?>?> رژيم صهيونيستي در مسير نابودي | سیاست روز
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۶
کد مطلب : 92862

رژيم صهيونيستي در مسير نابودي

امام‌خمینی(ره) بر اساس آموزه‌های اسلامی و احادیث شریف و تجربیات ارزشمند خود در عرصه‌های انقلاب اسلامی در زمینه...

امام‌خمینی(ره) بر اساس آموزه‌های اسلامی و احادیث شریف و تجربیات ارزشمند خود در عرصه‌های انقلاب اسلامی در زمینه مبارزات مردمی، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس نام‌گذاری کرد تا نمادی برای بیداری و خیزش اسلامی و نجات قدس و فلسطین گردد. با کمال مسرت و خوشبختی امروزه می‌توان مشاهده کرد که در پرتو تدبیر الهی امام(ره)، امت اسلامی و آزادی خواهان عالم به حمایت از آرمان فلسطین و در مقابل صهیونیسم بین‌الملل قیام کرده‌اند و روز قدس وجدان‌های خفته را بیدار کرده است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی همچون امام ‌خمینی(ره) همواره بر اهمیت دفاع از فلسطین و پاسداشت روز جهانی قدس تأکید داشته و دارند. به مناسبت روز جهانی قدس، نکاتی را در خصوص رژیم اشغالگرقدس در ذیل مرورمی نماییم:
۱- ۶۷ سال پیش اشغالگران صهیونیست در روزی که فلسطینیان آن را «یوم النکبه» می‌خوانند؛ پس از یورش به ۷۷۴ روستا و شهر در سرزمین فلسطین و کشتار ۱۵ هزار غیرنظامی مسلمان و مسیحی، بازماندگان را به کرانه باختری رود اردن، باریکه غزه و کشورهای همسایه مانند سوریه، اردن و لبنان تبعید کردند.بر پایه آخرین آماری که مرکز اطلاع رسانی فلسطین بیست و سوم اردیبهشت سال جاری ارایه کرده است اکنون ۶ میلیون و یکصد هزار تن در فلسطین اشغالی ساکن و به همین اندازه بیرون از سرزمین مادری آواره‌اند. از این شمار، فقط پنج میلیون و ۴۹ هزار تن در آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) پرونده دارند.البته آوارگی فلسطینیان پیامد شکل‌گیری نخستین هسته‌های صهیونیسم در سال ۱۲۷۶ خورشیدی در شهر «بال» سوییس و واگذاری قیمومیت فلسطین به بریتانیا و سپس صدور اعلامیه «بالفور» از سوی وزیر امورخارجه وقت انگلیس در سال ۱۲۹۶ خورشیدی بود. سرانجام سازمان ملل متحد در سال ۱۳۲۶ خورشیدی با قطعنامه ۱۸۱، فلسطین را به ۲ بخش صهیونیست نشین و عرب نشین تقسیم کرد.یک سال پس از آن بود که اشغالگران صهیونیسم که مهر تایید بر اشغالگری خود را نشانه‌ای از پشتیبانی کامل غرب می‌دانستند برای تحقق رویای دیرینه «صهیونیسم از نیل تا فرات» فصل تازه‌ای از کشتار و خشونت و اشغال را آغاز کردند؛ به گونه‌ای که فقط نزدیک به ۱۶۰ هزار فلسطینی عرب تبار در بخش‌های اشغال شده باقی ماندند.
۲- وضعیت اسرائیل چه در زمینه داخلی و چه منطقه‌ای و بین‌المللی، وضعیت هشدار و اورژانسی است. گزارش محرمانه وزارت خارجه اسرائیل به قلم گیلعاد کوهن (معاون وزارت) که سال گذشته توسط یدیعوت آحارونوت فاش شد، خاطرنشان می‌کند اسرائیل در سال ۲۰۱۵ به استقبال انزوای بیشتر جهانی در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی و دانشگاهی حتی از جانب کشورهای اروپایی می‌رود . بیش ازاین آویگدور لیبرمن وزیر خارجه در جمع سفیران اسرائیل خاطرنشان کرده بود «غیر از ایران ، اروپا نیز در سال ۲۰۱۵ جزو چالش‌های مهم اسرائیل خواهد بود چرا که برخی پارلمان‌ها و دولت‌های اروپایی موضع‌گیری علیه اسرائیل را افزایش داده‌اند».
۲۱ اردیبهشت ۹۲ مئیر داگان رئیس سابق سرویس جاسوسی موساد به جروزالم‌پست گفت «اسرائیل بر لبه پرتگاه ایستاده است. ما نمی‌توانیم خود را اداره کنیم. اسرائیل به نقطه‌ای رسیده که نمی‌تواند خود را مدیریت کند. ما با پیشامدهای بدی در آینده مواجه می‌شویم». مشابه همین هشدار را شبتای شاویت رئیس اسبق موساد دوم تیر ۹۳ در روزنامه هاآرتص نوشت: «من آینده اسرائیل را تاریک و نگران‌ کننده می‌بینم. ما در درگیری با فلسطینی‌ها و تشکیل دولت یهودی و سرکوب آنها موفق عمل کردیم اما امروز واقعا نگران آینده پروژه صهیونیسم هستم زیرا از یک‌سو در برابر انبوه تهدیدهای حیاتی قرار داریم و از طرف دیگر با کوری دولت و فلج استراتژیک آن روبه‌رو هستیم. ما به آمریکا وابسته‌ایم اما روابط دو طرف به پایین‌ترین میزان رسیده است. اروپا که بزرگترین بازار ما بود، در حال خسته شدن از دست ماست و به سمت برخی تحریم‌ها تمایل دارد. روسیه به تدریج علیه ما شده و به دشمنان ما کمک می‌کند.»
۳- بنی گانتز رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح اسرائیل در تحلیلی که اواخر آذر سال۱۳۹۳از سوی «دیفنس نیوز» منتشر شد، هشدار داد «اسرائیل از زمین و آسمان و حتی زیرزمین با چالش‌های امنیتی همه‌جانبه مواجه است.» مشابه سخنان او را نتانیاهو اردیبهشت ۲ سال پیش در سالگرد تاسیس رژیم صهیونیستی عنوان کرد و گفت «خطرات بی‌سابقه‌ای در کمین موجودیت اسرائیل است، خطراتی به مراتب بزرگتر از جنگ‌هایی که از سال ۱۹۴۸ روبه‌رو بودیم.» بیداری اسلامی و شاخه عمیق‌تر و عملیاتی‌تر آن (مقاومت اسلامی) کابوس بزرگی بود که سراغ رژیم جعلی صهیونیستی رفته بود.
دان مریدور وزیر اطلاعات اسرائیل اواخر بهمن ۹۱ در گفت‌وگو با المانیتور تصریح کرد «بهار عربی و سرنگون شدن رژیم‌های عربی عامل تقویت محور ایران در منطقه با حضور سوریه و حزب‌الله است و اگر ایران به قدرت حاکم جهان اسلام تبدیل شود، جهان و نظم آن در قرن جدید دگرگون خواهد شد.» چند روز پس از وی آوی دیختر وزیر امنیت اسرائیل (رئیس اسبق شین‌بث) در مصاحبه با دیرکت ماتن گفت «من نمی‌دانم چه کسی بهار عربی را اختراع کرد چون بیشتر به زمستان بارانی شبیه است.
ارزیابی صهیونیست‌ها چنان‌که در مقاله مایکل اورن سفیر اسرائیل در آمریکا (روزنامه واشنگتن پست- ۴ خرداد ۹۲) دیده می‌شود، به هم خوردن نقشه خاورمیانه است. «ایران در حال به هم زدن نقشه قدیمی غرب آسيا است. نقشه‌ای که قدرت‌ها در قرن گذشته ترسیم ‌کردند در حال از بین رفتن است.» اسرائیل نقطه پرگار چنین نقشه‌ای بود اما اکنون دور تا دور خود را در محاصره نیروهایی می‌دید که کم یا زیاد مطالبه مردم‌سالاری، اسلام و مبارزه با آمریکا و اسرائیل را داشتند.
۴- در شرايط پر تلاطم كنوني و در دوراني كه تير قهر و تفرقه از منجنيق فلك، منطقه خاورميانه را هدف گرفته، دشمن به خوبي مي‌داند كه فلسطين ميزان الحراره غيرت و حميت و نقطه تمركز و محوري دنياي اسلام است. از اين رو با هدف گرفتن گستاخانه زنان و كودكان و غيرنظاميان و بي‌دفاعان فلسطيني كه سلاحي جز دعا و مظلوميتشان باقي نمانده، كار مقاومت در اين منطقه را يكسره كرده و بنيان حاميان عدالت و صلح را ريشه كن كند. فشارهاي ۶۷ساله براي شكستن قدرت و اقتدار و صلابت فلسطنیان به جايي نرسيده و دشمن زبون و وامانده از رويارويي مجاهدان و رزمندگان مقاومت اسلامي، بي‌توجه و بي‌خيال به نگراني جامعه جهاني به غيرنظاميان مي‌تازد. دنياي اسلام و آزادگان و رادمردان با مشاركت خود در مراسم روز قدس عملا نشان خواهند داد كه فلسطين رمز اتحاد مسلمانان است و علي رغم همه اختلافات در مورد حمايت از قدس و فلسطين درنگ نخواهند كرد.

جان كلام
تنها نیرویی که می‌تواند اسراییلی‌ها را در جای خود بنشاند و به احقاق حقوق خود نزدیک کند همان نیروی مردم فلسطین است. این‌ سال‌ها در فلسطین نشانه‌هايي از شروع یک انتفاضه جدید دیده می‌شود. از طرف دیگر اسراییل با مقاومت فلسطینی‌ها در غزه طی جنگ و مقاومت در این شهر و نیز مقاومت مردم فلسطین در کرانه غربی مواجه است که این‌همه موفقیت می‌تواند افسانه شکست‌ ناپذیری اسراییل را بشکند. امروز وحدت عمیق میان گروه‌های فلسطینی در قالب یک دولت یکپارچه، متحد و قدرتمند و همچنین ادامه مقاومت، راهکار مقابله با ظلم و زیاده‌خواهی رژیم اسرائیل خواهد بود. ملت‌هاي آزادي خواه و مسلمان جهان با برپايي روز قدس مي‌توانند تقويت كننده اميد ملت فلسطين براي آغاز انتفاضه‌اي جديد باشد.

مولف : اسد الله افشار
https://siasatrooz.ir/vdcgx79y.ak9x34prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی