سه شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴ - ۰۲:۵۰
کد مطلب : 94492
باج ۳ ميليارد دلاري غرب به سران تركيه برای محاصره كردن آوارگان

اروپا پناه‌جويان را به جلاد سپرد

اروپا پناه‌جويان را به جلاد سپرد

در اقدامي مغاير با تمام قوانين بين‌المللي اروپا با باج ۳ ميليارد دلاري در حالي خواستار مقابله تركيه با ورود پناه‌جويان به اروپا گرديده كه كارنامه تركيه نشانگر جنايات گسترده اين كشورعليه پناه‌جويان است.
كشورهاي غربي كه از انجام تعهدات خود در قبال پناه‌جويان خودداري‌ مي‌كنند طرحي جديد را در اين عرصه در پيش گرفته‌اند كه مي‌توان آن را سپردن پناه‌جويان به دست جلاد دانست چرا كه تركيه سابقه‌اي سياه در قبال پناه‌جويان دارد و نهادهاي حقوق بشر بارها در اين باره هشدار داده‌اند.
ترکیه و اتحادیه اروپا برای جلوگیری از سرازیر شدن پناهندگان و مهاجران به کشورهای عضو این اتحادیه توافق کردند.طبق این توافق، ترکیه ۳.۲ میلیارد دلار به عنوان کمک‌های مالی برای پناهندگان سوری در این کشور دریافت مي‌کند و در مقابل، اقداماتی را برای جلوگیری از ورود پناه‌جویان به سرزمین‌های اروپایی به کار خواهند بست؛ همچنانکه قرار است مذاکرات درباره تلاش آنکارا برای پیوستن به اتحادیه اروپا بار دیگر از سر گرفته شود.دونالد تاسک، رئیس شورای اروپا ابراز امیدواری کرد پیشرفتی سریع درباره این مسئله حاصل شود. این توافق یک روز پس از گفت‌وگوهای احمد داوود اوغلو و رهبران اتحادیه اروپا در بروکسل انجام شد. داوود اوغلو این توافق را روزی تاریخی میان ترکیه و اتحادیه اروپا توصیف کرد. اين اقدام اروپا در حالي صورت مي‌گيرد كه عفو بين‌الملل ترکیه را به بازداشت خودسرانه پناه‌جویان سوری و به خطر انداختن جان این پناه‌جویان با اخراج کردن آنها متهم کرده است. بنا به اعلام عفو بين‌الملل، اخراج اجباری این افراد نقض قوانین بين‌الملل به شمار مي‌آید که کشورها را از بازگرداندن افراد به مناطق درگیری که زندگی آنان در آنجا با خطر روبروست، منع مي‌کند. به گفته عفو بين‌الملل، اقدام ترکیه در مجازات کردن پناه‌جویان باعث مي‌شود توافق این کشور با اتحادیه اروپا با تهدید روبرو شود. اتحادیه اروپا امیدوار است با توافقی که با آنکارا به دست مي‌آورد، بتواند از هجوم پناه‌جویانی که تلاش مي‌کنند خود را به کشورهای عضو این اتحادیه برسانند، مقابله کند. بنا بر اعلام سازمان دیده‌بان حقوق بشر، بیش از ۴۰۰ هزار کودک پناه‌جوی سوریِ ساکن در ترکیه نمی‌توانند در این کشور به مدرسه بروند.این سازمان حقوق بشری اعلام کرد اگرچه دولت ترکیه شرایط را برای دسترسی کودکان سوری به مدارس فراهم کرده است، اما دلایلی همچون مانع زبانی، مسائل مربوط به تطبیق با دیگران و همچنین مشکلات مالی آن‌ها را از ادامۀ تحصیل بازداشته است.بیش از ۲ میلیون پناه‌جوی سوری در ترکیه هستند و به گفتۀ سازمان دیده‌بان حقوق بشر ۷۰۸ هزار تن از آن‌ها در سنین مدرسه به سر می‌برند. لازم به ذكر است ديروز گارد ساحلی ترکیه، ۱۱۳ پناه‌جو را در شمال غرب این کشور که قصد داشتند به جزیره‌ای در یونان پناه ببرند، دستگیر کرد.
در توجيه رفتارهاي غير انساني تركيه با پناه‌جويان تلویزیونی بی بی سی ادعا كرده: اگر ترکیه به مهار و محدود کردن شمار مهاجران سوری که از طریق خاک این کشور خود را به مرزهای اروپا می‌رسانند کمک نکند، پیمان تردد آزاد شنگن در اروپا احتمالاً از هم فروخواهد پاشید. لازم به ذكر است در ادامه تحركات غرب براي عدم اجراي تعهداتش در قبال پناه‌جويان جمهوریخواهان کنگره آمریکا تهدید کردند که در صورت پذیرش پناهندگان سوری از تصویب بودجه جلوگیری کرده و دولت را به تعطیلی می‌کشانند. از سوي ديگر وزیر دادگستری فنلاند مدعی شد پناه‌جویان و مهاجرین تهدیدی برای امنیت این کشور محسوب می‌شوند.
شبکه تلویزیونی ان.آر.کی. گزارش داد که اگرچه پلیس نروژ کنترل مرزهای خود را پس از کشور سوئد آغاز کرده است. در باب وضعيت پناه‌جويان از استراليا نيز خبر مي‌رسد نتایج یک مطالعه نشان مي‌دهد مسلمانان در شهر سیدنی سه برابر دیگر استرالیایی‌ها مورد تبعیض و نژادپرستی قرار مي‌گیرند، در حالی که روابط مسلمانان با غیرمسلمانان دوستانه است. دولت و پلیس استرالیا به بهانه مبارزه با تروریسم به طور غیرمستقیم سیاست اسلام هراسی را در پیش گرفته و تلاش مي‌کنند هر حرکت منفی در این کشور را به اسلام ارتباط دهند که این امر باعث واکنش گروه‌های نژادپرست و ضد اسلامی شده است.

https://siasatrooz.ir/vdchiknw.23nkwdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی