سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۵
کد مطلب : 89155
مردم اسكاتلند عليه بنگاه سخن پراكني انگليس تظاهرات كردند

خشم اسكاتلندي‌ها از دروغ‌هاي بي‌بي‌سي

اين روزها در حالي استقلال اسكاتلند از انگليس به مراحل نهايي نزديك شده است كه سران لندن از هر ابزاري از جمله از ابزار بنگاه‌هاي خبرپراكني نظير بي‌بي‌سي براي مقابله با مطالبات مردم اسكاتلند بهره مي‌گيرند كه خشم مردم اين سرزمين را به همراه داشته است.
انگليس از جمله كشورهايي است كه بيشترين استفاده ابزاري را از رسانه براي فريب افكار عمومي جهان و تحقق اهدافش صورت مي‌دهد. دولت انگليس با حمايت از برخي شبكه‌هاي خبري خاص از يك‌سو افكار عمومي را وادار مي‌كنند كه غذاي اطلاعاتي خود را از اين شبكه‌ها دريافت كنند از سوي ديگر با اين اقدام ساير شبكه‌هاي خبري و نشريات را نيز به سمت همكاري با دولت سوق مي‌دهند چرا كه عدم گرايش به اين مسئله برابر با حذف اين نشريات و رسانه‌ها خواهد بود.
در انگليس نيز مالکان بنگاه سخن‌پراکني را بايد امپرياليسم رسانه‌اي ناميد. به عنوان نمونه بودجه تمام بخش‌هاي شبکه بي‌بي‌سي غير از بخش جهاني آن، از هزينه‌اي که مردم انگليس براي تماشاي تلويزيون بايد بپردازند، تأمين مي‌شود. بودجه عمومي که اين شبکه دريافت مي‌کند، از محل مبلغ ماهانه‌اي تأمين مي‌شود که هر يک از خانواده‌هاي صاحب تلويزيون در انگليس بايد بپردازند. بودجه بخش جهاني بي‌بي‌سي نيز توسط دولت و وزارت خارجه انگليس تأمين مي‌شود. اين شبکه مجوزي ساليانه دارد که شما براي آنکه بتوانيد يک تلويزيون داشته باشيد، الزاماً بايد آن را دريافت کنيد؛ صرف نظر از اينکه بي‌بي‌سي را تماشا کنيد يا نکنيد. درست مثل آنکه بخواهيد براي خريد به فروشگاهي برويد و به شما بگويند نمي‌توانيد به اين فروشگاه وارد شويد، مگر اينکه قبل از ورود مبلغ معيني وجه بپردازيد، حتي اگر از ما خريد نکنيد.
اين امر چنان است كه كامرون نخست‌وزير انگليس بارها اعلام كرده است به رغم بحران اقتصادي هرگز بودجه بي‌بي‌سي را قطع نخواهد كرد. نمود عيني رفتار بي‌بي‌سي را در جنگ ۵۱ روزه غزه مي‌توان مشاهده كرد بگونه‌اي كه مردم انگليس تظاهرات گسترده‌اي عليه آن برگزار كردند. 
رسوايي‌هاي رسانه‌اي رژيم سلطنتي انگليس هر روز ابعاد گسترده‌تري مي‌گيرد چنانكه اسکاتلندي‌هاي خشمگين در اعتراض به پوشش جهت‌گيرانه اخبار مربوط به استقلال اسکاتلند توسط بي‌بي‌سي و تلاش اين شبکه براي جلوگيري از اين کار با راه‌اندازي پروپاگانداي رسانه‌اي، در مقابل دفتر اين شبکه در گلاسکوي اسکاتلند دست به تظاهرات گسترده زدند.
اين روزها مسئله استقلال اسكاتلند در حالي مطرح است كه سران لندن براي مقابله با حقوق مردم اين سرزمين به هر ابزاري چنگ مي‌زنند. از مهمترين ابزارها را اقدامات رسانه‌اي تشكيل مي‌دهد كه محور آن بي‌بي‌سي است.
هزاران ملي‌گراي خشمگين مقر اسکاتلندي بي‌بي‌سي در گلاسگو را محاصره کردند. آنها "نيک رابينسون" سردبير بخش سياسي بي‌بي‌سي را متهم به همکاري و پخش "دروغ" و"جهت‌گيري" در تلاش براي جلوگيري از جدا شدن اسکاتلند مي‌دانند.
تظاهرات با اين هدف شروع شد که بي‌بي‌سي جهت‌گيري سازمان‌دهي شده در قبال استقلال اسکاتلند دارد و "تبليغاتي" را در گزارش‌هاي خبري خود نشان مي‌دهد که اتحاد را ترجيح مي‌دهد تا استقلال اسکاتلند. در صحنه هايي افرادي که به جدايي اسکاتلند راي آري داشتند و پرچم و بنرو پلاکاردهاي اسکاتلند را در دست داشته و بي‌بي‌سي را "موسسه شست و شوي مغزي" خوانده و خواستار اخراج "رابينسون دروغگو" شده بودند و تأکيد مي‌کردند مجوز تلويزيوني او "مجوزي براي دوغگويي است."
عصبانيت معترضان به دليل دو چيز بود : ناکامي بي‌بي‌سي از به تصوير کشيدن تعداد واقعي افرادي که راي مثبت دارند و اتهاماتي که رابينسون انجام داده و با وزارت دارايي مسامحه کرده تا دروغ‌هايي را منتشر کند که مبني بر وارد کردن خطر تجاري و مالي به موسسات توسط اسکاتلند مستقل است.
همان‌طور که صدها پليس ورودي اصلي به ساختمان در پسيفيک کواي را احاطه کرده بودند جمعيت نيز يک صدا فرياد مي‌زدند: "بي‌بي‌سي خجالت بکش" يکي از معترضان مي‌گفت: "هفته آينده مي‌آييم و اين ساختمان را خراب مي‌کنيم و داخل مي‌شويم." تحركات سران لندن براي جلوگيري از همه‌پرسي مردم اسكاتلند در حالي صورت مي‌گيرد كه حدود يکصد اقتصاددان ارشد انگليسي درباره خطرپيامدهاي استقلال اسکاتلند بر اقتصاد انگليس هشدار دادند.
در ادامه تحرك عليه مردم اسكاتلند اليزابت دوم اولين اظهاراتش درباره راي‌گيري استقلال اسکاتلند در هفته جاري را اين‌گونه بيان داشت: "درباره آينده بسيار به دقت بينديشيد." با اين حال برخي اظهارات ملکه را اينگونه تفسير مي‌کنند: اسکاتلندي‌هايي که به دنبال استقلال هستند بايد درباره سخت‌تر شدن ارتباط قديمي اسکاتلند با انگليس که به بيش از ۳۰۰ سال پيش بر مي‌گردد بيشتر محتاط باشند. از سوي ديگر كامرون نخست‌وزير انگليس ديروز وارد اسکاتلند شد تا آخرين تلاش خود براي حفظ حزب کارگر و عدم جدايي اسکاتلند از پادشاهي متحد به کار گيرد.

https://siasatrooz.ir/vdchmzn6.23nwmdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

هیوا
شما خجالت نمی کشید؟ دروغپردازتر از بی بی سی نشدید الان؟ با این شیوه اطلاع رسانی تون..
ببخشید مگه همین مسوولین بریتانیا نبودند که مجوز برگزاری همه پرسی رو امضا کردند؟
بعد چطور جدا شدن و تشکیل کشور مستقل در ایران و عراق و سوریه و... چیز مطرود و ناپسندیه اما در بریتانیا مورد قبول شما؟
فکر می کنید مردم عوام هم این تناقض در رفتار شما رو نمی بینند؟ چه برسه به کسانی که اهل مطالعه و روزنامه خوندن هستن...
کم اعتبار رسانه ایی خودتون رو زیر سوال ببرید.. بسه دیگه