جمعه ۵ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۴
کد مطلب : 116597
صدرالحسینی در گفت وگو با سیاست روز مطرح کرد

جریان سازی ایران در مقابل سازش با رژیم صهیونیستی

جریان سازی ایران در مقابل سازش با رژیم صهیونیستی

کارشناس مسائل سیاست خارجی با تاکید بر ایجاد یک همگرایی علیه سیاست سازش با رژِیم غاصب صهیونیستی، معتقد است؛ ایران و کشورهای مستقل باید کمیتهای برای مقابله با عادی سازی روابط با این غده سرطانی منطقه بوجود بیاورند.
بیش از چهار ماه از حرکت برخی از رژیمهای عربی در مسیر برقراری روابط با رژیم صهیونیستی سپری میشود، اما به رغم برخی فشارها توسط به اصطلاح متحدان عرب، دولت پاکستان، تونس، الجزایر و برخی دیگر از کشورها تن به سازس با رژیم جعلی صهیونیستی ندادند.
عمرانخان نخست وزیر پاکستان و دستگاه دیپلماسی این کشور طی ماههای اخیر بارها بر مواضع ضدصهیونیستی خود تاکید کرده و ضمن یادآوری اندیشههای «محمدعلی جناح» بنیانگذار فقید پاکستان مبنی بر نامشروع بودن رژیم صهیونیستی و دفاع تمام قد از فلسطین، اطمینان دادند که هیچ جایی برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی وجود ندارد.
در عین حال گزارش رسانههای پاکستانی طی هفتههای اخیر حکایت از ناخرسندی متحدان عرب از مواضع صریح دولت عمران خان دارد و چنین گمانهزنیهایی این روزها در محافل رسانهای و سیاسی پاکستان وجود دارد که اسلامآباد به شدت تحت فشار عربستان و امارات برای برقراری روابط با اسرائیل است.
حتی نخست وزیر پاکستان ماه گذشته میلادی طی مصاحبهای حاضر به رد فشارها از سوی برخی کشورها که معمولا به بهانه کمک با دلارهای نفتی به کمک ذخایر ارزی دولت اسلامآباد میشتابد، نشد.
چند روز پیش نیز وزارت امور خارجه تونس در بیانیهای اعلام کرد که ادعاهای مطرح شده درباره قصد این کشور برای سازش با رژیم صهیونیستی کذب و بیپایه و اساس است.
وزارت خارجه تونس افزوده است: قیس سعید رئیس جمهوری بارها در مناسبت های مختلف بر حمایت از حقوق ملت فلسطین و حق آنها در تعیین سرنوشت خود و برپایی کشور مستقل به پایتختی قدس شریف تأکید کرده است.
از دیگر الجزایر ضمن آنکه خود با عادی سازی روابط با اسراییل مخالفت کرد بلکه عبدالعزیز جراد نخستوزیر این کشور با ابراز نارضایتی کشورش از عادیسازی روابط مغرب با رژیم صهیونیستی گفت: مسائل جدی در اطراف ما وجود دارد که میخواهد ثبات منطقه را متزلزل کند.

*نقش مؤثر ایران برای مقابله با سازش
دکتر سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفت وگو با سیاست روز با تاکید بر ایجاد یک همگرایی علیه سیاست سازش با رژِیم غاصب صهیونیستی، گفت: با نگاهی به روند اقدامات رژیم صهیونیستی و مشکلات عمیق پدید آمده در ساختارهای سیاسی و اجتماعی این رژیم و اضمحلال از درون که به دلیل ذات متجاوز و جنایتکار این رژیم تروریستی بوجود آمده است؛ در طول دو سال گذشته همه تلاش خود را با کمک دولت ترامپ، صهیونیسم بین الملل و عوامل داخلی آمریکا مانند کوشنر و تیم صهیونیسم آن بر این مسئله معطوف شد که بتوانند با آشکارسازی روابط خود با برخی از کشورهای کوچک و بی تأثیر در تحولات منطقهای و بینالمللی وجهه و موقعیت خاصی را برای رژیم و دولت نتانیاهو ایجاد نمایند.
وی افزود: پس از عادی سازی روابط امارات، بحرین، دولت سودان و حاکمان مغرب، به دنبال ایجاد روابط با کشورهای مؤثر در جهان اسلام و عرب مانند تونس، الجزایر و پاکستان برآمدند و همزمان تطمیع کشور بزرگ و مؤثر اندونزی را در دستور کار قرار دادند که با بن بست مسئولان و ملت مستقل این کشورها روبرو شدند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: حال این سوال اساسی در جهان اسلام بوجود آمده است که با توجه به بیخاصیت شدن شورای همکاری خلیج فارس و کنفرانس سران اسلامی و اتحادیه عرب آیا توان از درون کشورهای عضو و مؤثر کنفرانس اسلامی کشورهایی را که به جنایت رژیم صهیونیستی و اشغال سرزمین فلسطین اعتقاد راسخ و قاطع داشته و آمادگی تلاش های جدید برای احیای آرمان فلسطین و مقابله با اقدامات سرکوبگرانه و تروریستی رژیم صهیونیستی دارند گروه فعالی را تشکیل داد؟ اظهار داشت: پاسخ این سوال مهم و سرنوشت ساز که میتواند حرکت نوینی را در مقابله با این سگ هار منطقهای آغاز کند، مثبت است و براین اساس پیشنهاد میگردد چند کشور پیشرو با پرچم داری جمهوری اسلامی ایران در مقابله با این اقدام باید پیش قدم شده و تشکیل این گروه را به سرعت اعلام نمایند تا به این وسیله سد نفوذی عادی سازی روابط کشورهای بی اراده در مقابل اقدامات تحقیر کننده و نا امن ساز آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا ایجاد شود.
صدرالحسینی با بیان اینکه در این مسیر میتوان از توانمندیهای موجود بینالمجالس اسلامی که نمایندگان همه کشورهای اسلامی در آن حضور دارند حداکثر استفاده را نمود و نمایندگان مستقل و آزاده و ضد صهیونیسم و مخالف عادی سازی روابط، با حضور در بین ملتهای خود هوشیاری و بصیرت مردم آن کشورها را افزایش دهند بیان داشت: باید یک جریان بزرگ مردمی را در همه کشورهای عربی و اسلامی علیه عادی سازی روابط با این غده سرطانی آشکار نمایند.
این کارشناس مسائل سیاست خارجی خاطرنشان کرد: از این رو وزارت خارجه ایران میتواند با کمک کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، حمایت قوه مجریه، قوه مقننه و قوه قضاییه حرکتی نو پدیدی را در مقابله با حکومت در حال اضمحلال رژیم صهیونیستی به نمایش بگذارد.

نویسنده: هدی دهقان بذرافشان

https://siasatrooz.ir/vdcgy39quak9qn4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی