?>?> فرهنگ حراست | سیاست روز
شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۰
کد مطلب : 101360

فرهنگ حراست

حراست از دستاوردها و ارزش‌ها یکی از محوری‌ترین کارکردهای ملت‌ها و نظام‌های انقلابی است. هر ملتی که تجربه انقلاب و انقلابی‌گری دارد براساس داشته‌ها و اهداف خود دارای آرمان‌ها و ارزش‌هایی است که شاکله آن انقلاب را تشکیل می‌دهد.
ملت ایران نیز که انقلابی اسلامی و ایرانی را رقم زده به گونه‌ای که جهانیان اذعان دارند مطالبه انقلابی ملت ایران برگرفته از اهداف و خواسته‌های فرهنگی بوده که احیای ارزش‌های اسلامی و ایرانی به ویژه مقابله با سلطه خارجی و تحقیرهایی که از سوی قدرت‌های بزرگ از جمله آمریکا بر آنها تحمیل می‌شد از محورهای اساسی آن بوده است. ملت ایران با تسخیر لانه جاسوسی و اخراج بیگانگان از کشور استقلال و آزادی را محقق ساختند.
ایرانیان با داشتن دولتی همچون دولت شهید رجایی و داشتن مسئولانی همچون شهید بهشتی و ده‌ها مسئولی که جز خدمت به مردم هدفی برای خود نداشتند، یک دولت اسلامی و مردمی را تجربه کردند. در طول دفاع‌مقدس ملت ایران فرهنگ ایثار و شهادت و گذشت و مقاومت را آموخت و توانست آن را به الگویی جهانی مبدل سازد. در طول سال‌های تحریم، ایرانیان با تکیه بر اصل توانایی داخلی و دوری از وابستگی توانستند دستاوردهای عظیم علمی و فن‌آوری را رقم زنند که دستاوردهای هسته‌ای نمودی از آن است.
در طول سال‌های اخیر جوانان ایران زمین با حضور در صف اول مبارزه با تروریسم در منطقه در کنار تامین امنیت کشور در برابر تهدیدات تروریستی، اقتدار و عظمت ملت ایران را به جهانیان نشان دادند. آنچه ذکر شد تنها بخش‌های کوچکی از ارزش‌های انقلابی ملت ایران است چراکه ملت‌ها در طول ۴ دهه حیات نظام اسلامی بر کشور همواره ارزش‌ها و الگوهای انقلابی بسیاری را به نام خود ثبت کرده‌اند.
در این میان باید به یک اصل توجه داشت و آن اینکه حراست از انقلاب و آرمان‌ها و ارزش‌های آن نباید جنبه ظاهری داشته باشد بلکه باید براساس اصول و ساختارهای بنیادین و زیربنایی صورت گیرد. آنچه امروز از سوی دشمنان پیگیری می‌شود آن است که از جمهوری اسلامی یک پوسته ظاهری باشد و درون آن از تمام آن ارزش‌ها و آرمان‌ها تهی شود. تحقیرسازی با ادعای اینکه ایرانیان توان تولید هیچ وسیله‌ای را ندارند و باید وابسته باشند، جایگزین کردن روحیه سازش و تسلیم شدن به جای روحیه انقلابی با ادعای رسیدن به منافع اقتصادی، عقب‌نشینی کردن از موقعیت منطقه‌ای و دست کشیدن از مبارزه با تروریسم به بهانه اقدامی برای عدم خروج آمریکا از برجام، ترویج رفاه‌زدگی به جای انقلابی‌گری، گسترش سازشکاری با خطاب قرار دادن انقلابیون به عنوان افراطی و تندرو، تحقیرسازی اصل حمایت از مظلوم و مقابله با ظالم با ترویج تفکر هرکس باید به فکر خویش باشد نه دیگران، دست کشیدن از مبارزه با استکبار و نظام سلطه با ادعای قرار گرفتن در ساختار نظام بین‌الملل و آشتی با جهان و... اقداماتی است که دشمنان به واسطه آن برآنند تا از انقلاب اسلامی و دستاوردهای ملت ایران یک پوسته ظاهری باقی گذاشته و ماهیت درونی آن را حذف کنند.
شاید در ظاهر پذیرش این ساختار ظاهری بتواند در کوتاه‌مدت منافع اقتصادی داشته باشد اما تجربه تاریخی نشان می‌دهد که دشمن هرگز به این امر بسنده نمی‌کند و پس از تهی‌سازی انقلاب از ارزشهای درونی برای حذف همان پوسته ظاهری هم گام برخواهد داشت چراکه هدف آنها بازگشت سلطه‌گرایانه به کشور و گرفتن استقلال و آزادی ملت ایران است. آنها کشوری مانند همین کشورهای عربی حوزه جنوبی خلیج‌فارس می‌خواهند که جز اجرای خواسته‌های آنان هیچ کارکردی ندارند و مانند بردگانی می‌مانند که تامین کنند منافع نظام سلطه شده‌اند و از هیچ حقی برخوردار نیستند. 

نویسنده: مهدیس پارسا

https://siasatrooz.ir/vdciqzazut1aup2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی