چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۷
کد مطلب : 107795

مدعیان بی‌عمل

مبارزه با تروریسم همچنان کلیدواژه‌ای است که در راس گفتمان محافل رسانه‌ای و سیاسی جهان قرار دارد. در همین چارچوب وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد روز ۱۷ بهمن در واشنگتن نشستی با حضور وزرای خارجه عضو ائتلاف علیه داعش برگزار خواهد کرد. این ادعا در حالی مطرح شده که در باب آن چند نکته قابل توجه است. این مسئله مطرح است که آمریکا از کدام ائتلاف صحبت می‌کند چراکه جز برخی کشورهای عربی و کشورهای ذره‌ای و صهیونیست‌ها دیگر کشورها مخالف آمریکا هستند. اگر آمریکا واقعا به دنبال مبارزه با داعش است چرا در این سال‌ها از سوریه حمایت نکرده در حالی که سوریه در صف اول مبارزه با تروریسم است. آمارها و گزارش‌ها تماما از نقش آمریکا در ایجاد و گسترش تروریسم حکایت دارد چنانکه هیلاری کیلنتون رسما اعلام کرد القاعده را آمریکا ایجاد کرده و ترامپ نیز داعش را ساخته اوباما عنوان کرد .
واهی بودن ادعای آمریکا زمانی آشکار می‌شود که حمایت‌های تسلیحاتی و مالی آمریکا از تروریست‌ها در سوریه و عراق کاملا مشهود است چنانکه اخیرا نیز ۲۵۰ کامیون تسلیحات برای آنها ارسال کرده است آمریکا اگر واقعا به دنبال مبارزه با تروریسم است چرا ایران را در لیست تحریم و تهدید قرار داده در حالی که جهان ایران را مبارز اول با تروریسم می‌داند .اقدام آمریکا در همکاری با صهیونیست‌ها علیه سوریه واهی بودن ادعای ضد تروریسم آن را آشکارتر می‌سازد. اقدام امریکا مبنی بر تروریسم نامیدن تیپ فاطمیون و زینبیون و حزب‌الله در حالی که آنها از ارکان مبارزه با تروریسم هستند جای تامل دارد .آمریکا از حامیان اقدامات بحران ساز کشورهای عربی در سوریه و عراق بوده و این مغایر با ادعای ضدیت با تروریسم است پایگاه‌های آمریکایی در عراق همواره محل نگهداری و پرورش تروریست‌ها بوده است.
در باب اهداف آمریکا می‌توان گفت که این کشور با این نشست به دنبال پنهان‌سازی نقش خود در ایجاد و گسترش تروریسم و بحران در منطقه است این در حالی است که بسیاری تاکید دارند مریکا با این نشست‌ها نمی‌تواند از محاکمه افکار عمومی جهان به جرم جنایت و کشتار فرار کند آمریکا نمی‌تواند با این نشست‌های ظاهری خود را شریک دستاوردهای مبارزان واقعی با تروریسم یعنی سوریه و عراق و متحدانشان نماید چراکه این نشست ادامه بهانه‌جویی آمریکا برای نظامی‌گری در منطقه است چنانکه آمریکا اخیرا با ادعای حمایت از متحدانش طرح‌های موشکی جدیدی را آغاز کرده از جمله در خاورمیانه و شرق آسیا چنانکه آمریکا جهت دفع موشک‌های قاره‌پیمای رقبا قصد دارد سامانه راداری جدید در ژاپن مستقر کند.
ترامپ می‌خواهد با این نشست افکار عمومی را از بحران‌های داخلی خود به خارج معطوف و رفتارهای ضد بشری خود را توجیه نماید آمریکا با نشست‌هایی مانند ورشو ضد داعش می‌خواهد ابعاد جدیدی از جوسازی‌ها علیه ایران را داشته باشد در حالی که عدم مشارکت کشورها در این نشست‌ها ناکامی زودنگام طرحش را به همراه دارد.
در جمع‌بندی نهایی می‌توان گفت که برگزاری نشست ضد داعش فریبی بیش نیست و عملا نمی‌تواند کارکردی برای امنیت جهان داشته باشد چنانکه نشست‌های گذشته‌ای که با این ادعا آمریکا برگزار کرده هرگز سرانجامی نداشته و صرفا جنبه تبلیغاتی داشته است.

نویسنده: علی تتماج

https://siasatrooz.ir/vdcgyu9qnak9zu4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی