?>?> درس‌هاي کشتي ماريان | سیاست روز
چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۰
کد مطلب : 92790

درس‌هاي کشتي ماريان

ناوگان آزادي غزه ۳ ،شامل کمکهاي بشردوستانه براي شکستن محاصره غزه ، از سوي رژيم صهيونيستي ربوده و به سرزمين‌هاي اشغالي برده شد. البته اين رژيم در سال ۲۰۰۹ نيز به ناوگان شکستن محاصره غزه که از اروپا آمده بود يورش برده و چندين نفر را کشته و زخمي ساخته بود.
نکته مهم آن است که اين ناوگان‌ها مردم نهاد بوده و کمکهاي بشردوستانه را از سراسر جهان براي ۵/۱ ميليون انسان محاصره شده در غزه آورده‌اند که مورد هجوم رژيم صهيونيستي قرار گرفته‌اند. براساس قوانين بين‌المللي و قوانين بشردوستانه، اين ساختارها داراي مصونيت مي‌باشند و به عنوان جريان‌هاي انساني و بشري بايد مورد حمايت قرار گيرند و متجاوزان به آن نيز بايد در محاکم جهاني محاکمه گردند.
براين اساس ربودن ناوگان آزادي ۳ توسط صهيونيستها نقض آشکار قوانين بين‌المللي و اقدام عليه بشريت است که بايد اقدام عملي براي مقابله و مجازات آن صورت گيرد. نکته قابل توجه آنکه اقدام صهيونيستها در حالي از سوي نهادهاي مردم نهاد و افکار عمومي جهان محکوم گرديد که همزمان واکنش‌هاي قابل تاملي از سوي مدعيان حقوق بشر و به اصطلاح حاميان فلسطين مشاهده مي‌گردد.
کشورهاي عربي که ادعا دارند مسئله فلسطين، مسئله‌اي عربي است و ديگران نبايد در آن دخالت کنند در برابر اين تجاوز صهيونيستها سکوت کرده و يا به يک محکوميت ساده بسنده کردند در حالي که اين کشورها با ميلياردها دلار ثروت نفتي مي‌توانستند ضمن کمک به شکستن محاصره غزه، تسليح فلسطيني‌ها براي تقويت مقاومت، براي مجازات اين رژيم در عرصه جهاني گام بردارند هيچ کدام را انجام ندادند. کشورهاي غربي مدعي حقوق بشر نظير آمريکا و کشورهاي اروپايي نيز در برابر اين جنايات صهيونيستها يا سکوت کردند و يا به حمايت از اين رژيم پرداخته و مرگ را حق ۵/۱ ميليون انسان ساکن غزه دانسته‌اند. سازمان ملل متحد به عنوان بزرگترين و اصلي‌ترين نهاد مسئول نجات جان انسان‌ها نيز به جاي بازخواست صهيونيستها به محکوم‌سازي فلسطيني‌ها پرداخته و خواستار سازش آنان با اين رژيم گرديده چنانکه بان‌کي مون دبيرکل سازمان ملل رسما با ناوگان شکست محاصره غزه مخالفت کرده و خواستار توقف آن شده است.
با توجه به آنچه ذکر شد مي‌توان گفت که رژيم صهيونيستي با اين يورش بار ديگر نشان داد که پايبند به هيچ اصول و قوانيني نمي‌باشد و جز مقاومت با هيچ ابزاري نمي‌توان با آن مقابله کرد. در همين حال رفتارهاي کشورهاي عربي، غربي و سازمان ملل مهر تاييد ديگري بر عدم اراده آنان براي حمايت از فلسطين است که واهي بودن ادعاهاي بشردوستانه آنان را اثبات مي‌سازد.
مجموع اين تحولات يک اصل را آشکار مي‌سازد و آن اينکه ملت فلسطين براي احقاق حقوق خود از جمله شکستن محاصره غزه يک گزينه بيشتر ندارد و آن مقاومت مسلحانه است که در نهايت آنها را به سرزمينشان خواهد آورد.

مولف :
https://siasatrooz.ir/vdcgzu9y.ak9xy4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی