنچه صهيونيست‌ها و غرب به دنبال آن مي باشند استفاده از حربه‌ها سياسي با محوريت آتش بس براي خلع سلاح مقاومت به بهانه بازسازي غزه است حال آْنكه تاريخ تحولات كرانه باختري نشان مي‌دهد كه با خلع سلاح نه تنها آرامشي براي فلسطيني‌ها ايجاد نخواهد شد بلكه حملات صهيونيست‌ها تشديد مي‌گردد. بر اين اساس از يك سو وحدت دروني فلسطيني‌ها ميان غزه و كرانه باختري بايد گسترده‌تر گردد و از سوي ديگر بايد در مجامع جهاني پرونده صهيونيست‌ها به عنوان جنايتكار جنگي بازگشايي گردد تا با حمايت ملت‌ها و دولتهاي آزادي خواه مجازات اين رژيم عملي گردد چنانكه منابع خبري فاش كردند همچون جنگ ۸ روزه غزه، صهيونيست‌ها سراسيمه به دنبال سانسورهاي شديد خبري و حملات سايبري براي پاكسازي اخبار و گزارش‌هاي منتشره از جناياتشان در غزه هستند تا بخش‌هاي مهمي از اسناد جنگ ۲۹ روز را كه در محافل رسانه‌اي جهان فاش گرديده حذف نمايند تا از محاكمه و مجازات خود در دادگاه‌هاي بين المللي جلوگيري و پرونده سياه خود را نزد افكار عمومي جهان پاك نمايند.

مولف : قاسم غفوري
https://siasatrooz.ir/vdcgwu97.ak97q4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی