يکشنبه ۹ دی ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۵
کد مطلب : 107391

سخنی با «آشنا»یان!

دفاع‌مقدس ما خالی از ایراد و اشکال نیست، اما طول و عرض این دوران را افتخارات بزرگی گرفته است که...

دفاع‌مقدس ما خالی از ایراد و اشکال نیست، اما طول و عرض این دوران را افتخارات بزرگی گرفته است که آن ایرادات و اشکالات، ناچیز و بی‌اهمیت است.
برای اینکه این دوران را بشناسیم باید همه ابعاد آن را در نظر بگیریم، اگر قرار بر این باشد که یک قطعه کوچک که از زعم برخی با ایراد است، بزرگنمایی کنیم و مدام آن را مطرح، یک بی‌انصافی مطلق است.
باید شرایط آن زمان در نظر گرفته شود، شرایطی که تنها پس از گذشت اندکی از عمر انقلاب واقع شد. فتنه‌های گوناگونی در آن زمان شکل گرفت، فتنه منافقین، فتنه بنی‌صدر، فتنه‌های دیگری که برخی جریان‌های سیاسی موجود و فعال آن زمان تدارک دیدند.
همه این فتنه‌ها داخلی بود و باید توطئه‌های خارجی را نیز لحاظ کرد، عراق دوران صدام، تنها یک کشور نبود که علیه ایران می‌جنگید، پشت سر این رژیم، دو ابرقدرت شرق و غرب (شوروی و آمریکا) ایستاده بودند و از همه امکانات خود برای فروپاشی انقلاب اسلامی استفاده می‌کردند.
سیل تجهیزات و تسلیحات نظامی از سوی کشورهای حامی صدام روانه عراق می‌شد تا ماشین جنگی ارتش صدام به جمهوری اسلامی ایران بتازد. ارتش عراق در دوران صدام یکی از پرقدرت‌ترین ارتش‌های زمان خود در منطقه بود، به روزترین و پیشرفته‌ترین سلاح‌ها از شوروی، کشورهای اروپایی و حتی آمریکا در اختیارش قرار می‌گرفت.
اما مقابل چنین ارتشی، جمهوری اسلامی ایران که نوپا و جوان بود قرار داشت، هنوز ساختارهای سازمانی آنگونه که باید شکل نگرفته بود، بازگو کردن شرایط آن دوران برای افکار عمومی و نسل جوان که جویای حقیقت و واقعیت است، پاسخی به همه شک و تردیدهایی است که از سوی برخی افراد و اشخاص مطرح می‌شود، پیش از آن که دشمن با قلب واقعیت بخواهد بر آتش این شک و تردید بدمد.
عملیات کربلای ۴، یکی از عملیات‌هایی است که برخی اعتقاد دارند لو رفته بود و نباید انجام می‌شد، هر چند نگارنده اعتقاد دارد که درباره جنگ و تجزیه و تحلیل آن باید افراد و اشخاصی سخن بگویند که علم و تخصص جنگ را دارند و یا حداقل آن دوران را دیده‌اند و در آن حضور داشتند.
جنگ عراق علیه ایران یک جنگ معمولی یا همچون جنگ‌های رایج نبود، نباید از نظر دور داشت که انجام یک عملیات نظامی از سوی ایران از چشم دشمنان پنهان نبود، با وجود رعایت همه تمهیدات امنیتی و اطلاعاتی، کشورهای حامی رژیم صدام، اطلاعات را در اختیار او قرار می‌دادند و البته در این اقدام ماهواره‌های جاسوسی آمریکا و شوروی تحرکات نظامی ایران را زیر نظر داشتند.
ستون پنجم و جاسوسان داخلی نیز با وطن‌فروشی و خیانت‌هایی که در آن سال‌ها علیه ملت و کشور کردند، اطلاعات به دست آمده را در اختیار عراق می‌گذاشتند. با وجود چنین شرایطی جنگ بسیار دشوار و سخت بود، اما با این وجود بسیاری از عملیات‌های نیروهای مسلح ایران با موفقیت انجام می‌شد و حتی از راهبرد غافلگیری نیز بهره می‌برد.
عملیات آزادسازی خرمشهر از آن دست عملیات‌هایی بود که نیروهای عراقی و حتی آمریکا و شوروی نیز از آن بی‌خبر بودند. عملیات بیت‌المقدس اردیبهشت ۱۳۶۱ آغاز شد و در سوم خردادماه همان سال خرمشهر از چنگ ارتش عراق بیرون آمد، چنین عملیاتی حتی ژنرال‌های کارکشته و با سابقه آمریکا و شوروی سابق را شگفت زده کرد.
اما اکنون آیا موضوع کشور چنین مباحثی است که برخی همچون جناب حسام الدین آشنا در عملیات کربلا ۴ شک و شبهه ایجاد کند و آن را یک عملیات لو رفته بداند و فرماندهان نظامی آن دوران همچون محسن رضایی را متهم کند که با علم به موضوع باز هم اصرار به عملیات داشتند؟!
مشاور آقای روحانی جناب آقای حسام‌الدین آشنا! از این ترفند و تردید چه سودی می‌برد، در حالی که در سالروز حماسه ۹ دی و قیام مردم ایران علیه فتنه ۸۸ هستیم؟!
فتنه ۸۸ یک توطئه تمام عیار علیه انقلاب اسلامی بود که دشمنان تصور کردند کار جمهوری اسلامی ایران تمام است. دوران دفاع‌مقدس یک جنگ سخت با همه ابعاد یک جنگ نرم علیه ایران بود، اما بصیرت جوانان ایران اسلامی، آن فتنه را با سربلندی پشت سر گذاشت بدون اینکه ذره ای از خاک میهن در دست دشمن باشد.
فتنه ۸۸ را نیز مردم برچیدند و طومار فتنه‌گران را درهم پیچیدند، اگر نبود آن بصیرت و آگاهی مردم انقلابی ایران اسلامی، آتش فتنه انقلاب را سوزانده بود.
جنگ تحمیلی و فتنه‌هایی که در کشور از سوی برخی خواص شکل گرفته است همجنس هستند، هر دو قصد داشته و دارند تا انقلاب را از نفس بیندازند.
انقلابی که ۴۰ سال است مقاومت کرده و تنها راه، ایستادگی مقابل همه توطئه‌ها، دسیسه‌ها و دشمنی‌هایی است که علیه آن می‌شود. فرافکنی‌های اشخاصی همچون جناب «آشنا» نمی‌تواند آن دوران درخشان انقلاب اسلامی را که با همه وجود توانست مانایی خود را تثبیت کند، مخدوش نماید.
آقای آشنا! مشاور گرامی و محترم ریاست جمهوری که ریاست مرکز بررسی‌های استراتژیک را برعهده دارید! اکنون بهتر و البته واجب‌تر است که به جای زخم زدن به چهره درخشان و پرافتخار دوران دفاع‌مقدس، درباره وضعیت اقتصادی موجود در کشور، برجام، تبعات این توافق هسته‌ای یک سری بررسی‌های استراتژیک انجام دهید و منصفانه و عادلانه بگویید که چرا علی‌رغم همه وعده‌های داده شده به ملت و انقلاب، شرایط اقتصادی اینگونه است که می‌بینید؟ به مردم پاسخ دهید. آنها منتظر شنیدن هستند، اما نه پاسخ‌هایی که با توجیه همراه است. دوران دفاع‌مقدس را به کاردان‌های این فن بسپارید و به آن‌هایی که بی‌هیچ چشمداشتی قدم به جبهه‌ها گذاشتند، آنها نرفتند که عده‌ای اکنون اینگونه از یک قطعه آن دوران، ملعبه بسازند.

نویسنده: محمد صفری

https://siasatrooz.ir/vdci3yazzt1aup2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی