جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۵
کد مطلب : 91963

آرامش ابدي براي آقاي تيتر ايران

آرامش ابدي براي آقاي تيتر ايران

حسين قندي براي بسياري از خبرنگاران فعال ايراني سايه بالاسر بود. سايه او روي مطبوعات ايران خنكايي ايجاد كرده بود كه براي هر كسي غنودن در زير اين سايه، مغتنم و دوست‌داشتني بود.
قندي دست بسياري از خبرنگاران و علاقمندان به فعاليت مطبوعاتي را گرفت تا براي ايرانياني كه بيش از همه تيترخوان مطبوعات هستند، تيترهايي جان‌دار زده شود. تيترهايي كه حتي براي آنها كه در پاي كيوسك‌ها سركي به روزنامه‌ها مي‌كشند و سعي مي‌كنند به رايگان و با چند دقيقه خواندن تيترهاي درشت‌تر روزنامه‌ها از وقايع و جريانات كشور مطلع شوند، تيترهاي سحر رسانه را همراه داشته باشد.
حالا اما استاد تيترزني مطبوعات ايران خود تيتر روزنامه‌هايي شده است كه سال‌ها از حسن حضورش بهره‌مند شده‌اند و تيترهايشان در ميان ديگر مطبوعات درخشيده است.
حالا و در نبود استاد تيتر مطبوعات كشور، خيلي كساني كه منصف باشند و قدر معلم را دانسته باشند، مي‌توانند از قوت آموزش‌هاي استاد حسين قندي و تلاش بي‌شائبه‌اش براي آموزاندن آنچه خود به استمرار و تلاش بيشتر فردي آموخته بود، حكايت‌ها بازگو كنند و بگويند از سخاوت او براي آموختن تمام آنچه در چنته داشت.
بنده هرگز از ياد نمي‌برم كه در سال ۱۳۸۵ و در برنامه‌هاي جنبي جشنواره مطبوعات، دو ساعتي در كارگاه آموزش تيترزني استاد حسين قندي حضور يافتم و هنوز هم هر چه در وادي تيتر و تيترزني دارم، همه را وام‌دار همان كارگاه آموزشي استاد هستم كه با صداقت و مهرباني به خوبي زكات دانش خويش را ادا مي‌نمود.
آقاي تيتر ايران، حالا آرام گرفته و قرار است امروز شنبه آيين تشييع پيكر اين پيشكسوت مطبوعات ايراني، ساعت ۹ صبح از مقابل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه به نشاني خیابان شهید بهشتی، خیابان پاکستان، کوچه دوم، شماره ۱۲ آغاز و در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا آرام گيرد.
عصر روز پنجشنبه گذشته حسرتي بر دل بسياري از دوست‌داران استاد حسین قندی بر جاي ماند. حسرت پايان دنياي او براي ما و آغاز آخرت براي او. قندي ۶۴ ساله با دنياي فاني وداع نمود و آغاز سفري جديد را آهنگ نمود. استاد زاده سبزوار و بزرگ شده تهران بود. سال ۵۶ به آمریکا رفت و در رشته مدیریت بین‌الملل، کارشناسی ارشد گرفت و سال ۵۸ به ایران بازگشت. بعد از بازگشت به ایران در روزنامه‌های کیهان، ابرار، اخبار، انتخاب،... و بالاخره جام‌جم در سمت‌های مختلفی مشغول به کار نویسندگی و ایفای مسئولیت شد.
از او علاوه بر تدريس در دانشگاه علامه طباطبایی و آموزش صدها خبرنگار و روزنامه‌نگار، آثار زیادی در حوزه رسانه منتشر شده که مرجع مهم و کم نظیری برای دانشجویان و علاقمندان این حرفه محسوب می‌شود.
روزنامه نگاری نوین، مقاله نویسی در مطبوعات، روزنامه‌نگاری تخصصی، تخیل در روزنامه‌نگاری و... از جمله آثار ماندگار این استاد پیشکسوت است.

مولف : ايرج فتح الهي
https://siasatrooz.ir/vdchxwnw.23nz-dftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی