?>?> ۲۲ قلم لوازم خانگی ۴۲ میلیون یورو ارز دولتی دریافت کردند | سیاست روز
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۰:۵۰
کد مطلب : 105023

۲۲ قلم لوازم خانگی ۴۲ میلیون یورو ارز دولتی دریافت کردند

بررسی جداول منتشر شده از روند تخصیص ارز نشان می‌دهد ۲۲ قلم لوازم خانگی در مجموع ۴۲ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۳۳۶ یورو ارز دولتی دریافت کردند.
بانک مرکزی فهرست شرکت‌هایی را که در چارچوب طرح مدیریت بهینه منابع ارزی کشور، از تاریخ ۲۱ فروردین‌ماه امسال ارز رسمی به نرخ ۴۲۰۰ تومان برای واردات کالا دریافت کرده‌اند، منتشر کرد تا با توجه به تاکید رئیس‌جمهوری، دسترسی آزاد و شفاف شهروندان به این اطلاعات فراهم شود. بررسی این فهرست نشان می‌دهد که ۲۲ قلم لوازم خانگی ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت کرده‌اند که در بین آنها ماشین ظرفشویی، یخچال فریزر، آسیاب و مخلوط‌کن بیشترین ارز دولتی را اخذ کردند.
البته باید توجه داشت که ارز تخصیصی به این شرکت‌ها برای واردات لوازم خانگی، پیش از انتشار فهرست کالاهای گروه چهارم که به تازگی واردات آنها ممنوع شده، انجام شده است زیرا در ۲۸ خردادماه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در مصوبه‌ای ورود برخی کالاها را با هدف حمایت از تولید داخلی ممنوع کرد. طبق این مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف شد در مدت یک هفته فهرست کالاهایی را که در داخل کشور به اندازه کافی تولید می‌شود و واردات آنها غیرضروری است، به دبیرخانه ستاد برای طرح در جلسه آینده ارائه کند.
محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت دوم تیرماه در ابلاغی به سازمان توسعه تجارت ایران، ثبت سفارش و واردات ۱۳۳۹ ردیف تعرفه‌ای کالا مانند خودرو را ممنوع کرد.
در این فهرست ۱۲ قلم از ۲۲ قلم کالای لوازم خانگی که از ارز رسمی ۴۲۰۰ تومان دریافت کرده اند، دیده می‌شود.

دریافت ارز به نام لوازم خانگی به کام دیگران
رئیس اتحادیه لوازم خانگی گفت: شفاف‌سازی یکی از نیازهای ضروری اقتصاد کشور است و باید خیلی پیش تر از اینها چنین کاری انجام می‌شد.
محمد طحانپور اظهار داشت: در فهرستی که بانک مرکزی اعلام کرده، اسامی افراد و شرکت‌هایی دیده می‌شود که هیچ فعالیتی در حوزه لوازم خانگی ندارند اما برای واردات لوازم خانگی ارز دریافت کرده‌اند.
طحانپور افزود: بهتر بود قبل از اینکه واردات برخی از لوازم خانگی ممنوع شود، با فعالان این عرصه مشورت می‌کردند. برخی از اقلامی که واردات آنها ممنوع شده، اصلاً تولید داخل ندارد که می‌توان به ریش‌تراش، آبسردکن و اتو پرسی را نام برد ضمن آنکه مایکروویو و لباسشویی از جمله کالاهایی هستند که قطعات آنها وارد کشور شده و در واحدهای تولیدی مونتاژ می‌شود. ایسنا

https://siasatrooz.ir/vdcirwazpt1auu2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی