سه شنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۹
کد مطلب : 110639
محسنی اژه‌ای:

برهم ‌زنندگان بازار ‌ارز زیر نظر بانک مرکزی فعالیت می‌کردند

برهم ‌زنندگان بازار ‌ارز زیر نظر بانک مرکزی فعالیت می‌کردند

معاون‌اول قوه قضائیه گفت: در مقاطعی گفته می‌شود که شرایط جنگ اقتصادی است و با بگیر و ببند سعی نکنید بر سرمایه‌گذاری تاثیر منفی داشته باشد یا با این اقدام کارها درست نشده، فساد از بین نمی‌رود و مرحله ورود دستگاه قضا باید آخر باشد. ما این موارد را رد نمی‌کنیم و درست است.
حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در مراسم تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در سالن همایش دادگستری این استان، اظهار کرد: جلوه‌های قیام و حرکت امام حسین(ع) در اوج و فوق‌العاده بوده همه ابعاد قیام و نهضت ایشان عبرت‌آموز و تا ابد الگویی برای همگان است. وی افزود: یک بعد از قیام امام حسین به خصوص در این شرایط می‌تواند مورد توجه ما باشد و اینکه اگر چنانچه انحرافی در اصل دین به وجود آید، اقل دین در خطر قرار گیرد، شیاطین و طاغوتان کوچک قصد داشته باشند حق را از مدار خود خارج کرده، نااهلان در مقام حق قرار گیرند و بر مردم و ارزش‌های دینی سیطره یابند، آنجا بر همگان لازم است به عنوان نهی از منکر بلکه از منکر بزرگ و انکر منکرات، در مقابل آن بایستند و همه چیز خود را در راه استقامت بگذارد که امام حسین(ع) این کار را کرد، از جان، آبرو، حیثیت، حریم و هرآنچه داشت در طبق اخلاص و در مقابله با ظلم و منکر قرار داد و در راه خدا ایثار کرد.
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه نقش مدیر در هر دستگاه و مجموعه‌ای فوق‌العاده حایز اهمیت است، گفت: وقتی می‎خواهیم مدیر انتخاب کنیم باید بدانیم نقش مدیر چقدر در انجام امور بهتر و سرعت بخشیدن به کارها موثر است و با توجه به آن مدیر انتخاب کنیم. کسی باید انتخاب شود که با وجود مشکلات کار را پیش ببرد. به طور مثال اگر قرار است دادستان شهر مشهد را انتخاب کنیم، باید ابتدا بفهمیم که نقش مدیر چقدر مهم است.
معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: در مقاطعی گفته می‌شود که شرایط جنگ اقتصادی است و با بگیر و ببند سعی نکنید بر سرمایه‌گذاری تاثیر منفی داشته باشد یا با این اقدام کارها درست نشده، فساد از بین نمی‌رود و مرحله ورود دستگاه قضا باید آخر باشد. ما این موارد را رد نمی‌کنیم و درست هستند. قوه قضاییه از این امر که در آخرین مرحله وارد شود، استقبال می کند تا جایی که سایر دستگاه‌ها خصوصا دستگاه‌های اجرایی کار خود را به نحو احسن انجام دهند و نیازی نباشد قوه قضاییه وارد شود.
اژه‌ای با بیان اینکه در یکی دو سال اخیر به خصوص در سال ۹۷ و با استجازه از مقام معظم رهبری قرار شد که از قوانین دست و پاشکسته عبور کنیم، تصریح کرد: محاکمات تا امروز چند موضوع بیشتر نبود. یک مورد مساله ارز بوده که در دو موضوع است. در سال ۹۵ و ۹۶ و اوایل سال ۹۷، حدود ۳۰میلیارد دلار برای کنترل بازار ارز کشور هزینه شد که عمدتا در سال ۹۶ و حدود ۱۸ میلیارد دلار بود. از این مبلغ چقدر برای کار مردم گره‌گشا بوده، در سال ۹۶ چقدر به دست مصرف‌کننده رسیده و چقدر غیر قانونی از کشور خارج شده است؟
معاون اول قوه قضاییه اضافه کرد: زمانی خود مسئولان از بانک مرکزی و غیر بانک مرکزی به نیروی انتظامی و قوه قضاییه متوسل شدند که نظم بازار در خصوص ارز ملتهب است، قاچاقچیان ارز را می‌برند و برخی مسئولان نیز می‌گفتند که چمدان چمدان خارج می‌کنند. اگر چنانچه درست تدبیر می‌شد و دست مردم می‌رسید، نباید وارد می‌شدیم.
اژه‌ای گفت: از جمله مسائل دیگر ارز این بود در شرایطی که شیطان بزرگ شاخ و شانه می‌کشد و مشکلات بانکی ایجاد می‌شود، باید به بهترین وجه از ارز موجود خود استفاده کنیم. این بخش کنترل بازار را از قوه قضاییه و نیروی انتظامی درخواست کردند تا وارد شود. در بخش واردات بخشی از پرونده‌ها متعلق به افرادی است که ارز دولتی را گرفتند اما یا مطلقا جنسی وارد نکردند یا جنسی را وارد کرده و نگه داشتند و با وجود اینکه با ارز دولتی وارد کرده بودند اما کالا را نفروخته و یا با قیمت ارز روز و حتی بیشتر به مردمی تحت فشار فروختند و فشار بیشتری بر آن‌ها وارد کردند و بر آن‌ها نیز نظارتی نشد. وی خاطرنشان کرد: این نیروهای جان بر کف انتظامی تلاش کردند تا این عناصر بر هم زننده بازار را پیدا کرده و دستگیر کنند، در نهایت به یک نقطه رسیدند و آن نقطه دستگیر و معلوم شد که مستقیم زیر نظر بانک مرکزی این کار را انجام می‌دهد. 

https://siasatrooz.ir/vdchxvnzw23nz-d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی