?>?> طرح نهایی «هیأت اندیشه‌ورز» امروز تقدیم رهبری می‌شود | سیاست روز
چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹
کد مطلب : 103727
دو فوریت طرح تشکیل هیأت اندیشه‌ورز خبرگان تصویب شد

طرح نهایی «هیأت اندیشه‌ورز» امروز تقدیم رهبری می‌شود

در دومین روز از چهارمین اجلاسیه خبرگان با رأی اکثریت اعضای خبرگان دو فوریت طرح تشکیل هیأت اندیشه‌ورز خبرگان تصویب شد و طرح نهایی «هیأت اندیشه‌ورز» امروزتقدیم رهبر معظم انقلاب می‌شود.
روز گذشته دومین روز از چهارمین اجلاسیه خبرگان رهبری برگزار شد که به دنبال سخنرانی برخی از اعضای خبرگان، جزئیات طرح تشکیل هیأت اندیشه‌ورز خبرگان در جلسه نوبت عصر دیروز و در اختتامیه چهارمین اجلاسیه خبرگان به رأی گذاشته شد. هیئت اندیشه‌ورز به ریاست آیت‌الله جنتی فعالیت خود را آغاز کرده است و قرار است امروز پنجشنبه در دیدار با رهبر معظم انقلاب خدمت ایشان ارائه شود. رهبر معظم انقلاب در دیداری که پس از اجلاسیه مجلس خبرگان در شهریورماه سال جاری با اعضای خبرگان داشتند، پیشنهاد تشکیل «هیأت اندیشه‌ورز خبرگان» را مطرح کردند.

ابقای رئیسی و بوشهری در هیأت رئیسه خبرگان
همچنین دیروز آیت‌الله حسینی بوشهری و حجت‌الاسلام رئیسی با رأی اکثریت اعضای خبرگان در سومین جلسه این اجلاس، در سمت کارپردازی هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ابقا شدند.

بی‌توجهی به مشکلات روستاییان از سوی مسئولان
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مشکلات روستاییان کشور گفت: مشکلات و گرفتاری‌های این قشر آن طور که شایسته نظام جمهوری اسلامی است مورد توجه مسئولان و مدیران قرار نمی‌گیرد. آیت‌الله علی‌اکبر کلانتری نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در نطق اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: هیچ‌‌کس منکر خدمات بی‌بدیل انقلاب اسلامی به فقیران و اقشار محروم نیست.
وی با بیان اینکه با کمال تأسف واقعیاتی چند از جمله خشکسالی‌های پی‌در پی و عدم توزیع عادلانه ثروت‌ها و چپاول دسترنج‌های روستاییان توسط واسطه‌ها،‌ موجب افزایش محرومیت‌ها و فقر بخش‌های عظیمی از جامعه به خصوص روستاییان شده است اظهار داشت: مهاجرت ناخواسته روستائیان به شهرها موجب افزایش بی‌رویه جمعیت شهری و پیدایش مشکلات متعددی مانند حاشیه‌نشینی شده است
این نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مشکلات معیشتی مردم تصریح کرد: با این همه تاکیدات امام راحل و رهبر معظم انقلاب در مورد رسیدگی به وضعیت محرومان، این شایسته نظام ما نیست که امروزه بشنویم بیش از ده میلیون نفر در کشور ما زیر خط فقر زندگی می کنند یا اینکه اعلام شود جمعیت حاشیه نشین ما ۱۱ میلیون نفر است. یا اینکه گفته شود ۸۰ حقوق بگیران زیر خط فقر هستند.
آیت‌الله کلانتری ادامه داد: البته همه این دردها و مشکلات قابل حل است،‌ مشروط به آن که برخی از مسئولین و مدیران پرحرف و کم کار، به خود آیند و فرامین حکیمانه و دلسوزانه رهبر معظم انقلاب را به کار بندند و با نظریه پردازی های غیر محققانه و مسائل حاشیه‌ای و اختلاف برانگیز، وقت مردم را نگیرند و آب در آسیاب دشمن نریزند و ناکارآمدی و کارنابلدی خود را نپوشانند و بجای آنکه پاسخگو باشند در نقش اپوزیسیون بازی نکنند.
وی در بخش دوم اظهارات خود به مسئله فضای مجازی پرداخته و تصریح کرد: با کمال تاسف در این مسأله هم شاهدیم برخی از مسئولان به جای آنکه مشکلات این عرصه را حل کنند، سیاسی کار می کنند.
وی با بیان اینکه امروز در کشور ما هیچ طیف و هیچ جریانی با اصل فضای مجازی و با فرصت‌ها و با خدمات فراوان آن مخالف نیست افزود: امروز اجماع همه دلسوزان جامعه و خواسته به حق همه یاوران حقیقی انقلاب، نه تعطیلی فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بلکه مدیریت، ساماندهی و بومی‌سازی آنهاست و کسانی که با این حقیقت روشن مخالفت می‌کنند و یا با کارشکنی ، مانع از اجرای آن می‌شوند غافلانی هستند منفعل و مقصر.
این نماینده مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: این سوال مهم مطرح است که چرا وقتی هیئت دولت در شهریور ۱۳۹۵ اجرای سند ۲۰۳۰ را تصویب می‌کند در کمتر از ۴ ماه دستورالعمل اجرایی آن تهیه و در دی ماه ۱۳۹۵ رونمایی می‌شود اما سند تحول بنیادین که در آذر ماه سال ۱۳۹۰ تصویب و ابلاغ شده تاکنون اثری از اجرای آن مشاهده نمی‌شود. آیا وقت آن نرسیده که نهاد های مسئول به خصوص شورای انقلاب فرهنگی در این مورد به وظیفه قانونی خود عمل کنند؟

ارتجاع یعنی همان انقلابی‌های سابق سر کار باشند اما خط را عوض کنند
همچنین نماینده استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ارتجاع وقتی اتفاق افتاد، معنایش این است که همان آدم های انقلابی سابق سر کارند اما خط را عوض کنند، راه را عوض کنند.
حجت‌الاسلام عبدالکریم فرحانی نماینده استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در نطق پیش از دستور اجلاسیه خبرگان اظهار داشت: وقتی که مشکلات مختلف موجود را شماره‌گذاری می‌کنیم، می‌بینیم مقام معظم رهبری در حوزه‌های مختلف در سه دهه اخیر، رویکرد و مطالبات
راه گشایی را تبیین کرده‌اند اما در مجموعه سی سال با بی‌توجهی مجموعه اجرایی کشور مواجه شده‌ایم. وی افزود: دغدغه‌ها، هشدارها و راهکارهای رهبری در باب ارتجاع فرهنگی، اشرافی‌گری، فساد مالی، اقتصاد مقاومتی، مبارزه با قاچاق، فضای مجازی و مقولاتی از این دست، در جلسات متعدد با متولیان این امور بحث شده است اما با گذشت قریب به سی سال از جنگ تحمیلی و نگاه به وضعیت موجود، این سوال به ذهن می‌آید که علت بر زمین ماندن این مطالبات چیست؟
وی گفت: رهبری در دیدار مردم تبریز ارتجاع انقلاب را تبیین می‌کنند و فرمودند ارتجاع یعنی بازگشت به عقب که خطرناک است. یعنی بازگشت خوی اشرافی‌گری و فساد و تبعیض. ارتجاع وقتی اتفاق افتاد، معنایش این است که همان آدم‌های انقلابیِ سابق سرِ کارند اما خط را عوض کنند، راه را عوض کرده‌اند؛ گویا انقلاب شده بود برای اینکه آن‌ها بروند و ما بیاییم سرِ کار!
قرحانی بیان داشت: نهایتا وقتی هشدارهای ۲۰ ساله رهبری ملاحظه و بررسی شود، به نفوذ یک اتاق فکر در برنامه‌ریزی کلان کشور در تقابل با اندیشه انقلابی پی خواهیم برد؛ اتاق فکری با رویکرد ارتجاع از روحیه انقلابی به روحیه اشرافی‌گری، عدم جدیت در مبارزه با فساد، عدم توجه به بنیادهای داخلی در فرهنگ و اقتصاد و تلاش برای حذف آن‌ها مشاهده می‌شود.
https://siasatrooz.ir/vdchixnzq23nvqd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی