سه شنبه ۸ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۶
کد مطلب : 96219
نخست‌وزیر انگلیس در بروکسل نتوانست اروپا را برای ماندن کشورش در اتحادیه متقاعد سازد

شام آخر کامرون

شام آخر کامرون

نخست وزیر انگلیس دیروز آخرین رایزنی‌های خود با اتحادیه اروپا برای ماندن کشور در این اتحادیه انجام داد اما حاضران بر لزوم خروج انگلیس از اتحادیه مذکور تاکید کردند.
در شرایطی که دیوید کامرون راهی بروکسل شد، پارلمان اروپا با حضور سران این اتحادیه با هدف بررسی شرایط انگلیس پس از بریگزیت تشکیل جلسه داد. پیش‌نویس خروج انگلیس، عصر دیروز تایید شد.
قرار است دیوید کامرون، نخست‌وزیر مستعفی انگلیس به صورت مکتوب دونالد تاسک، رئیس شورای اروپا را در جریان استفاده از ماده ۵۰ قوانین اتحادیه اروپا بگذارد؛ مبنای حقوقی که برای خروج انگلیس از این اتحادیه وجود دارد. علاوه بر این، نشست مذکور برای اجرای فوری بسته اصلاحی‌ که کامرون در ماه مارس قول آن را گرفته بود، خواهد بود. این اصلاحیه امتیاز ویژه‌ای به انگلیس درباره مهاجرت در اتحادیه اروپا می‌دهد.
در پیش‌نویس استفاده انگلیس از ماده ۵۰ معاهده لیسبون آمده است: پارلمان اروپا به تصمیم مردم انگلیس احترام می‌گذارد؛ تصمیمی که یک چالش برای ساخت اروپای دیگری دیده می‌شود. ماده ۵۰ باید فورا برای انگلیس اجرایی شود.شبکه اسکای نیوز عربی اعلام کرد، پارلمان اروپا خواستار خروج "فوری" انگلیس از این اتحادیه شد. این تحولات در پی رفراندوم ۲۳ ژوئیه انگلیس درباره خروج از اتحادیه اروپا رخ می‌دهد. حدود ۵۲ درصد از مردم به ترک این اتحادیه رای دادند.رهبران ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا چهارشنبه ۲۹ ژوئن بدون کامرون رایزنی خواهند کرد. ماده ۵۰ محدودیت دو ساله برای مذاکرات جدایی از انگلیس تعیین می‌کند. اتحادیه اروپا باید حفره‌ای به بزرگی انگلیس را در بودجه خود پر کند و به میلیون‌ها شهروند اتحادیه اروپا که در انگلیس زندگی می‌کنند، اطمینان دهد.
رهبران اتحادیه اروپا خصوصا آلمان و فرانسه احتمالا خواستار وحدت بیشتر بر روی یکپارچه‌سازی می‌شوند. همچنین ممکن است همکاری دفاعی نزدیکتر در حوزه اتحادیه اروپا بدون انگلیس احیا شود. «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس در حالی در کنار ۲۷ رهبر دیگر عضو اتحادیه اروپا در بروکسل حاضر شد که قریب به یقین این آخرین حضور و دیدار وی به عنوان یکی از اعضای این اتحادیه خواهد بود.لازم به ذکر است در ادامه بحران انگلیس در ادامه کودتا علیه رهبر حزب کارگر بریتانیا، ۱۵۰ نماینده این حزب در پارلمان تصمیم گرفتند به شکل متحد رای به برکناری جرمی کوربین بدهند. در همین حال در پی اعلام رسمی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، مؤسسات اعتبارسنجی «استاندارداندپورز» و «فیچ» هم همچون سایر مؤسسات اعتبارسنجی رتبه اعتباری انگلیس را کاهش دادند.
پس از اعلام رسمی نتیجه همه‌پرسی استقلال بریتانیا و مشخص شدن رأی اکثریت انگلیسی‌ها به خروج این کشور از اتحادیه اروپا، مؤسسه اعتبار سنجی استاندارداندپورز در اقدامی رتبه اعتباری این کشور را از AAA به AA کاهش داده و چشم‌انداز رشد اقتصادی آن را منفی ارزیابی کرد.براساس این گزارش، استاندارداندپورز تنها مؤسسه اعتبارسنجی است که به رغم برگزیت، رتبه اعتباری انگلیس را تاکنون در درجه AAA حفظ کرده بود.علاوه بر استاندارداندپورز، مؤسسه اعتبارسنجی فیچ نیز دوشنبه رتبه اعتباری انگلیس را از AA+ به AA کاهش داد و چشم‌انداز رشد اقتصادی آن را در حالت منفی قرار داد و همچون استاندارداندپورز از احتمال کاهش مجدد رتبه اعتباری این کشور طی ماه‌های آینده خبر داد.نکته قابل توجه آنکه بعد از خروج لندن از اتحادیه اروپا، انگلیسی زبان رسمی این اتحادیه نخواهد بود.
خانم «هوبنر»- طبق گزارش پالیتیکو- گفته از آنجا که لندن زبان انگلیسی را زبان رسمی خودش اعلام کرده بود، این زبان هم‌اکنون جزء ۲۴ زبان رسمی اتحادیه اروپا محسوب می‌شود. اما به محض تکمیل فرایند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، زبان انگلیسی جایگاه قبلی‌اش را از دست خواهد داد. از داخل انگلیس همچنین خبر می‌رسد
گزارش‌ها حاکی است بعد از رأی مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا، گروه‌های مسلمان در این کشور هدف موج جدیدی از حملات نژادپرستانه قرار گرفته‌اند.بعد از رأی چند روز پیش مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا که انعکاسی از مخالفت عمومی با مهاجرت انگاشته می‌شود مسلمان‌ها و لهستانی‌ها با موج نگران‌کننده‌ای از افزایش جرائم نژادپرستانه مواجه شده‌اند.پلیس می‌گوید اعلامیه‌هایی حاوی پیام‌های آزاردهنده علیه لهستانی‌ها در شهری در مرکز انگلیس یافت شده، ضمن آنکه روی دیوار یک مرکز فرهنگی در لندن نیز به مردم این کشور هتاکی شده بود.
«شورای مسلمانان بریتانیا»، گروهی که بسیاری از دیگر سازمان‌های حامی جمعیت ۲.۷ میلیون نفری مسلمانان در انگلیس را تحت پوشش دارد، گفته از زمان اعلام نتایج همه‌پرسی انگلیس دست‌کم ۱۰۰ حادثه علیه مسلمان‌ها گزارش شده است.در همین حال کری وزیر امور خارجه‌ آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی خود با رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار اقدام خردمندانه‌ رهبران اروپایی در پی تصمیم انگلیس برای خروج از این اتحادیه شد.
فدریکا موگرینی، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد: شراکت ما همچنان قدرتمند و حیاتی است و برای حفظ منافع مردم و همچنین برقراری صلح و امنیت در جهان دنبال می‌شود. وزیر خارجه‌ آمریکا افزود: رهبران انگلیس باید اراده مردم این کشور را عملی کرده و به گونه‌ای مسئولانه، خردورزانه و حساس عمل کنند.در این میان وزیر دارایی آلمان با ابراز ناراحتی از نتیجه همه پرسی انگلیس در عین حال هیچ راه بازگشتی به اتحادیه اروپا را برای این کشور ندانسته و خواستار شروع سریع تر فرآیند خروج شد.

https://siasatrooz.ir/vdcgyx9y.ak93q4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی