جمعه ۷ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۲
کد مطلب : 97372
جلسه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت سه‌شنبه برگزار شود

آیا رویکرد دانش آشتیانی تغییر می‌کند؟

اخیراً وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با بیان اینکه مواضع و رویکردم از اول انقلاب تاکنون یکی بوده و تغییر نکرده است، گفت: رویکرد بنده هیچ تغییری نکرده و فکر می‌کنم شرایط در این مجلس نسبت به قبل بهتر شده باشد.
فخرالدین دانش آشتیانی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در مجلس نهم به خاطر برخی از مسائل نتوانست رأی اعتماد بیاورد آیا ممکن است موضوعات گذشته مجدداً مسأله‌ساز شود، گفت: رویکرد بنده هیچ تغییری نکرده است و بنده مخلص انقلاب بوده و هستم و برای ارتقای کشور حاضرم اعتبار، سرمایه و جان خود را بگذارم.
اظهارات وی در حالی بیان می‌شود که نگاهی به سوابق گذشته وی نشان می‌دهد که وی چندان نیز در اظهارات خود مخلص نبوده است.
فخرالدين احمدي دانش آشتياني آبان سال ۱۳۹۳ از سوي رئيس‌جمهور به عنوان وزير پيشنهادي علوم به مجلس شوراي اسلامي معرفي شد اما نتوانست اعتماد نمايندگان مجلس نهم را كسب كند و دليل آن انتساب به فتنه ۸۸ عنوان شد. از جمله مسائلی که درباره وی در آن زمان مطرح شد این بود وی در فتنه ۸۸ نقشی
پر رنگ داشت و در اغتشاشات آن دوران به خصوص التهابات در دانشگاه‌ها به عنوان یکی از اعضای اتاق فکرها محسوب می‌شد.
همچنین وی که قائم مقام مصطفی معین وزیر علوم دولت اصلاحات بوده است، ارتباط نزدیکی با اعضای جبهه مشارکت که نقشی هدایت‌گر در فتنه ۸۸ داشتند، دارد.
در کنار این سوابق، انجام دادن برخی از اقداماتی که امنیتی محسوب می‌شود باعث شد که او به نهادهای مربوط به این حوزه احضار شود.
در عین حال شرکت درنشست‌های هفتگی وابستگان فتنه در شمال شهر تهران این تردید را به وجود می‌آورد که وی ممکن است همچنان همراه خط فتنه باشد.
این چنین تردیدهایی در مورد وی زمانی مطرح است که مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیات دولت به ۱۵ نکته و توصیه اساسی تاکید کردند که یکی از آنها برائت جستن از فتنه بود.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله‌گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند.
به طور قطع نمایندگان مجلس در جلسه رای اعتماد این خط قرمز را رعایت کرده و البته باید با کسانی که خط قرمز نظام را رعایت نمی‌کنند نیز برخورد می‌کنند. مردم نیز از مجلس دهم انتظار دارند تا در رابطه با فتنه و اصل انقلاب اسلامی با هیچ‌ کسی شوخی نداشته باشد و بدون تعارف رأی خود را اعلام کند.
اكنون بايد ديد آيا احمدي دانش‌ آشتياني از آن فعاليت‌هاي سياسي كه موجب عدم رأي اعتماد مجلس پيشين به وي بود، مبرا شده است و آيا فردي كه از جنس وزارت علوم است مورد تأييد نمايندگان مجلس دهم براي وزارت آموزش و پرورش هست یا نه ؟
این در حالی است که قرار است جلسه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت برای وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و فرهنگ و ارشاد اسلامی سه‌شنبه هفته آینده برگزار شود.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش باید از سران فتنه برائت جوید
سیداحسان قاضی‌زاده درباره سابقه شرکت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در فتنه ۸۸ گفت: از همراهی‌کنندگان فتنه، هیچ‌گونه موضعی به جز محکوم کردن و برائت جستن از سران فتنه قابل پذیرش نیست.
سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی درباره ارزیابی اعضای فراکسیون «ولایت» درباره وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با توجه به شرکت وی در فتنه ۸۸ گفت: جمع‌بندی در فراکسیون ولایت هنوز صورت نگرفته است.
وی با تأکید بر اینکه اعضای فراکسیون ولایت بر سر خطوط قرمز و اساسی کوتاه نخواهد آمد، بیان داشت: مقوله فتنه ۸۸ جزو این خطوط است و کسانی که در آن دخالت داشتند قابل گذشت نیستند، به ویژه کسانی که در آن دخالت داشته و هیچ گاه نیز حاضر به توبه و عذرخواهی نشدند.
عضو فراکسیون ولایت مجلس شورای اسلامی، گفت: هیچ‌گونه موضعی به جز محکوم کردن و برائت جستن از سران فتنه از همراهان فتنه قابل پذیرش نیست.

مخالفت با همکاران فتنه ۸۸ به‌جای خود باقی است
از سوی دیگر سیدجواد ابطحی مخالفت‌های مطرح شده با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را در مجلس نهم به‌جای خود باقی خواند و گفت: وی به علت همکاری‌اش با فتنه، یک بار با عدم رأی اعتماد مواجه شده و آن مسائل هنوز رفع نشده است.
سیدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی، درباره معرفی سه وزیر پیشنهادی به مجلس، گفت: معتقدم که ما در کشور، قحط الرجال نداریم اما شاید «جهل‌الرجال» داشته باشیم، یا اینکه دولت مجبور شده است تحت فشارها از اشخاص خاص استفاده کند.
وی مخالفت‌های مطرح شده با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را در مجلس نهم که منجر به عدم رأی اعتماد به وی شد، به‌جای خود باقی خواند و اظهار داشت: اصل بر «استصحاب» است که به معنی آن است که بقا بر یقین سابق است با وجود بروز شک لاحق؛ ایشان به علت همکاری‌اش با فتنه مورد مخالفت در مجلس نهم قرار گرفته است و آن مسائل هنوز رفع نشده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با یادآوری تأکید مقام معظم رهبری بر عدم استفاده از عوامل فتنه در سمت‌های کلیدی، گفت: آقای دانش آشتیانی اگر در همان کسوت تدریس فعالیت کند بهتر است.

مجلس ۸۸ تعارف ندارد
سیدراضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی، درباره معرفی وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان گفت: این وزرای پیشنهادی کارنامه و موضع‌گیری‌های مشخصی دارند و مجلس پس از استماع برنامه‌های آنها و سبک سنگین کردن نسبت آنها با منافع ملی تصمیم خود را در قبال آنها خواهد گرفت.
وی ادامه داد: نمایندگان اگر به این نتیجه برسند که یک وزیر پیشنهادی اهلیت لازم برای تصدی مسئولیت را ندارد و یا اینکه صرفاً به علت ملاحظات سیاسی به مجلس پیشنهاد شده است کوتاه نیامده و تصمیم مقتضی را در جلسه رأی اعتماد خواهند گرفت.
نوری درباره رأی عدم اعتماد مجلس نهم به فخرالدین احمدی دانش آشتیانی وزیر پیشنهادی علوم به علت حضور وی در فتنه ۸۸ گفت: اگر واقعاً این مسئله برای ما مسجل شود هیچ تعارفی با کسی نداریم. وی افزود: اگر فرد مورد نظر در این مدت، موضع‌ خود را تغییر داده، توبه کرده و به اشتباه خود اذعان و اقرار و عذرخواهی کند روی چشم ما قرار دارد ولی اگر بر روی مواضع قبلی خود اصرار داشته باشد رأی ما مشخص است.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر وزیر پیشنهادی علوم بر روی موضع‌گیری قبلی خود درباره فتنه ۸۸ اصرار داشته باشد ما نیز در زمینه رأی اعتماد، تصمیم انقلابی خواهیم گرفت.

https://siasatrooz.ir/vdchixnw.23nqqdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی